Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Altsaxofonist zoekt jazz-funk-fusion combo om samen te experimenteren

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 105x bekeken

Ik ben een amateursaxofonist die zoekt naar 3 tot 4 medemuzikanten om muzikale grenzen te verleggen. Ik denk aan drum, bas, toetsen of gitaar, evt. blazer. Combineren van muzikale stijlen en een eigen geluid maken lijkt mij super. De nadruk ligt op ontdekken, improvisatie, samenspel. Omgeving Groningen, bijvoorbeeld oefenen bij MON. Hoop van je te horen! Groet, Michiel

Michiel

Bluesharp speler zoekt band

Blazer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Hobby Bluesharp speler en alleen maar gek van Blues uit regio Oss Den Bosch zoekt een Beginnende ( evt 3 mans formatie )blues band of in oprichting om ervaring mee op te doen, doormiddel van samenspel. Heb geen podiumervaring. Geen vergevorderden . Ik kan geen noot lezen probeer alles via gehoor. Wat ik zoek is leuke gasten die mij een kans willen geven om verder te komen Laat het me dan horen … meer »

Muzikantenbank user Kas D'n BrabanderKas D'n Brabander

Saxofonist zoekt nieuwe uitdaging!

Blazer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Ik speel al heel wat jaartjes als (alt)saxofonist in diverse Banda en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wil graag spelen in een band met een grote blazerssectie en/of een bigband setting. Ik heb podiumervaring en kan goed bladmuziek lezen en daarnaast ook soleren. Ik zou bij voorkeur niet wekelijks willen repeteren en regelmatig optreden.

Ingrid

Tenorsaxofonist op zoek naar jazz/latin band

Blazer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 678x bekeken

Hi, ik ben een ervaren tenorsaxofonist uit de omgeving Haarlem en ben op zoek naar een leuk, eveneens ervaren, jazzkwartet of -kwintet, of muzikanten die zoiets willen opstarten. Ik lees lead sheets en kan met akkoordenschemi uit de voeten maar het liefst speel ik zoveel mogelijk op gehoor en wil ik vooral improviseren. Misschien één keer in de twee weken oefenen (of gewoon lekker spelen) en … meer »

Gijs