Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ruim ervaren drummer op zoek naar ...?

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 134x bekeken

Ruim ervaren en breed georiënteerde drummer zoekt een nieuwe/aanvullende uitdaging. In bezit van ruime keuze aan goeie spullen en eigen vervoer. Ik zoek bij voorkeur aansluiting bij een bestaande formatie en ik heb een voorliefde voor origineel/eigen werk, maar ik sluit niets uit. Ik werk graag met mensen die hun muziek als meer zien en beleven dan “een leuke hobby” (hoewel het dat ook kan … meer »

Dimitri Muskens

Drummer zoekt nieuwe uitdaging!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 343x bekeken

Ha! Ik ben Ruben, 28 jaar. Ruim 15 jaar ervaring als orkest-drummer. Sinds enkele jaren doe ik dat niet meer, maar zou nu graag gaan spelen in een band! Ik ben opzoek naar enthousiaste muzikanten of een bestaande eigenzinnige (cover)band. Mijn doel is om met plezier muziek maken en te streven naar een aantal toffe optredens per jaar. Mijn muzieksmaak is zeer breed. Van rock en indie-rock naar pop … meer »

Muzikantenbank user Ruben StellingwerfRuben Stellingwerf

Drummer zoekt band!

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 169x bekeken

Ben op zoek naar een allround band. Ben van alle marketen thuis maar geen pro. Wel een strakke en een drummer die snel nummers eigen maakt. Ben 44 jaar, kan 2e stem en koren. Ik zoek een band in de regio Nijmegen-Arnhem. Geen hard rock of metal.

Alb