Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

RockDrummer gezocht voor Classic- Hardrock en hits waar we rocknummers van maken

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 190x bekeken

RockDrummer gezocht voor Classic- HardRock en hits/niet rocknummers waar we zelf een rockversie van maken. In de stijl van Triggerfinger en Clutch. Dit om zo te komen tot een te gekke set. Ik ben nieuwe een vette band aan het oprichten en heb inmiddels een zangeres en bassist gevonden. Alleen de drummer ontbreekt nog. Zelf speel ik al meer dan 10 jaar gitaar in een band met +/- 6 optredens … meer »

Jim and Les

Drummer/slagwerker/percussionist/paukenist gezocht

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Goede avond, Namens harmonie st. Willibrordus te Diessen plaats ik deze advertentie. Na de zomervakantie willen we met het orkest een nieuwe richting op, we hebben inmiddels een nieuwe dirigent, gaan lichtere en modernere muziek spelen op diverse locaties. Momenteel zijn we nog op zoek naar een drummer/percussionist/paukenist. Wie zou het wellicht interessant vinden om ons te komen ondersteunen? Mvgr,

Muzikantenbank user Niels KempsNiels Kemps

EMERGE zoekt strakke creatieve drummer

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 327x bekeken

EMERGE zoekt strakke creatieve drummerRockcoverband EMERGE zoekt strakke creatieve drummer uit Breda, Tilburg of omstreken. We spelen covers die ieder bandlid inbrengt, dus voor ieder wat wils en voor ieder iets nieuws. Band bestaat uit zanger, bassist, 2 gitaristen en een toetsenist. Leeftijdsindicatie 40- 65 jaar Ambitieniveau: 5-10 optredens per jaar in de regio. Repeteren: eens per 2 weken in regio Oosterhout-Breda (m,n. op woensdag) … meer »

Richard Karels

The Teachers

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 238x bekeken

The TeachersHallo, wij spelen classic rock/blues. Wij vinden dit niet aan een jaartal gebonden, meer als format. Wij zoeken een drummer die zich in dit format kan vinden. We hebben allen ruime podiumervaring en streven naar redelijk wat optredens. Kom je uit de regio west-brabant en heb je interesse, reageer.

Henk Zijlmans

Rock & Metal drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 170x bekeken

DRUMMER GEZOCHT!!! (omgeving Schijndel / Noord Brabant) Bonebag Alley is per direct op zoek naar een nieuwe drummer. Bij interesse kunnen we wat recente opnamen doorsturen betreffende de stijl/sound (we hebben zat nummers klaar liggen) Eigen repetitieruimte in Schijndel! Ons motto: Heavy en herkenbaar, hoog groove/headbang gehalte, fun en lekker in C# gas geven! Invloeden o.a. : Entombed … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Hardcore/Metal drummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 130x bekeken

We zijn met spoed opzoek naar een goede hardcore/metal drummer! 1ste single is reeds opgenomen en we willen binnenkort de studio weer in om onze EP op te nemen. We repeteren in Eindhoven Dus heb je zin in een hoop optredens en studio werk, stuur ons dan een berichtje!

Muzikantenbank user Janoes v HoutJanoes v Hout

Drummer, zanger

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn opzoek naar twee à drie Beatlefanaten die Beatlenummers in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners Wil: 0629242017

Wil

Zanger en drummer gezocht voor een Joe Jackson tributeband

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Zanger en drummer gezocht voor een Joe Jackson tributeband. Regio Den Bosch. Voornamelijk het reportoire van zijn eerste drie albums (Look Sharp, I'm the Man, Beat Crazy. Bassist en gitarist zoeken nog een zanger en een drummer. Bedoeling is dat je het materiaal thuis goed voorbereidt zodat het reportoire in zo kort mogelijke tijd gereed is.

Muzikantenbank user robertrobert

Drummer, leadgitarist, zanger gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 255x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn op zoek naar twee à drie Beatlefanaten om Beatle songs in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leadgitarist moet bereid zijn om afentoe te begeleiden. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners. Gr Wil: 0629242017

Wil