Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Symfonische metalband zoekt drummer m/v

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Voor een op te richten symfonische metalband zoeken we een enthousiaste drummer van enig gevorderd niveau. Op dit moment bestaan we uit 2 gitaristen, bassist en toetsenist en hebben we een eerste aanzet voor eigen werk gemaakt. Voorbeelden van onze stijl zijn: Epica, Nightwish, After Forever etc. Ons doel is om serieus aan de slag te gaan en eventueel op een later moment ook op te gaan treden. Daarom … meer »

Muzikantenbank user Robert TangermanRobert Tangerman

Reggaeband H.I.M. Children

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Reggaeband H.I.M. Children zoekt muzikanten. Wij zijn H.I.M. Children en wij zoeken nog een paar enthousiaste muzikanten (drummer, slag/solo gitarist(en) toetsenist en/of blazers), wij spelen een geheel eigen repetoire. Wij repeteren iedere 2 weken op zaterdagmiddag in Roosendaal. Ons doel is zsm het podium op en H.I.M. Children op de kaart te zetten!

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts

Drum-maatje(s) gezocht!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Slagwerkgroep Loco bestond bijna 25 jaar uit Nico, Frans en Jan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nico. Heel droevig, maar we hebben besloten toch de draad weer op te willen pakken. De muziek die we met ons drieën bedacht en gespeeld hebben lijkt nog het meest op de muziek zoals Slagerij van Kampen die maakt. Het grote verschil is natuurlijk dat zij professionele, conservatorium geschoolde, … meer »

Muzikantenbank user Jan van NulandJan van Nuland

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band

Eigenwerk band zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Eigenwerk band zoekt drummerDrummers opgelet! Coastline is wegens omstandigheden op zoek naar een nieuwe drummer. Onze muziek kan omschreven worden als alternatieve rock met een elektronische touch. Hierbij kan je denken aan bands zoals Pvris, Paramore en Against the Current. We schrijven onze eigen nummers en gooien er af en toe een cover in. Momenteel zijn we druk met het schrijven van nieuwe nummers. Meer informatie over … meer »

Muzikantenbank user Glenn van de WielGlenn van de Wiel

Band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Beste muzikanten, Wij (2 gitaristen) zijn op zoek naar een drummer en bassist om een band te beginnen! we zijn rond de 23 jaar en spelen voornamelijk rock/blues/shoegaze. We willen eigen nummers spelen en uiteindelijk optreden. We willen graag 1 keer in de week repeteren in omgeving den bosch. app me maar als je interesse hebt of graag meer info wil: 0683666208

Bram

Riptide zoekt drummer en vocalist

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 331x bekeken

Riptide zoekt drummer en vocalistWij zijn Riptide! Een gedreven band uit de regio Eindhoven met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Vanwege een verschuiving in bezetting zijn we op zoek naar een drummer en een zanger. Voorheen maakten we poprock maar we willen een doorstart maken richting de pop/punk/hardcore. We zijn al een aantal jaren bezig en daarom ook op zoek naar andere muzikanten met al een aantal jaren ervaring en … meer »

Muzikantenbank user Rick OttenRick Otten

Drummer gezocht | Alternatieve Rock | LIM | PopEi Eindhoven | 20-30 jaar | Eigen werk

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Drummer gezocht | Alternatieve Rock | LIM | PopEi Eindhoven | 20-30 jaar | Eigen werkLIM is op zoek naar een nieuwe drummer. We zoeken iemand die goed in de groep past en open staat voor verschillende genres. We zijn beïnvloed door Radiohead, Muse, Coldplay, Sting en Steven Wilson. We zijn op zoek naar een veelzijdige drummer die ritmisch strak is en drumt wat het nummer nodig heeft. Onze nummers gaan van rustig, zacht en jazzy naar stevig en groots. We hebben een repertoire van … meer »

Muzikantenbank user Joep van den NieuwenhuizenJoep van den Nieuwenhuizen