Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht! Drummer voor progressive death metal band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 49x bekeken

Gemotiveerde muzikanten opzoek naar een drummer voor een nieuwe progressive death metal band. Wij hebben al een tijd in een progressive metal band gespeeld maar zijn nu toe aan het hardere werk. Het doel is om uitdagende eigen muziek te schrijven in een mix van death metal met daarin ook melodische rustigere stukken. Eigen inspiraties: Opeth, Gojira, Dir en Grey, SlipKnot, Anathema Regio: Helmond, … meer »

Sander

Spoonstreet zoekt drummer, contrabas en gitarist voor Johnny Cash Tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Spoonstreet zoekt drummer, contrabas en gitarist voor Johnny Cash Tribute bandWij zijn Spoonstreet, een semi-professionele Johnny Cash Tribute band en zoeken een bassist die in de stijl van Johnny Cash het boom-chicka-boom geluid kan bepalen. Of ben jij die drummer die de train-beat beheerst of de gitarist die de unieke stijl van Luther Perkins benaderd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Doe mee met de auditie. Neem contact op via info@***********.nl

Marcel van Zuuren

U'mtata is op zoek!

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 212x bekeken

U'mtata is op zoek!u'MTATA; een nomadenvolk dat door de Lage Landen trekt. We verplaatsen ons met een wonderlijk voertuig dat de tand des tijds ter nauwernood heeft doorstaan. De voorwerpen die we op onze weg vinden gebruiken we om onze costuums te creëeren. We begeleiden onze reis met ritmische klanken en laten mensen in verwondering achter. Hoor de bassen, voel het ritme en zie de prachtige creaties van het … meer »

Rita vd Boomen