Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor rock&roll band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een drummer met enige ervaring. Qua volume ben je in staat om ook op een bescheiden nivo te kunnen spelen. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale … meer »

Ben

Bassist and Drummer needed for new project/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 167x bekeken

I am a rock guitarist / songwriter looking for a bassist and drummer (and eventually a vocalist) to form a new band with original music and some covers. Influences include: RUSH, Marilion, Radiohead, Skunk Anansie, The Police, Manic Street Preachers, Gary Moore / Thin Lizzy, Deep Purple... etc etc etc... Region: Eindhoven/Veldhoven

Muzikantenbank user Mik VierlingsbeekMik Vierlingsbeek

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 256x bekeken

DrummerBeste, wij zijn 2 broers die bezig zijn met het samenstellen van een band. We spelen nu een aantal jaar gitaar thuis en hebben een aantal keer opgetreden voor een klein publiek. Wij willen onder de naam quobeat gaan optreden. De stijl is dus status quo(rock) en volbeat (hardrock). Jeremy (19)is lead/zang. Arjen (52)is bas en rickardo (28) is rhytm. Een extra stem is daardoor meer dan welkom. Ik kom … meer »

Muzikantenbank user Jeremy OverheulJeremy Overheul

Gitarist vormt band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Beste Muzikant, Mijn naam is Jasper ben 18 jaar en speel nu 7 jaar elektrisch gitaar. Heb eerder in bands gespeeld maar wil toch iets voor mezelf beginnen omdat ik graag zelf muziek wil gaan maken i.p.v. covers spelen. Daarom zoek in geïnspireerde muziekanten die zich daar aan bij willen sluiten. Van genre zit ik te denken aan de metal/ garage/ rock. Bands die ik persoonlijk vet vind zijn, Metallica, … meer »

Jasper

Gitarist (16) zoekt bandleden voor alternatieve band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Gitarist (16) zoekt bandleden voor alternatieve bandIk ben op zoek naar bandleden voor een alternatieve / indie band. Muziek in de richting van Radiohead, MGMT, Bon Iver, The Howl & The Hum, Matthew and the Atlas, Half Moon Run, David Bowie etc. (Mijn muzikale liefde voor Spinvis zal ik je besparen) Graag hoor ik van je als je het leuk lijkt in een indie bandje te jammen en aan eigen projecten te werken. Als basis ben ik op zoek naar een drummer, bassist … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Screw Houston (rock/punk) zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 262x bekeken

Zin om een lekkere pot rock/punkrock te spelen? Wij bestaan uit een zanger, bassist en twee gitaristen allemaal 30+. We zijn zeer gemotiveerd om goede songs te schrijven, opnemen, uitbrengen en energieke shows te spelen in binnen en buitenland. Op het moment repeteren we in Rosmalen (Den Bosch). We hebben daar een eigen ruimte, maar staan eventueel open voor andere plekken. We repeteren op een vaste … meer »

Screw Houston

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezocht

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 321x bekeken

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezochtKaatsheuvelse New Fresh Band zoekt drummer! De New Fresh Band is een 13 koppige band bestaande uit een combo (2 x gitaar / bas / drums / toetsen), een 6 koppige blazerssectie en 2 zangeressen. We spelen tijdloze covers zoals Soul with a Capital S, Relight my fire, Long train running, Disco Inferno etc. maar maken ook regelmatig een uitstapje naar moderner werk van bijvoorbeeld De Dijk, Anouk, … meer »

Vincent Zacht