Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band zoekt drummer voor ~zweverige~ rock/metal

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 76x bekeken

Heyhoi, Na het slechte nieuws dat onze drummer niet meer kan drummen, is The Cloud op zoek naar vervanging. We zijn een redelijk nieuwe band en zijn momenteel vooral bezig met covers van bv halestorm, alter bridge en porcupine tree. Ook hebben we een beginnetje gemaakt aan het schrijven van eigen werk, waar ons uiteindelijke doel bij ligt. We repeteren ongeveer om de week in het weekend in Veghel. Doe … meer »

Jeske Dolmans

Muziekanten gezocht

Accordeonist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Muzikanten gezocht Voorkeur 55+ Voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. o.a. Gitarist(en) Drummer, percussie , cajon, Bas, accordeon ,viool. e.d. Ook zanger of zangeres is welkom Leeftijd en ervaring is niet echt belangrijk . Plezier wel. Lichte voorkeur voor akoestisch al of niet versterkt Alles bespreekbaar. (Bij hardrock of metal haak ik af) Noord Brabant de Kempen.

Ad

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 349x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Imaginaerum nightwish tribute band zoekt drummerhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en een zangeres en ik zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 509x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen

Gezocht muzikanten / songwriter

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 389x bekeken

Gezocht muzikanten / songwriterWelkom Fijn je mij vindt. Samen muziek maken, een band vormen. Ooit optreden op Castlefest voor een mooi publiek is 1 van mijn dromen en uitdagingen. Misschien is dat ook jouw uitdaging??? Het contact maken en een voelen met het publiek. Zelf zing ik en mijn droom is met anderen aparte (eigen) muziek te maken. Ik heb veel gezongen in koren. Aantal musicals. 7 jaar klassieke zangles genoten. … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Symfonische metal band zoekt enthousiaste drummer!Hoi drummer, Wij zijn Virtual Mission en wij zijn op zoek naar een energieke, gekke, humorvolle drummer! Kan jij koffie zetten, bier halen, slap zeveren, op en af bouwen en serieus muziek maken en ben je een ervaren metal drummer.. Dan zoeken we jou! (Repetitie elke donderdag avond in Helmond) Interesse? Stuur ons een privé berichtje!

Muzikantenbank user Mirelle SchaapMirelle Schaap

De AggemarvanhuisafBand Boxtel zoekt versterking!

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 210x bekeken

De Aggemarvanhuisaf Band Boxtel zoekt versterking. We zijn een enthousiaste club uit Boxtel die bekend staat om zijn energieke optredens. De muziek die we spelen en plekken waar we komen variëren van grote podiumoptredens in bigbandstijl tot dweiloptredens op festivals. We hebben op dit moment vacatures voor: • Drums • Snaredrum • Basgitaar • Trompet • Sousafoon • Trombone

Muzikantenbank user René HoffmansRené Hoffmans