Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Screw Houston (rock/punk) zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Zin om een lekkere pot rock/punkrock te spelen? Wij bestaan uit een zanger, bassist en twee gitaristen allemaal 30+. We zijn zeer gemotiveerd om goede songs te schrijven, opnemen, uitbrengen en energieke shows te spelen in binnen en buitenland. Op het moment repeteren we in Rosmalen (Den Bosch). We hebben daar een eigen ruimte, maar staan eventueel open voor andere plekken. We repeteren op een vaste … meer »

Screw Houston

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezocht

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Ervaren drummer voor BigBand (pop/funk/disco) gezochtKaatsheuvelse New Fresh Band zoekt drummer! De New Fresh Band is een 13 koppige band bestaande uit een combo (2 x gitaar / bas / drums / toetsen), een 6 koppige blazerssectie en 2 zangeressen. We spelen tijdloze covers zoals Soul with a Capital S, Relight my fire, Long train running, Disco Inferno etc. maar maken ook regelmatig een uitstapje naar moderner werk van bijvoorbeeld De Dijk, Anouk, … meer »

Vincent Zacht

Muzikanten gezocht! Gitaar, viool, blazers

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Voor een klein/leuk orkest in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Gitaristen, Violisten, Cellisten, Slagwerkers en natuurlijk Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond in Schaijk (bij Oss). Misschien iets voor jou? Stuur gerust een berichtje met jouw vragen of bel.Musica.landerd@*****.comOf bel 06-12895564

Ron

Korterock band zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 202x bekeken

hallo wij zijn de korterock band uit het Brabantse Deurne een band die de rock met veel passie en liefde spelen de mensen van de band zijn mensen met een lichte beperking die het super leuk vinden om muziek te maken we bestaan in middels 6 jaar maar we missen nog het een en het ander de band is daarom naast de lead gitarist nog hard op zoek naar een drummer voor de band we spellen van als … meer »

korte-rock band

Heraut zoekt een nieuwe drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 347x bekeken

Heraut zoekt een nieuwe drummerBeste muzikanten, Heraut is een Indie Rock band gevestigd in Tilburg. We hebben het afgelopen jaar de prijs van de tentstage op eurosjopper gewonnen en mogen volgend jaar op de mainstage spelen voor ca. 3000 mensen. Helaas is de drummer gestopt wegens persoonlijke omstandigheden en zijn wij opzoek naar een energieke, (semi) ervaren drummer die graag tijd in de muziek investeerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Marc van den HoutMarc van den Hout