Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

"Down South" Coverband zoekt een drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 176x bekeken

" Down South" Coverband zoekt een goede drummer Wij zijn een onlangs opgerichte hobbyband uit Boxtel en omgeving en bestaan uit ervaren gepassioneerde muzikanten. Doelstelling is plezier en ontspanning vinden in het maken van een goed stukje muziek. Wekelijks in een gemoedelijke sfeer repeteren in Boxtel met hier en daar een leuk optreden als doel. We zijn geen broodspelers. Bezetting: Zanger/mondharmonica … meer »

Theo

GEZOCHT: (ON)ervaren bassist, drummer en zanger/zangeres

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Hallo Muzikanten. Mijn naam is Sander, ik ben 20 en kom uit Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) Ik heb ongeveer 2 jaar ervaring op mijn gitaar en nog geen podiumervaring. Daarom ben ik rondom Breda op zoek naar een Drummer, Bassist en eventueel zanger/zangeres om samen mee te leren, lachen en rocken! Zelf luister ik heel veel verschillende soorten muziek maar speel het liefst Rock/classic rock/ … meer »

Muzikantenbank user Sander Van de RietSander Van de Riet

(Breda) Nieuwe Rock Band GEZOCHT: Bassist, Drummer en Zangeres

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Hallo Muzikanten. Mijn naam is Sander, ik ben 20 en kom uit Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) Ik heb ongeveer 2 jaar ervaring op mijn gitaar en nog geen podiumervaring. Daarom ben ik rondom Breda op zoek naar een Drummer, Bassist en eventueel zanger/zangeres om samen mee te leren, lachen en rocken! Zelf luister ik heel veel verschillende soorten muziek maar speel het liefst Rock/classic rock/ … meer »

Muzikantenbank user Sander Van de RietSander Van de Riet

Drummer/percussionist m/vr

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Drummer/percussionist m/vrNa 20 songs op Youtube (tik: pieter tak) 🎶willen we ’n album maken met nieuw eigen werk. Wij zijn: Kees bas 🎸Koert toetsen 🎹Pieter gitaar/zang 🎤en ook Peter sax🎷 speelt mee. Maar we willen er zo graag een drummer en/of percussionist 🥁bij. Help ons met een bericht of bel Pieter: 076-5718622 of 063498270, dank alvast !

Muzikantenbank user Pieter TakPieter Tak

Zangeres en gitarist zoeken muzikanten omgeving Eindhoven

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Zangeres en gitarist zoeken muzikanten omgeving EindhovenIk, Vera (21) en Ruud (38) zoeken naar muzikanten om mee een band te starten. Wij houden allebei van indie muziek (pop/rock). Ruud is gitarist en ik zing en kan ook mee gitaar spelen. Wij zoeken in ieder geval naar een drummer, toetsenist en bassist. Bespeel je een ander instrument en ben je toch geïnteresseerd? Laat dan vooral iets weten. Wij zijn allebei flexibel in muziekkeuze en houden van iets … meer »

Muzikantenbank user Vera GruijtersVera Gruijters

Nieuw op te starten indie rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist m/v

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Hallo! Wij, zangeres en gitarist, willen een nieuwe band starten en zijn op zoek naar mede muzikanten in de regio Eindhoven / Helmond. Leeftijd is onbelangrijk. Het idee is sfeervolle, dynamische indie rock te gaan maken waarbij we willen starten met zowel een aantal covers als eigen nummers en op termijn zeker ook het podium op willen.

Ruud van den Berkmortel

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1425x bekeken

Drummer gezocht!Ben jij die gezellige en gedreven drummer die onze band komt versterken? Wij zijn Sticks! een gezellige coverband bestaande uit 2 gitaristen, een bassist een slaggitarist annex toetsen en een zangeres, allen rond de 50 jaar. We spelen uiteenlopende pop, rock, en blues covers. De band bestaat sinds 2010 en heeft in de loop der jaren wat bezettingswisselingen gehad. Onze huidige drummer heeft besloten … meer »

Muzikantenbank user Rianne HanssenRianne Hanssen

Zanger/Gitarist zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Hoi, ik ben Remco 18 jaar en ik zoek een drummer,bassist,toetsenist en een zangeres om een band te beginnen. Ik zoek iemand die: -Gevorderd is in het gene wat hij of zij doet -Performance heeft -Niet bang is om het podium op te gaan -Niet bang is om tweede stem te zingen -Zeker van zichzelf is. Ik wil graag eigen werk vertolken op het podium, ben jij ook een schrijver is dat mooi meegenomen. Ook met … meer »

Remco