Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tornado Rockers zoeken drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Opgelet! De tilburgse Rock & Roll band The Tornado Rockers zijn opzoek naar een gemotiveerde drummer. Stijl : Cliff Richard, Elvis etc. Wij beschikken over een volledige eigen repetitie ruimte. Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina. Bij intresse bellen naar :013-5365177 Groet, Theo Heesbeen

Muzikantenbank user Theo HeesbeenTheo Heesbeen

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Gitarist/Producer/Multi-instrumentalist op zoek naar muzikantenIk ben Steven 23 jaar oud en ben op zoek naar mensen uit de regio Waalwijk/Breda/Tilburg om een band mee te vormen. Een jaar geleden ben ik gestopt met het bandleven maar zou nu graag een verse start willen maken. Mijn hoofd instrument is elektrische gitaar maar ook bas en drums zijn dingen die ik kan. Ik heb in bands gezeten met diverse genres, van Metal tot Blues-rock waar ik ook als songwriter functioneerde … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw

Drummer/gitarist gezocht.

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 276x bekeken

hi ik ben thijs(17) en ik speel nu ongeveer 2 jaar gitaar. ik ben bezig met een band aan het oprichten en heb hiervoor nog. - sowieso een drummer. - mogelijk een extra gitarist. maar stel je voor je speelt een ander instrument en je bent geïnteresseerd dan kan je altijd nog een berichtje sturen want miscchien. is er nog plek voor jou. qua genres speel ik momenteel veel indie rock en metal … meer »

thijs

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!Ik zoek diverse mede muzikanten om samen vette metalprojecten mee te maken, en wellicht ook een nieuwe band mee op te richten. Stijl? Trash is redelijk mijn basis, maar ik wil me daarin absoluut niet beperken. Liefst een flinke mix van melodic death/trash/metalcore, of zoiets!! Denk aan bands als Solysis, Bury Tomorrow, Bleed from Within, Feared, Haken, Havok, Warbringer, Killswitch Engage, As … meer »

Arie Kieboom

Gitaristen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 625x bekeken

GitaristenSpeel je Gitaar en heb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst zoals (Bas) gitaar en slagwerker, bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na … meer »

Ron

Pianist / toetsenist gezocht

Drummer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Pianist / toetsenist gezochtHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn we opzoek naar een pianist/toetsenist. Een (elektrische) piano is aanwezig! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown al weer … meer »

Ron

Songwriter wil rockband oprichten met eigen materiaal

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 734x bekeken

Songwriter wil rockband oprichten met eigen materiaalHoi, ik ben Daan, 27 jaar oud, multi-instrumentalist en songwriter. Ik zoek een enthousiaste band die bestaat uit echte rasmuzikanten met net dat beetje extra. Een tijdje geleden heb ik een soortgelijke oproep geplaatst, maar aangezien dat helaas op niets uitliep, probeer ik het nogmaals! Ik wil een nieuwe band oprichten waarbij we aan de slag gaan met materiaal dat ik de afgelopen tijd heb geschreven … meer »

Muzikantenbank user Daan Werdmüller von ElggDaan Werdmüller von Elgg

Unieke kans om in een eigen werk pop- en rockmuziek te komen!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 495x bekeken

Hallo muzikant(e), Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt voor eigen werk een drummer, gitarist, toetsist en zanger (m/v). Repetities in de regio Oss, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Uden. Het ligt aan de geografische verspreiding van de bandleden. Leeftijd: tussen de 20 en 60 jaar. Goede instrumentbeheersing en Brabantse gezelligheid vereist. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel