Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer, Bassist, gitarist, toetsenist en zanger gevraagd voor eigen werk pop- en rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Hallo! Componist zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zang (allen m/v) om band in Oss (Oostelijk-Noordbrabant) op te zetten. Doel: speelplezier, muzikaliteit en succes. De partijen zijn gereed als tabulatuur of notenschrift, improvisatie mogelijk.. Reageer en je ontvangt een aantal nummers. Muzikale groet, Amazing Mercury.

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 663x bekeken

Drummer gezochtRockband "No Class" zoekt een drummer voor hoofdzakelijk het oudere werk van Motörhead. (Andere nummers worden echter ook niet geschuwd door deze 40 +ers) Plezier in het spelen is een absolute must en wij proberen 1x per week te repeteren. Gezien het feit dat enkele leden in ploegendienst werken, verschillen de repetitiedagen nogal eens. De repetitietijden zijn in de regel van 19.30 uur tot 22.00 … meer »

Muzikantenbank user GérardGérard

Drummer gezocht voor eigen muziek en covers!!

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 261x bekeken

hallo... De titel zegt het al!! We zijn een toffe 4-koppige band die een vette drummer zoekt, leeftijd of hoe je eruit ziet maakt niet uit, als het maar klikt en we lekker kunnen spelen! De insteek is om eigen muziek te maken, dat hebben we voor verschillende instrumenten al klaarliggen, de drums zijn wellicht voor jou!! Daarnaast doen we ook wat Covers ( Guns'n'Roses, Acdc, Motley crue, Led … meer »

Ritchie

Rapper wanted...

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Rapper wanted...Bassist & synth-liefhebber zoekt rapper(m/v) voor nieuw project/band.. voorkeur/stijl: 'consius stream of words' (Sixtoo/Aesop Rock/Sole/Sage Francis/etc..) maar andere hiphop/funk/r&b/jazz? invloeden (D'angelo..😋) uiteraard ook zéér welkom. Drummers/beat creators ook zéér welkom! Oefenruimte(s) @ N-Brabant beschikbaar. Doel: goede live band op poten zetten,..voordat 'studiowerk' relevant … meer »

Muzikantenbank user E. DrostE. Drost

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

De formule van Virtual Mission is om (jaren 80/90 en andere) popnummers op onze eigen ‘stevige’ manier te brengen. Zeg maar gerust: covers met scherp metalen randje. Wij bestaan al enkele jaren, maar wat wij op dit moment missen is een enthousiaste drummer, die niet alleen houdt van lekker muziek maken, maar ook van gezelligheid en af en toe slap ouwehoeren. Wij beschikken over eigen repetitieruimte … meer »

Harald

Rockband zoekt Drummer!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Wij zijn 3 gemotiveerde muzikanten uit Lierop/Helmond en zoeken een drummer om ons te vergezellen. Wij focussen voornamelijk op eigen werk in de stijlen Progressive en Alternative rock met een enkele cover (nu vooral Pink Floyd). Wij willen graag snel aan de slag en na de Corona beperkingen weer gauw het podium op om flink te knallen.Repetities houden wij in Lierop, bij 1 van ons thuis daar is dan … meer »

Muzikantenbank user Davey SteevensDavey Steevens

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 402x bekeken

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock bandBands als The Kooks, The Fratellis, Red Hot Chilipeppers, The Killers, Franz Ferdinand, Tame Impala, Sonic Youth, Current Joys, Royal Blood en Cage the Elephant vind ik helemaal gewedig. (Mijn liefde voor spinvis zal ik je besparen). Graag experimenteer ik op gitaar en maak ik stukken zelf. Helaas zijn een hoop ideeën nooit afgewerkt met drums, zang en bas. Nu ik wat muziektheorie onder de knie heb … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Drummer gevraagd voor . . . Sweet d’Buster Experience . . .

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 303x bekeken

Drummer gevraagd voor . . . Sweet d’Buster Experience . . .: D R U M M E R gezocht voor en door... >> SWEET d'BUSTER EXPERIENCE << Sweet d'Buster Experience moet De tribute worden van de legendarische Nederlandse band van eind jaren 70: “Sweet d’Buster”. Wij willen de highlights van de unieke band opnieuw onder de aandacht van het publiek brengen. Bij voorkeur ben je bekend met het werk van Sweet d'Buster ( .. een speelstijl die refereert aan die van Hans La Faille..) en heb je interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. ...bij serieuze interesse zien we je reactie graag tegemoet! Alleen reageren als je beschikbaar bent. Tot snel! voor info mail: tonfransen777@*******.com ... of reageren met persoonlijk bericht in 'messenger' of bel 06-23753608

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen