Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik ben Hans en ik zoek een band voor jaren 60 en 70 muziek.

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Ik ben Hans, 71 jaar oud, en ik wil een jaren 60 en 70 band oprichten. Ik heb heel mijn leven muziek gespeeld in 't Holland quintet en de torpedo's, ik kan drummen, gitaar spelen, trompet spelen en zingen. Ik woon in Schijndel dus graag mensen uit de buurt. Ik heb al één gitarist en ik zoek nog een bassist, toetsenist/pianist en misschien nog een gitarist. Als je interesse hebt hoor ik graag meer. Met … meer »

Muzikantenbank user Hans van LiempdHans van Liempd

Baritonspeler biedt zich aan

Blazer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Via deze weg wil ik laten weten dat ik zoekende ben voor een kapel. Ik ben 53 jaar en speel muziek vanaf mijn 5e. na 7 jaar vond ik het geweldige instrument de Bariton, welke helemaal op mijn lijf is geschreven. Voor de kenner....Silberfaden▶ 5:22 https://www.youtube.com/watch?v=2py-r4xvxKo, en natuurlijk uit het hoofd. Wie heeft er plaats voor een aardige spelende baritonist ?? Ik ben bereid 40 … meer »

Han de Water

Zanger zoekt...

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Hoi ik ben Jeroen. Zit al vanaf mijn 15de in bandjes. En heb inmiddels erg veel ervaring. Zowel op het podium als in de studio. Ik woon sinds kort in Den Bosch en wil weer aan de slag!!!! Ik zoek muzikanten om een band mee op te richten, of een bestaande band. Wil alleen eigen werk doen. Geen covers. Incidenteel een cover is geen ramp maar liever eigen werk. Ben zelf 44 jaar en zoek mensen vanaf … meer »

Jeroen van der Haring

Zangeres zoekt jam maatje/ band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 753x bekeken

Zangeres zoekt jam maatje/ bandHoi, ik ben Fleur en ik ben 19 jaar oud. ik ben dol op muziek maken, maar sinds ik niet meer op de middelbare school zit heb ik niemand om mee te spelen en ideeën te sparren. Ik ben zelf zangeres en speel gitaar en ukulele op basis niveau. Mijn muziekstijl is erg divers. Ik ben dol op oude nederpop klassiekers (doe maar, van dik hout, veldhuis en kemper). Maar ik hou ook van de muziek van nu (Bruno … meer »

Muzikantenbank user Fleur SpronkFleur Spronk