Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gemotiveerde gitarist zoekt (pop/rock/blues/funk/soul/cover)band in Amsterdam!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 85x bekeken

Gemotiveerde gitarist zoekt (pop/rock/blues/funk/soul/cover)band in Amsterdam!Hi, mijn naam is Dylano en ben 28 jaar. Speel sinds een aantal jaar in verschillende bandjes. Ik ben opzoek naar een band die regelmatig repeteert met als doel om betaalde optredens spelen. Ben erg gemotiveerd en oefen veel. Covers, eigen werk, alles is prima zolang iedereen met de neuzen dezelfde kant op staan en er moeite voor wilt doen! Hieronder mijn IG pagina waar een aantal voorbeeldjes staan … meer »

Muzikantenbank user Dylano HahuryDylano Hahury

Zanger(es)/muzikant om (semi)akoestische muziek te spelen

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Het wordt hoog tijd om weer met mensen samen te spelen. Ik (Frans) speel zelf gitaar - Fingerstyle en slag. Ook kan ik 2e stem zingen. Ik vind het leuk om harmonieën te zingen en het zou mooi zijn als je ook een instrument speelt, hoewel dat niet per se moet natuurlijk. Mijn muzikale belangstelling gaat uit naar: Americana in brede zin - CSN&Y - Jayhawks - J. Prine - Norah Jones - etc.etc. Ik … meer »

Frans

Gitarist zoekt blues/rock band Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 189x bekeken

Gitarist zoekt blues/rock band AmsterdamHi ! Ik ben op zoek naar een toffe band om te versterken met mijn electrisch (lead) gitaar en eventuele backing vocals. Genre wise ben ik opzoek naar een blues/rock band. Eigen werk zou ik tof vinden! Input zal er dan ook zeker zijn van mijn kant. Echter een coverband met een origineel/interessant repertoire kan zeker ook interessant zijn. Ik heb +/- 12 jaar ervaring op het instrument en een … meer »

Dimitri de Wit

Nu of nooit

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 279x bekeken

Nu of nooitWant ik ben 68 zang gitaar (voorbij het begin, maar niet veel verder) zoek leeftijdgenoten om mee te jammen maar ook repertoire mee op te bouwen optreden moet uitzonderlijk zijn en een feestje sms 0636498537

Muzikantenbank user Paul GieskePaul Gieske

Gitarist zoekt band of jam maatje (omgeving Hoofddorp)

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 162x bekeken

Hi there, Ik speel sinds eind 2016 gitaar en zou het leuk vinden om zo af en toe eens in een oefenruimte te rocken.Ik heb altijd gedrumd maar gitaar is nu mijn ding.Ik ben 44 dus kan nog ff mee als gitarist :) Mijn ervaring als gitarist in een band is vrij weinig en daarom wil hier graag meer ervaring in op doen en wie weet uiteindelijk een band. Thuis speel ik elke dag zo veel mogelijk elektrisch … meer »

Muzikantenbank user MennoMenno