Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues gitarist zoekt aansluiting bij band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 91x bekeken

na jaren als tweede gitarist in een bluesband te hebben gespeeld was het tijd voor wat nieuws & ben ik bij een bluesband in Haarlem als leadgitarist gaan spelen. Een mooie aanvulling in mijn muzikale loopbaan en daarnaast heb ik soms wat invalwerk gedaan in een coverband. Gaande weg ben ik meer en meer gaan ontdekken dat Bluesmuziek mijn muzikale hart heeft veroverd en speel ik het liefst 'Blues met … meer »

jos muller

Muziek maken met leuke mensen 🎵🎼🎶🎸🎷🎺🎻🎤📯🎙🎧

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 180x bekeken

Muziek maken met leuke mensen 🎵🎼🎶🎸🎷🎺🎻🎤📯🎙🎧Hey hallo... Ik ben Amir en speel al een paar jaar gitaar. De basis heb ik goed onder de knie. maar ik mis de verbinding met andere mensen, dat je samen een flow te pakken hebt wat goed voelt. Vandaar deze advertentie,ik wil graag in alkmaar muziek maken met mensen. We kunnen beginnen met een jamsessie en dan als het klikt dat we serieuzer gaan kijken hoe vaak we willen spelen. Ik hoop op mensen met … meer »

Muzikantenbank user Amir TehraniAmir Tehrani

Gitarist zoekt zanger/zangers voor akoestisch duo

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Ik ben een 25 jarige gitarist/drummer/bassist en heb al flink wat speeluren achter de rug. Zowel thuis als op een podium. Ik ben opzoek naar een zanger/zangers die ik kan ondersteunen met akoestische gitaar en wellicht backing vocals in een leuk duootje. Qua muziekgenres geen specifieke voorkeuren pas ik me graag aan. Als je originele muziek hebt die je graag zou willen spelen of verder arrangeren … meer »

Muzikantenbank user HenryHenry

Looking For People For a Band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 300x bekeken

Looking For People For a BandHey Everyone! I just moved to the region of Amsterdam and I am looking for people to start a band with. I have been playing guitar and drums for a long time and played in different bands and genres, right now I am looking to start something funky/pop with an alternative vibe to it. I am studying Audio Production, so I can do the recording and mixing as well. Please hit me up if you are interested! Have … meer »

Adam Toth

Samen leren spelen

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Hey ik ben Mike, 29 jaar en woon in omgeving Haarlem/Amsterdam. Ik heb een akoestische gitaar en wil graag leren spelen. Het lijkt me leuk om samen met iemand te oefenen en hoop dan ook gemotiveerd te blijven. Ik kan zelf de basis akkoorden en verschillende slagjes spelen. Ik hou voornamelijk van rock muziek uit jaren 70 en 80. Als je geïnteresseerd bent hoor ik het graag. Groeten Mike

Mike Breure