Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist in Huizen

Gitarist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 79x bekeken

Gitarist in HuizenHi, ik (47) speel van alles en heb ook les. Zing tevens ook wel. Zou graag met anderen muziek willen maken...geldt dat voor jou of jouw band ook? Let's talk! Woon tevens groot / vrijstaand dus kan in eigen huis onbeperkt herrie maken :-) Speel diverse stijlen...songwriter/rock/metal/klassiek.

Muzikantenbank user DanielDaniel

Gitarist zoekt band met eigen werk

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Ervaren gitarist (53) zoekt alternative/ pyschedelische/ Indie pop/rock band of muzikanten om eigen werk te spelen en/of te maken en daarmee op te treden. Favoriete muziek is veel, een greep: 60s/70s met modern sausje (Temples, King Gizzard, Wolfmother, UMO), alternative (Fontaines D.C., Thurston Moore), Excelsior- en Belgische pop/rock (dEUS, Flying Horseman) en ook een groove graag! (Fela Kuti, Talking … meer »

Steven D.

Ervaren gitarist zoekt bestaande of op te richten band!

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 331x bekeken

Ervaren gitarist zoekt bestaande of op te richten band!Ervaren gitarist bied zich aan voor bestaande of nieuw op te richten band. Eigen werk heeft voorkeur, covers kan maar geen top 40, classic rock of hitparadefunk. Ik speel een breed scala aan stijlen zoals rhythm&blues, blues, country, surf, funk, reggae, (heavy) rock en metal, salsa en wat jazz . Bedoeling is om zo veel mogelijk te spelen en een solide repertoire op te bouwen.. mocht dat er nog niet … meer »

Gerard

Samenspelen en mogelijk een band start

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 359x bekeken

Hallo Hallo, Mijn naam is Wessel, ik ben 25 jaar en speel gitaar. Ik speel al bijna 10 jaar en zou graag met mensen willen samenspelen. Ik speel allemaal verschillende stijlen en ben altijd bereid om nieuwe liedjes en dingen/stijlen te leren. Ik speel voornamelijk rock, pop, blues, jazz en fusion. Ik woon in Zwanenburg (dichtbij Haarlem en Amsterdam). Dus als je een keer zin hebt om samen te … meer »

Wessel Duijkers

Gitarist zoekt band - Djent/Prog/Core

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 510x bekeken

Gitarist zoekt band - Djent/Prog/CorePeriphery, TesseracT, Spiritbox? Ervaren proggitarist met ruime ervaring (ook in componeren) zoekt ambitieuze band. Ik zoek een band voor die de kick krijgt van een stevige gig, het behalen van een doel, uitbrengen van singles/platen met een doel en visie, maar met realiteitsbesef. Graag kom ik met jullie in contact! Afstand is voor mij géén issue.

W. de Vries