Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Aangeboden slag gitarist

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 75x bekeken

Na een jaar niet gespeeld te kunnen hebben zou ik het leuk vinden om weer in een coverband aan de slag te te gaan . Data : Naam Joey Maas Woonplaats : Hoofddorp Leeftijd : 39 jaar oud / jong Positie : slag gitarist Ervaring : 10 jaar gitaar les en in diverse bands gespeeld Muziek smaak : alles behalve metal In bezit van eigen vervoer en apparatuur joeymaas@*******.com Ik hoop graag … meer »

joey maas

Gitarist zoekt medemuzikanten om te jammen in Haarlem. e

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 85x bekeken

Gitarist (39 jaar )zoekt medemuzikanten om te jammen in Haarlem. Gitaristen, bassisten, drummers, zang, blazers, M/V, jong, oud maakt niet. Leuk als hier optredens uit voort komen, maar gezellig samen oefenen/spelen staat voorop. Bij voorkeur reperten in het Slachthuis in Haarlem of andere locaties in de omgeving. Ik heb een lange tijd leadgitaar in een pop/rockband gespeeld maar door werk en kinderen … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

Drummer,en zanger die kan schrijven gezocht

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Drummer,en zanger die kan schrijven gezochtHoi ik ben Menno piek 14 jaar en speel gitaar (amateur ). Ik zoek nog iemand die kan zingen en een drummer/ster en als je dan nog kan schrijven is dat helemaal top. Voor mij hoef je geen pro te zijn het gaat om de lol. Het lijkt mij leuk om nummers te maken en covers te maken en dan af en toe op straat op te treden. Mijn muziek keuzen is Nirvana, twenty one pilots, guns n rosés, dat soort muziek lijkt … meer »

Menno piek

Gitarist zoekt drummer/gitarist

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 87x bekeken

Ik ben op zoek naar een drummer of gitarist om mee te jammen. Na jaren op de zolder alleen gespeeld te hebben, wil ik nu graag met anderen samen jammen/coveren/eigen nummers maken. Ik speel veel metal (Metallica, Iron Maiden, Mastodon etc.). Dus vooral ruig en vies. Ik hoop dat het je wat lijkt!

Colin Middel

Singersongwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

ik schrijf dus zelf songs (Engels-, Nederlands- en Franstalig) en zoek iemand die ook schrijft ter inspiratie en stimulatie van elkaar, of (een) andere muzikant(en) waarmee ik de nummers kan uitwerken en performen. Ik zing en speel redelijk gitaar in de stijlen folk, funk, rock en mellow. Je kunt mij bellen op 06 5117 5197 of mailen naar ericdros at xs4all.nl

Eric Dros