Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zappa / Prog-rock

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 395x bekeken

Zappa / Prog-rockHello, I play rhythmic guitar and bass, and I sing. I always dreamed to play and sing pieces by Frank Zappa, or by progressive rock bands from the Seventies till today, such as Gentle Giant, King Crimson old and new, early Genesis, Yes, Jethro Tull, Pink Floyd. Although quite different in style, I also love music by The Police. Anybody interested? Cheers, Eidon https://www.facebook.com/EidonVeda/

Muzikantenbank user EidonEidon

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 604x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H

Songwriter Zoekt Muzikant / Mede Componist / Gitarist / Regio Zwolle

Overig zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 528x bekeken

Hallo lezer(es), Graag wil ik met een mede componist / gitarist vorm geven aan de liederen die ik geschreven heb. Liederen zijn het meest in het Engels (denk aan Pop /licht Rock). Ik hou veel van muziek en zie graag wat ik ermee bezig ben geweest, gerealiseerd worden. Dat kan alleen met samenwerken van "ervaren" muzikanten, hoef niet professioneel te zijn maar wel feeling hebben met de genres. Kan … meer »

Muzikantenbank user Mafalda CameliaMafalda Camelia

Slaggitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 556x bekeken

Slaggitarist (evt. eenvoudige solo's) zoekt aansluiting bij een Country band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding voor de countrylicks en solo's zeker een aanvulling. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1165x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 631x bekeken

Beste muziekvrienden, Speel al een tijdje cajon, klein beetje conga en bongo en les gehad. Het lijkt me zo leuk om samen met anderen muziek te maken en/of een bandje te formeren. Voorkeur gaat uit naar akoestisch, maar anders mag ook. Ik heb de nodige apparatuur om mijn cajon te versterken. Genre: blues, rock, pop.

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1120x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer