Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 416x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink

Pedal steel gitarist

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 569x bekeken

Pedal steel gitaristIk ben op zoek naar een band met vocalist(en) in de regio Helmond-Eindhoven-Veghel, waaraan ik als pedal steel gitarist mooie bijdragen mag leveren. Mijn interesse gaat vooral uit naar jazz/blues (“nachtclubmuziek”) maar in pop, (moderne) country en americana zijn ook een optie. Geen Indorock, rock & roll of rockabilly. Ik breng 40 jaar ervaring als steel gitarist mee en ook een zangstem. Ad Kerstenadke1955@*****.com

Muzikantenbank user Ad KerstenAd Kersten

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 687x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 459x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 67 jaar, omgeving Hoorn zoekt band. Mijn muzikale voorkeur is 60s en 70s (Rolling Stones, Beatles, Eagles, etc.). Het gaat mij om de gezelligheid, liedje uitzoeken, repeteren ( een keer per week, een keer per twee weken ) en eventueel optreden. Ik heb enkele jaren bandervaring.

Ton zuininga

Slaggitarist/zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 526x bekeken

Slaggitarist/zanger zoekt bandPensionado met ervaring in bands en optredens. Rock/country/blues/soul: songs vanaf sixties-heden. Gezellig repeteren wel met als doel regelmatig optreden zodra het kan. Liefst gedeeltelijk leadzang, verder 2e stem/background. Woonachtig in de provincie Utrecht, auto beschikbaar. Mvg Rob

Rob

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 438x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1029x bekeken

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!Hoi hoi Momenteel speel ik alleen thuis op de toetsen, de gitaar en de bas maar zou graag weer op vriendschappelijke basis spelen met muziek collega s. Ik ben niet meer de jongste dus mijn voorkeur gaat uit naar de zgn oudere jongere muzikanten. Mijn voorliefde ligt muzikaal gezien bij de jazz(swing) en de vroege rock n roll en wat jongere kwaliteits muziek. Een aantal keren per maand oefenen en … meer »

Arnout Rietveld

Singer/songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 689x bekeken

Singer/songwriter zoekt muzikantenIk ben een ervaren singer/songwriter (Engelstalige pop/rock) met veel eigen materiaal en zoek in Eindhoven een band of op te richten band. Inmiddels 3 CD’s en 5 EP’s gemaakt. Speelplezier en eigen materiaal ontwikkelen staan voorop. Speel ook akoestische gitaar. Luister maar eens naar mijn muziek: sherpa2.bandcamp.com en 2alone.bandcamp.com of 2Alone op Spotify.

Roel Klinkhamer