Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 863x bekeken

Bassist!Bassist aangeboden. Interesses, Americana, Blues, classic rock, country, eigenwerkbands, folkrock, motown, neder rock, Singer-songwriter bands, Sixties seventies, world music en noem maar op. Ook spelen in het combo van een Gospel of popkoor of in een Bigband lijkt me leuk. Geboden: podium en studio ervaring. (tekst) schrijfvaardigheid. Enige kennis van - en liefde voor muziektheorie. Heb een baan, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 271x bekeken

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock BandHi, ik ben zanger met wat diepere stem. Daarnaast speel ik ook gitaar en mondharmonica. Ik zing graag Blues en Blues-Rock verwante muziek, maar ook soul (oudere Rythm&Blues) vind ik fijn. Kortom: 60/70'ties stijl. Ik hoor graag van jullie! Repeteren ergens tussen Maastricht en Roermond nooit een probleem.

Muzikantenbank user Simon-Hans NiemannSimon-Hans Niemann

Gitarist met zangstem zoekt gitarist met zangstem.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Gitarist met zangstem 60+ niveau gevorderd, kop van Noord Holland, zoekt gitarist met zang stem. doel; semi-akoestisch spelen op een aanvaardbaar geluidsniveau. en de uitdaging aangaan tot het spelen van bv. Supertramp-give a little bit, Oasis-don'look back in anger, Eagles-Tequila sunrise en andere popklassiekers. bv. nummers uit de 60jaren tot nu. Eventueel later een bredere bezetting met bas … meer »

wil kooijman

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 373x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 845x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 389x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink

Pedal steel gitarist

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 535x bekeken

Pedal steel gitaristIk ben op zoek naar een band met vocalist(en) in de regio Helmond-Eindhoven-Veghel, waaraan ik als pedal steel gitarist mooie bijdragen mag leveren. Mijn interesse gaat vooral uit naar jazz/blues (“nachtclubmuziek”) maar in pop, (moderne) country en americana zijn ook een optie. Geen Indorock, rock & roll of rockabilly. Ik breng 40 jaar ervaring als steel gitarist mee en ook een zangstem. Ad Kerstenadke1955@*****.com

Muzikantenbank user Ad KerstenAd Kersten

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 627x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller