Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianiste en zanger zoekt zangeres voor tweede stem

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 370x bekeken

Beste allen, ik wil graag met jongeren een band oprichten in de provincy Utrecht en in de provincy Gelderland. Ik speel Piano, Nederlandstalig maar ook wel engels, Ik zoek dus ook zangeressen die ook liedjes van Adele, Rehanna, Cloudia de Brei, Eric Clapton, Marco Borsato, Blof etc kunnen zingen. Voor intressen en meer informatie stuur mij een mailtje op jeremy.backus1@*****.com en appen mag ook 0687679402 Ik … meer »

Jeremy Backus

20-jarige toetsenist/drummer/bassist zoekt leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 195x bekeken

Hoi, Mijn naam is Robin. Ik ben een 20-jarige muzikant, opzoek naar een band. Ik heb band-ervaring op drums, bas en toetsen, en soms speel ik ook wel eens een lijntje op gitaar. Ik ben 100% in staat om m'n eigen zaakje voor elkaar te krijgen, maar ik vind het ook leuk om over het totaalplaatje mee te denken. Een paar artiesten die ik bijvoorbeeld leuk vind: Ariel Pink, Julia Holter, Nick Cave … meer »

Robin

Toetsenist zoek medespeler zanger of zangeres

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 428x bekeken

hallo . ik toetse nist 65 jaar jong.. zoek een mede muziekant .of zanger zangeres. voor af en toe is muziek te maken in bejaarden tehuisen.. gerne nederlandse lied en mee singers ..als het maar lekker klingt... heb me zelf alles maar aan geleerd dus geen hoog standjes.. eerst maar is proberen dan zien we wel verder met een ruimte voor te eofenen .. het gaat mijn om het plezier..

wersi abacus