Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt accordeonist/toetsenist en/of gitarist!

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 78x bekeken

Ik ben een ervaren (Beroeps)zanger en zing een zeer gevarieerd repertoire, als solo artiest toer ik het hele land door. Als kind kwam ik altijd al veel in Oostenrijk en ben daar besmet geraakt met de Oostenrijkse muziek (denk aan muziek als de Zillertalers etc.). Ik ben op zoek naar een accordeonist/toetsenist en/of gitarist om deze muziek mee te gaan maken en wie weet als het (muzikaal) klikt … meer »

Mark Music

Professioneel zanger zoekt ervaren band! (GLD/UTR)

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 72x bekeken

Mijn naam is Mark, 33 jaar oud en ik ben zanger van beroep. Ik heb ruim 15 jaar podium ervaring waarvan de laatste jaren op professioneel vlak. Naast mijn solo-optredens lijkt het mij helemaal TE GEK om met een live-band te zingen! Liefst in de buurt van Tiel (Gelderland/Utrecht). Ik heb een zeer brede muzieksmaak, variërend van 'the good old' 60's/70's tot Reggae en Nederpop. Zijn jullie een … meer »

Mark Peters

Zangeres zoekt band voor anime/kpop/jpop etc.

Zanger / Zangeres zoekt band in Tiel (Gelderland) | 141x bekeken

Hallo! Ik ben Megan, ik ben 17 jaar en ik woon in Meteren ( Gelderland ). Het zou mij heel leuk lijken om een band te vormen met mensen die de zelfde interesses hebben als ik ! Het lijkt mij leuk om een cover group te worden die japanse en koreaanse muziek genres spelen. Natuurlijk kunnen we ook andere genres coveren ( alleen als iedereen er mee eens is ! ) Dus ik ben opzoek naar enthousiaste … meer »

Muzikantenbank user Megan JansenMegan Jansen