Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Energieke musici gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 236x bekeken

Energieke musici gezochtHeel graag kom ik, Ton, rockkoorzanger, 60 jaar, woonachtig in Veenendaal, in contact met een drummer/percussionist, bassist, gitarist, toetsenist, en andere musici, om samen een coverband te beginnen. Setlist aangepast op mijn stembereik en stemkleur (van stemmige bas tot lage tenor, warme stemkleur), voorbeelden Radiohead, Pearl Jam, Procol Harum, Pink Floyd, R. E. M., Cat Stevens, Dire Straits, … meer »

Muzikantenbank user Ton Van de LustgraafTon Van de Lustgraaf

Zanger zoekt muzikant(en) voor Nederlandstalige band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 274x bekeken

Hoi, ik ben een 44 jarige zanger die graag weer (Nederlandstalige) muziek wil maken en schrijven samen met andere muzikant(en) met als doel;samen de passie voor muziek delen, live optreden en een demo opnemen. Het lijkt mij een uitdaging om Nederlandstalige teksten te combineren met; indie/soul/hiphop/punk/elektronica/metal/alt.country Ik heb ervaring met schrijven, optreden etc. Interesse? Stuur … meer »

Menno Bruijns

Zangeres zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 1254x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en)Hi all, Ik ben Greetje, 35 jaar en woon in Amersfoort. Zingen is mijn hobby en passie en ik zou het super vinden om anderen te vinden om covers/eigen muziek mee te kunnen spelen. Super om hiermee het podium op te gaan en in cafés, op festivals,en op feesten en partijen te spelen. Ik heb een behoorlijk brede muzieksmaak, van pop, rock, jazz tot dance en heb een liefde voor akoestisch (piano en/of … meer »

Muzikantenbank user Greetje ZijlstraGreetje Zijlstra