Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Zangeres zoekt gitarist(e) om samen muziek te maken 🖤Hi! Mijn naam is Sam (30) en ik ben op zoek naar iemand die net als ik blij wordt van (het maken van) muziek! Ik zing al een tijdje, heb in verschillende (pop/rock) bandjes gespeeld en volg al een aantal jaar zangles. Ik vind muziek maken tof en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mezelf te verbeteren. Mede daarom, én ook omdat ik er positieve energie van krijg, wil ik er graag meer tijd … meer »

Muzikantenbank user Samantha BonouvrieSamantha Bonouvrie

Suzanne uit Woudenberg omgeving Amersfoort, Leusden, Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Hi! ik ben Suzanne, 49 jaar. Ik woon in Woudenberg, provincie Utrecht. Ik zing geheel voor de fun en de hobby. Mijn muziekstijlen varieert enorm, ik houd van jazz tot rock, van klassiek tot hiphop, maakt me niet uit als er maar een te gekke sound wordt gecreëerd. Wil jij nou ook eens echt een vrijblijvende band oprichten, heb je dit altijd gewilt, maar weet niet hoe, ik hoop van je te horen! Mijn … meer »

Muzikantenbank user Suzanne SponhoffSuzanne Sponhoff

Samen muziek maken(Utrecht)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 385x bekeken

Samen muziek maken(Utrecht)Hi! Ik zing en ben op zoek naar iemand , of meerderen (het liefst in Utrecht) die het leuk vindt samen muziek te maken. En eventueel - wanneer dit weer kan - op te treden. Speel jij gitaar? Of zoeken jullie als bandje toevallig een zangeres? Dan hoor ik graag wat van je/jullie? Stuur me even een berichtje, mailtje (diede-vendrig @ live.nl, of een verzoek op FB). Dan kan ik je ook wat laten horen … meer »

Diede Vendrig

Beginnend bandje gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 327x bekeken

Beginnend bandje gezochtHallo! Mijn naam is Viola. Sinds kort heb ik zangles en ben dus een BEGINNEND zangeres. Het lijkt me heerlijk om samen met een beginnend bandje muziek te maken en om op die manier ook meteen te oefenen om met microfoon te zingen. Ik zing momenteel vooral pop, country en soul. Mijn voorkeur gaat er naar uit om in het Engels te zingen. Ook op afstand lijkt me reperteren heel leuk.

Muzikantenbank user Viola van der Meer-DircksViola van der Meer-Dircks

I'm taking over the world. Who joins me? ;-)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 586x bekeken

I'm taking over the world. Who joins me? ;-)HI GUYS, Ik ben Isanne, 28 jaar oud en een zangeres die al veel te lang in de schaduw van anderen heeft gestaan. It's time to work en zoek daarom een fantastische groep muzikanten die het leuk vinden om met mij mijn muziek te maken en samen met mij de wereld te veroveren... en ik maak geen grappen :) De songs gaan over 'the real world' in de stijl van pop, soul, R&B met een heerlijk Caribisch tintje … meer »

Muzikantenbank user IsanneIsanne

Vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 374x bekeken

Vocalist zoekt bandHallo! Mijn naam is Dette en ik ben 19 jaar. Ik zoek een plek waar ik mijn liefde voor muziek en zingen kan uiten. Zingen zoek ik eigenlijk mijn hele leven al, maar mijn eerste echte zangles kreeg ik toen ik 15 was. Daarna ben ik een MBO theater opleiding gaan doen waar we elke week stem les kregen. Op podium staan ben is dus oom al aardig gewend. kwa stijl ben ik heel erg breed, ik kan mijn stem … meer »

Muzikantenbank user Dette HiemstraDette Hiemstra

Zangeres zoekt muzikant(en)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 1052x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en)Hi all, Ik ben Greetje, 34 jaar, uit Amersfoort en durf nu eindelijk de stap te zetten om mij te laten horen. Zingen is mijn hobby en passie, en ik zou het super vinden om iemand te vinden om eigen muziek mee te kunnen spelen. Zou het leuk vinden om hiermee het podium op te gaan en in cafés, op festicals, feesten en partijen te spelen. Ik heb een behoorlijk brede muzieksmaak, van pop, rock, jazz … meer »

Muzikantenbank user Greetje ZijlstraGreetje Zijlstra