Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band/muzikant

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 228x bekeken

Zangeres zoekt band/muzikantHey muzikanten! Ik ben zangeres en opzoek naar een band of muzikant(en) om een band mee op te starten! De genre's die ik tof vind zijn funk, soul, jazz, rock, pop. Super breed wel! Schrijf mijn eigen nummers en zing daarnaast graag covers. Hier wat linkjes naar demo's: https://www.instagram.com/tv/Bk0eevIBJKL/ https://www.instagram.com/tv/BxQM5_TFiAi/ https://www.instagram.com/tv/Bubwp-DlVGM/ https://www.instagram.com/tv/Bqz9ug8CLAZ/

Muzikantenbank user Madelief TwiltMadelief Twilt

Zangeres zoekt band omgeving Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving UtrechtOverdag heb een kantoorbaan, maar ‘s avonds zoek ik andere muzikanten of een band om samen lekker te rocken. Het liefst lekker stevig en high energy. Praktisch: ik ben 26 en ben woonachtig in Utrecht. Invloeden: Blues Pills, Black Sabbath, Queens of the Stoneage, Rammstein, Eagles of Deathmetal, The Doors, Janis Joplin, Hausmagger. Ik sta open voor een heleboel genres zolang het maar pit … meer »

Muzikantenbank user LizaLiza

Zangeres zoekt metal bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 111x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Utrecht! Hoi! Ik ben op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten of mee kan helpen op te starten. Ik ben 24 jaar en zing ongeveer 3 jaar. Belten is mijn sterkte en metal is mijn passie. Mijn invloeden zijn Halestorm, Within Temptation, Vuur, The Gathering en Lacuna Coil. Ik sta voor veel open. Je kunt me gerust een pb doen!

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Blues/americana zangeres zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Mijn naam is Liz en ik ben een 25 jarige student uit Utrecht. Ik ben een zangeres op zoek naar een bassist, gitarist, drummer en toetsenist/ of een al bestaande band. Ik ben een zangeres met veel power en ben er niet vies van om lekker met distortion te zingen. Ik ben pas begonnen met het leren van bluesharp en wil deze uiteindelijk ook kunnen gebruiken bij optredens. De genres waarin ik graag wil … meer »

Muzikantenbank user Elizabeth McphersonElizabeth Mcpherson

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 303x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi! Aankomend jaar wil ik me gaan focussen op muziek. Ik heb een tuusenjaar na 6 jaar middelbare school, en wil dus graag meer ervaring op doen. Ik heb vaker met bands gespeeld maar wil op zoek naar iets vasters. Heb je interesse om samen met mij dit aan te gaan, nummers te schrijven en op te treden, stuur me een berichtje! Genre die ik vooral zing is pop/rock! Ben je benieuwd naar mijn stem? … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving Amersfoorrt

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 200x bekeken

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving AmersfoorrtHALLO Ik schrijf zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers en ik wil graag een liedjesprogramma ontwikkelen om mee op te treden. Daarnaast vind ik het hele creatieve proces van gevoelens en gedachten omzetten in muziek erg leuk en ik zoek een pianist om dit creatieve avontuurr samen aan te gaan. JIJ? Ben jij een creativeve muzikant(e), pianist (e), die makkelijk speelt en creatief omgaat … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans