Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 68x bekeken

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!Zou graag bij voorkeur in contact komen met een percussionist ( tabla of mridangam), doudouk speler, zanger of zangeres. Begeleid mijzelf als zangeres al geruime tijd op de Tanpura (Indiaas snaarInstrument). Zing improviserend op klank en/of tekst afgestemd op de doelgroep. Meditatief georiënteerd. Zou toekomstgericht een band willen formeren om te spelen voor groepen als muzikale omlijsting ter … meer »

Tineke Postma

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ben een ervaren zangeres op zoek naar een gitarist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook goed … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 324x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi Ik ben opzoek naar een band Ik zing graag blues, jazz, ballads, luistermuziek Ik zou graag meer willen doen met mijn hobby, heb al eerder in bandjes gespeeld, opgetreden enz ik zou graag kennis maken en willen laten horen wat ik kan.

Muzikantenbank user Angelina Van HuigenboschAngelina Van Huigenbosch

Beginnende zanger zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 209x bekeken

Beginnende zanger zoekt een bandHoi allemaal! Ik ben 32 jaar en wonend in de omgeving van Utrecht. Ik ben net begonnen met het nemen van zanglessen. Maar het lijkt mij leuk om meer meters te maken door het mee te spelen in een band. Mijn stem is nog niet perfect, maar ik heb een goede wil om beter te gaan worden! Ik speel ook beginnend gitaar en probeer zo nu en dan eigen nummers te schrijven. Mijn voorkeur gaat uit naar rock/pop/western. Wie … meer »

Muzikantenbank user Ralph BaderRalph Bader

Zangeres zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 289x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/pianistHi, Ik ben Madelief, zangeres. Opzoek naar een gitarist of pianist om mee op te treden. Ik schrijf zelf muziek maar zing ook covers. Best wat ervaring en wil dit dolgraag delen met een muzikant. Hieronder wat linkjes naar opnames: https://www.youtube.com/watch?v=THfElTMZtEE https://www.facebook.com/madelief.twilt/videos/pcb.1673836486055904/1673835862722633/?type=3&theater Heb je interesse? Mail … meer »

Madelief Twilt

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 453x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandNa twee bands (60’ s coverband en indie-psych rockband) en ruime podiumervaring ben ik opzoek naar een nieuwe band. Liefst zo klein mogelijk (max 3 personen) en mensen die in het weekend willen oefenen. Doel is mooie nummers coveren, eigen nummer maken en vooral lekker optreden! Bands die ik vet vind zijn o.a. Beach House, Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra, Real Estate, Interpol, the National, … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa