Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 102x bekeken

Ben jij deel van een band die speelt op bruiloften en feesten? Ik ben Sanny, een enthousiaste zangeres met een passie voor meerstemmigheid en muziek maken/jammen. Ik zoek een gezellige band voor een samenwerking om samen te jammen en spelen op feestjes en partijen. Ben jij geinteresseerd of ken jij een band die dit ook wilt of al doet? Stuur me dan vooral een berichtje!

sanny

Zangeres/songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Hi, Ik ben Phebe, 20 jaar en ik studeer vocals/songwriting aan de Herman Brood Academie. Ik zit in mijn tweede jaar. Ik ben opzoek naar een band buiten school om muziek mee te schrijven en mee op te treden. Ik zing, schrijf liedjes en ik speel ook gitaar en piano. Ik ben vooral geïnspireerd door artiesten zoals Bob Dylan, The Beatles, Leonard Cohen, Oasis, The Verve, Joy Division, The Smiths, … meer »

Muzikantenbank user Phebe de ZwartPhebe de Zwart

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 273x bekeken

Ben jij deel van een band die speelt op bruiloften en feesten? Ik ben Sanny, een enthousiaste zangeres met een passie voor meerstemmigheid en muziek maken/jammen. Ik zoek een gezellige band voor een samenwerking om samen te jammen en spelen op feestjes en partijen. Ben jij geinteresseerd of ken jij een band die dit ook wilt of al doet? Stuur me dan vooral een berichtje!

sanny

Zangeres zoekt rock/pop/soul band of muzikanten om er een te beginnen!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 301x bekeken

Hallo, Ik ben een 41 jarige zangeres die opzoek is naar een band om lekker rock/pop/soul van de 60 tot nu te zingen. Ik heb de nodige podiumervaring. En na een break heb ik weer zin om lekker muziek te maken en een paar keer per jaar een feestje te bouwen op het podium. Ik kom graag in contact. Muzikanten die het leuk vinden om iets nieuws te starten kom ik ook graag mee in contact.

Muzikantenbank user Loes AlbertsLoes Alberts

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in Utrecht, stijl: alternative/indie

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 2137x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten in Utrecht, stijl: alternative/indieIk ben een tekstschrijver/zanger, 30 jaar, en op zoek naar muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie georiënteerd groepje te beginnen. Ik speel zelf gitaar en kan ook wat piano maar wil me het liefst focussen op zang. Ik haal zelf heel veel inspiratie uit een band als The National, maar denk breder bijvoorbeeld ook aan Nick Cave, The War on Drugs, R.E.M., … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1624x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn