Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres singer songwriter zoekt arrangeur (pianist)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 149x bekeken

Zangeres singer songwriter zoekt arrangeur (pianist)Hallo! Ik heb een aantal liedjes liggen (Engels en Nederlandstalig) en een vertaling van een lied van de Beegees. Daarvoor wil ik graag arrangementen om ze daarna op te nemen. WIE IS ER GOED IN HET ARRANGEREN? Creatieve pianist? Iemand die op de computer kan arrangeren? Kleine vergoeding is mogelijk maar het liefst wil ik iemand die het leuk vindt om te doen en waar ik vaker een beroep op kan doen. OMGEVING … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Mensen gezocht die houden van zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 178x bekeken

Mensen gezocht die houden van zingenIk ben Evelien, 26 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik zoek mensen die net als ik houden van zingen. Je hoeft geen prachtige solo stem te hebben, die heb ik zelf ook niet, maar vooral graag willen zingen. Ik zou heel graag met twee, drie of vier mensen twee of meerstemmige stukken zingen of zelf arrangeren. Ik zelf heb een paar jaar zanglessen gevolgd en gezongen in een a capella koor, dus een beetje … meer »

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 350x bekeken

Hoi! Ik ben Nancy, een redelijk ervaren zangeres uit Utrecht en na een poosje bandloos te zijn geweest, heb ik er weer zin in! Dus zijn jullie op zoek naar een spontane, enthousiaste zangeres voor jullie Blues/Rock/Soul/Pop - band? Mailen of appen!! (06-23977720)

Muzikantenbank user Nancy Van Der PasNancy Van Der Pas

Zangeres zoekt band/muzikant

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 445x bekeken

Zangeres zoekt band/muzikantHey muzikanten! Ik ben zangeres en opzoek naar een band of muzikant(en) om een band mee op te starten! De genre's die ik tof vind zijn funk, soul, jazz, rock, pop. Super breed wel! Schrijf mijn eigen nummers en zing daarnaast graag covers. Hier wat linkjes naar demo's: https://www.instagram.com/tv/Bk0eevIBJKL/ https://www.instagram.com/tv/BxQM5_TFiAi/ https://www.instagram.com/tv/Bubwp-DlVGM/ https://www.instagram.com/tv/Bqz9ug8CLAZ/

Muzikantenbank user Madelief TwiltMadelief Twilt

Zangeres zoekt band omgeving Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 288x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving UtrechtOverdag heb een kantoorbaan, maar ‘s avonds zoek ik andere muzikanten of een band om samen lekker te rocken. Het liefst lekker stevig en high energy. Praktisch: ik ben 26 en ben woonachtig in Utrecht. Invloeden: Blues Pills, Black Sabbath, Queens of the Stoneage, Rammstein, Eagles of Deathmetal, The Doors, Janis Joplin, Hausmagger. Ik sta open voor een heleboel genres zolang het maar pit … meer »

Muzikantenbank user LizaLiza

Zangeres zoekt metal bandje!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Zangeres zoekt band omgeving Utrecht! Hoi! Ik ben op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten of mee kan helpen op te starten. Ik ben 24 jaar en zing ongeveer 3 jaar. Belten is mijn sterkte en metal is mijn passie. Mijn invloeden zijn Halestorm, Within Temptation, Vuur, The Gathering en Lacuna Coil. Ik sta voor veel open. Je kunt me gerust een pb doen!

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland