Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving Amersfoorrt

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 145x bekeken

Zangeres zoekt pianist(e)/evt zanger(es) om eigen liedjes programma mee te ontwikkelen omgeving AmersfoorrtHALLO Ik schrijf zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers en ik wil graag een liedjesprogramma ontwikkelen om mee op te treden. Daarnaast vind ik het hele creatieve proces van gevoelens en gedachten omzetten in muziek erg leuk en ik zoek een pianist om dit creatieve avontuurr samen aan te gaan. JIJ? Ben jij een creativeve muzikant(e), pianist (e), die makkelijk speelt en creatief omgaat … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Gezellige muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 284x bekeken

Gezellige muzikanten gezocht!Hoi allen! Wie heeft er zin om samen muziek te maken en te kijken of we dit kunnen uitbreiden tot zoveel mogelijk optredens. Ik ben Willeke, 27 jaar en wonend in Utrecht. Op dit moment zing ik in een bandje op onze tennisvereniging. Hartstikke leuk! Maar graag zou ik wat meer willen doen en helaas zijn deze mannen niet in de gelegenheid daarvoor. Ik ben opzoek naar enthousiaste mensen, die … meer »

Muzikantenbank user WillekeWilleke

22-jarige zangeres zoekt band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 250x bekeken

22-jarige zangeres zoekt band :)Hai allemaal, Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Roos en ik ben 22 jaar en ik kom uit Utrecht. Van mijn 6de tot m’n 14de heb ik in een koor gezongen, en vanaf m’n 15de tot m’n 19de op zangles gezeten. Al een hele lange tijd doe ik niks meer met muziek en ik merk de laatste tijd dat het echt heel erg mis. Ik wil er super graag weer iets mee gaan doen! Gewoon voor de fun en kijken … meer »

Muzikantenbank user Roos VermeerRoos Vermeer

Zangeres 23 zoekt band of producer of zanggroep

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 291x bekeken

Zangeres 23 zoekt band of producer of zanggroepHoi! Mijn naam is Anouk en ik ben 23 jaar en dol op zingen. Ik zing en luister graag soul, jazz, pop, R&B. Een keer eerder heb ik met veel plezier in een bandje gezongen voor ongeveer een jaar. Ik zou mijn stem heel graag weer laten horen aan de buitenwereld en ben dus op zoek naar een leuke band of een producer die met mij wil samen werken. Mijn stem heeft een warm/natuurlijk en volgens anderen … meer »

Muzikantenbank user Anouk van VeenAnouk van Veen

Zangeres zoekt samenwerkingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Zangeres zoekt samenwerkingenHoi, Ik ben Esther, 22 jaar en ik woon vlakbij Utrecht. Ik ben sinds kort begonnen met zanglessen en wil graag veel ervaring opdoen. Ik zoek iemand die met mij wil samenwerken covers op te nemen voor YouTube of een band waarmee ik leuk kan oefenen en misschien wel kan gaan optreden. Ik houd van verschillende muziekstijlen, maar voel me het fijnst bij popmuziek. Stuur me een mailtje als je interesse … meer »

Muzikantenbank user Esther Den HartogEsther Den Hartog

Zangeres (24) zoekt band (Jazz/Soul/Funk/Blues/Indie/Dance/Gospel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Ha! Ik zing graag muziek van veel verschillende soorten genres en artiesten. Zoals Gregory porter, Earth wind & Fire, Norah Jones, Bruce Springsteen, Abba, Amy Winehouse en meer. Ik heb een tijdje in een schoolbandje gezongen en ook wel eens opgetreden, maar ik wil ook graag nog veel leren. Het lijkt mij superleuk om regelmatig te repeteren, hopelijk wel eens op te treden of wat op te nemen. Als … meer »

Muzikantenbank user Emmeline KaarsgarenEmmeline Kaarsgaren

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.Ik zoek: gedreven (sterke)muzikanten om eigen materiaal te maken, geen covers. Geen uitprobeersels, meteen goed aan de bak. Regio Utrecht. Denk in de richting van: - https://www.youtube.com/watch?v=ZGIkGbs1VEc (pussy is god - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=nh9wy0SCJMA (sunburn - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=-tn2S3kJlyU (Billie Eilish - idontwannabeyouanymore) - … meer »

Muzikantenbank user Mies de WaalMies de Waal