Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Zangeres zoekt CoverbandIk wil meer energie steken in mijn passie voor zingen. Ik ben daarom op zoek naar een (cover)band, het liefste in de regio Utrecht! De droom is om toffe optredens te doen en te knallen!! Voor nu sta ik er ook zeker voor open om enkel mee te kijken met een band of enkel te repeteren en te leren. *Sidenote over de filmpjes Deze belachelijk goede band Hard2get leerde ik een half uur voordat ik de … meer »

Muzikantenbank user Daniëlle NouwenDaniëlle Nouwen

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 168x bekeken

Heey muzikanten! Ik ben een beginnend zanger van 30 jaar uit Amersfoort en ik zoek muzikanten om mee te jammen en ervaring mee op te doen. Vooral covers genre R&B/soul. Heb je interesse? App me vooral op 0681115691 Instagram: justinheaven_music Greets, Justin

Muzikantenbank user Justin Van 't LaarJustin Van 't Laar

Ontmoeten/jamsessies

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 304x bekeken

Beste muzieklovers, Ik ben op zoek naar andere enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om een beetje te jammen. Ik zing graag en vind het leuk om dit samen met anderen te doen. In eerste instantie gewoon een beetje jammen. Als uitlaatklep en wie weet wat er voor moois kan ontstaan. No strings attached. Enthousiast? Neem contact met mij op om te kijken naar mogelijkheden. Mocht je nou een … meer »

Muzikantenbank user MarMar

Zangeres zoekt coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Zangeres zoekt coverband!Beste (beginnende) coverband, Met veel enthousiasme ben ik opzoek naar een te gekke coverband die nog opzoek is naar een echte frontwoman. Ik ben even de muziekwereld uit geweest, maar met mijn ervaring in bandjes en diverse podia begint het bij mij nu weer te kriebelen om nummers van rock en funk naar pop en soul te zingen. Ik ben 29 jaar en ik woon in Veenendaal. Spelen jullie niet in buurt? … meer »

Muzikantenbank user DemiDemi

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Hi allen, Mijn naam is Tessa, 27 jaar. Ik zoek een band om lekker mee te oefenen en wellicht af en toe op te treden. Ik hou van indie pop, jazz, soul. Maar sta ook zeker open voor andere genres. Graag in omgeving Utrecht, Amsterdam is ook oke.

Muzikantenbank user Tessa GelderblomTessa Gelderblom

Optreden en performen vanuit passie voor muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 478x bekeken

Optreden en performen vanuit passie voor muziek.Hoi, ik zoek een energieke band om (twee)wekelijks mee te oefenen in een (samen te bekostigen) oefenruimte in Midden/Noord/Oost Nederland en met enige regelmaat op te treden. Een band waarmee het muzikaal en sociaal klikt, met als gezamenlijk doel het publiek een gevarieerde (semi)professionele avond te bieden door een swingende mix van blues, jazz, r & b, soul, funk en pop. Plezier, passie en telkens … meer »

Muzikantenbank user Tatiana WendrichTatiana Wendrich

Zangeres bied zichzelf aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 293x bekeken

Mijn naam is Louise Gouw en ik ben een enthousiaste zangeres van 23 jaar. Ik bied mijzelf aan als zangeres voor optredens, samenwerkingen, opnames, bandjes etc. Mijn single: https://www.youtube.com/watch?v=8Pn511SzgIs Optreden: https://www.youtube.com/watch?v=Pi3-qUztSsE Over mij: Ik ben sinds kleins af aan al bezig met muziek maken en zingen, en heb examen gehaald in Muziek. Ik heb laatst mijn … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Rapper & Kinderstemmen gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 106x bekeken

KINDERSTEMMEN & RAPPER GEZOCHT Hi! Mijn naam is Louise Gouw en ik ben zangeres. Op dit moment ben ik bezig met een album, Ik ben hiervoor op zoek naar verschillende kinderstemmen die een chorus kunnen inzingen (engelstalig) en een rapper voor een samenwerking nummer. Je kunt mij mailen musicbypuddles@*****.com of een berichtje sturen via hier! Hier is mijn single, de rest van het album komt dit … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Vocal Coach biedt zich aan

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 269x bekeken

Vocal Coach biedt zich aanLieve muzikanten, vocalisten, producers! Mijn naam is Madelief, met mijn bedrijf Stem Shop leer ik vocalisten, muzikanten én producers met dé Complete Vocal Technique alles over het gebruik van de stem. Van ademsteun, de drie basis principes, ademhaling en de vier stemfuncties naar interpretatie en soundkleur. Wil jij alles uit je stem halen of vocalisten beter begeleiden in de studio! … meer »

Madelief Twilt