Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor

Opzoek naar jongeren die een band willen starten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 220x bekeken

Hoi, Mijn naam is Julia ik ben 18 jaar en het lijkt mij super leuk om met een groepje jongeren een bandje te starten! Zelf heb ik niet veel ervaring maar ik hou me vooral bezig met zang en songwriten. Ook speel ik de basis van de gitaar. Mijn voorkeur van muziek gaat uit naar pop, maar ook echte goude oude platen, ik sta altijd open voor andere genres! Dus ben jij een muzikant met of zonder veel … meer »

Muzikantenbank user JuliaJulia

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 254x bekeken

Pianist, bassist, drummer gezocht voor een leuke studenten band!Heyhoi, Ik ben Medy (19 jaar) en ik ben opzoek naar een groepje jongeren die zingen en of een instrument bespelen. Ik zit al een tijdje op zangles en heb al ervaring met een band en ik heb daarnaast ook al podiumervaring! Het lijkt mij heel leuk om met wat studenten een popbandje op te starten. Ik ben zelf woonachtig in Apeldoorn, maar studeer in Utrecht dus alles in die omgevingen is prima! Ik speel … meer »

Medy

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 496x bekeken

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)Hallo! Ik ben Laurien, ik ben 25 jaar en ik woon in Utrecht. Ik zing al mijn hele leven en heb ervaring met optreden op bruiloften (solo) en op feestjes (coverband). Ik heb gestudeerd aan de HKU en heb al eigen nummers uitgebracht. Ik speel ook een beetje piano en gitaar. Ik plaats deze advertentie omdat ik opzoek ben naar verschillende dingen. 1. Ik wil het optreden op bruiloften weer oppakken. … meer »

JZ

Professional vocalist and pianist looking for a gigging band/solo gigs

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 688x bekeken

Professional vocalist and pianist looking for a gigging band/solo gigsHoihoi, I am looking to join a consistently performing band/find solo gigs and eventually record music. My music instructors have encouraged me to pursue music and I'd like to continue to do that :) I am professional musician that has been preforming since about the age of four. I am a concert pianist (15 years formal training, winner of five state competitions) and play basic acoustic guitar, but … meer »

Muzikantenbank user Laura PaakhLaura Paakh

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folk

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1898x bekeken

Tekstschrijver/zanger zoekt muzikanten, stijl: alternative/indie/folkIk ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling maar alleen akoestische instrumenten is misschien nog wel makkelijker om in te beginnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1474x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn