Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres (24) zoekt band (Jazz/Soul/Funk/Blues/Indie/Dance/Gospel)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 70x bekeken

Ha! Ik zing graag muziek van veel verschillende soorten genres en artiesten. Zoals Gregory porter, Earth wind & Fire, Norah Jones, Bruce Springsteen, Abba, Amy Winehouse en meer. Ik heb een tijdje in een schoolbandje gezongen en ook wel eens opgetreden, maar ik wil ook graag nog veel leren. Het lijkt mij superleuk om regelmatig te repeteren, hopelijk wel eens op te treden of wat op te nemen. Als … meer »

Muzikantenbank user Emmeline KaarsgarenEmmeline Kaarsgaren

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 84x bekeken

Singer/songwriter zoekt serieuze (ervaren) muzikanten.Ik zoek: gedreven (sterke)muzikanten om eigen materiaal te maken, geen covers. Geen uitprobeersels, meteen goed aan de bak. Regio Utrecht. Denk in de richting van: - https://www.youtube.com/watch?v=ZGIkGbs1VEc (pussy is god - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=nh9wy0SCJMA (sunburn - King Princess) - https://www.youtube.com/watch?v=-tn2S3kJlyU (Billie Eilish - idontwannabeyouanymore) - … meer »

Muzikantenbank user Mies de WaalMies de Waal

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandHoi, ik ben Gemma. Houd je van melodieuze indie / dreampop met meerstemmige zang, pakkende rifjes en een lekker synth sausje? Ik zing en speel synth en ben opzoek naar een tweede band (zit ook nog bij een andere band) Graag zou ik in het weekend willen oefenen in Utrecht of Amsterdam, zodat er nog een biertje kan worden gedronken. Wens is eigen nummers maken en vooral lekker optreden! Bands die ik … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa

Singer-Songwriter zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Singer-Songwriter zoekt bandledenHallo iedereen! Mijn naam is Maya en ik ben een singer-songwriter in Utrecht opzoek naar muzikanten die het leuk vinden extra klanken aan mijn liedjes toe te voegen met hun instrument (voor bijvoorbeeld optredens en/of opnames). Mijn liedjes zijn een mix van country/pop (denk aan: Kacey Musgraves, vroege Taylor Swift, Miranda Lambert, Kelsea Ballarini) en hier kan je een demo luisteren: https://soundcloud.com/mayalizz Ik … meer »

Maya Lizz

Zanger zoekt bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Zanger zoekt bandledenHoi allemaal! Ik zoek een gitarist, en een keyboard speler. Mijn invloeden zijn: Nightwish, Tarja, Epica, Amaranthe en In This Moment. Leeftijd tussen 18-30 Ik woon in Amersfoort maar ik kan heel makkelijk reizen met OV Heb je interesse? Stuur dan een privébericht of Direct message op Instagram. (@GawainRomijn) Tot ziens!

Muzikantenbank user Gawain RomijnGawain Romijn

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Percussie, zang, doudouk muzikanten gezocht!Zou graag bij voorkeur in contact komen met een percussionist ( tabla of mridangam), doudouk speler, zanger of zangeres. Begeleid mijzelf als zangeres al geruime tijd op de Tanpura (Indiaas snaarInstrument). Zing improviserend op klank en/of tekst afgestemd op de doelgroep. Meditatief georiënteerd. Zou toekomstgericht een band willen formeren om te spelen voor groepen als muzikale omlijsting ter … meer »

Tineke Postma

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 274x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben op zoek naar een band Ik zing graag blues,jazz, soul Ik heb ervaring met spelen in bandjes en optreden. Ik zou graag kennis maken en willen laten horen wat ik kan. Nieuwsschierig? Let me know!! Graag in de buurt van Amersfoort en omgeving

Muzikantenbank user Angelina Van HuigenboschAngelina Van Huigenbosch

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziek

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Zangeres zoekt gitarist/zanger voor optredens met jaren 40/50 muziekMijn naam is Gerda Bruining. Ben een ervaren zangeres op zoek naar een gitarist/zanger voor betaalde optredens in een verpleeghuis/woonzorgcentrum etc. Muziek uit de jaren 40/50 zoals Louise zit niet op je nagels te bijten, Spring maar achterop, Er zaten 2 motten etc. Iemand die goed kan begeleiden en een mooie en niet al te harde stem heeft, eventueel 2e stem kan zingen, maar in elk geval ook goed … meer »

Muzikantenbank user Gerda BruiningGerda Bruining

Beginnende zanger zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 279x bekeken

Beginnende zanger zoekt een bandHoi allemaal! Ik ben 32 jaar en wonend in de omgeving van Utrecht. Ik ben net begonnen met het nemen van zanglessen. Maar het lijkt mij leuk om meer meters te maken door het mee te spelen in een band. Mijn stem is nog niet perfect, maar ik heb een goede wil om beter te gaan worden! Ik speel ook beginnend gitaar en probeer zo nu en dan eigen nummers te schrijven. Mijn voorkeur gaat uit naar rock/pop/western. Wie … meer »

Muzikantenbank user Ralph BaderRalph Bader