Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vind jij performen leuk en zoek je een podium om je muziek te laten horen? Dan is dit jouw kans!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Wij zijn Jesse en Esmee en wij gaan een popconcert organiseren in Utrecht waarin muzikale jongeren tussen de 14 en de 20 gaan optreden. Wij bieden jou een kans om op het podium te staan en andere jongeren te leren kennen die ook een passie hebben voor muziek. (Daarnaast staat het goed op je portfolio voor als je een muziekopleiding overweegt.) Praktische informatie: - Online auditie -> stuur je video … meer »

Esmee

Opzoek naar projecten en beschikbaar als zangeres

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 270x bekeken

Opzoek naar projecten en beschikbaar als zangeresHi Mede-Muzikanten! Mijn naam is Louise Gouw, 23 jaar en ik ben een enthousiaste muzikant uit Amersfoort! Ik ben op dit moment op zoek naar nieuwe muzikale projecten! Ik sta open voor alles; van cover bands, tot nieuwe bands die zelf muziek willen maken, girl groups, chipz-achtig… Alles is welkom! Ik ben ook beschikbaar om zelf te zingen op evenementen ect. Ik heb ervaring met optreden. Ik … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 360x bekeken

Jazz/pop/latin zangeres met 16 jaar ervaring zoekt jazz-comboIk zing graag jazz-muziek, improviseer graag en zing ook Spaanstalige, en Braziliaanse (Latin) en Portugese (fado) stukken. Ben ook goed thuis in popliedjes en evt ook funk maar zoek mensen die vooral goed en graag jazz-muziek en folk spelen in meerdere stijlen. Ik houd van afwisseling, en vind het leuk om op te treden, maar het muziekmaken op zich is voor mij al een cadeautje. Voor (live!) voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user Madelon RavenhorstMadelon Ravenhorst

Eigen muziek maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 366x bekeken

Ik ben Harvi, singer-songwriter - dichter van regio Utrecht. Ik hou ervan om eigen liedjes te maken. Daarom ben ik op zoek naar andere liefhebbers, die gitaar, mondharmonica, keyboard of zelfs unieke instrumenten kunnen spelen. Hier is een voorbeeld van mijn stijl; Ik hou van indie, folk, soft rock, ethereal rock, singer-songwriter-stijl, experimentele muziek met een reizigersvibe, semi-post punk stijl. https://www.youtube.com/watch?v=_4J3nO5b8Eg … meer »

Muzikantenbank user harvi sing wazirharvi sing wazir

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 526x bekeken

Zangeres zoekt bandHi allemaal, Ik ben op zoek naar een bandje of mensen die een bandje willen beginnen. Ik zing en speel gitaar, en vind het super leuk om liedjes te coveren of zelf nummers te schrijven. Hiervan zou ik wat dingetjes kunnen laten horen en/of we kunnen samen jammen :-) Laat me weten als je meer info zou willen! Elisa

Muzikantenbank user Elisa BontElisa Bont

Zeer ervaren rockzanger zoekt andere uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 465x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt andere uitdagingIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn

Enthousiaste Soul/ Bleus zangeres zoekt band in Utrecht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 669x bekeken

Enthousiaste Soul/ Bleus zangeres zoekt band in Utrecht!Hallo muzikanten 🎶 Ik ben op zoek naar een toffe band met een soul/blues/rock-repertoire. Ik heb na jaren het zingen weer opgepakt na een stembandoperatie en ben momenteel lekker bezig met veel oefenen en alles uit mijn stem te halen wat er in zit! Maar ik mis de saamhorigheid van een band! Het samen genieten en lekker jammen en gave muziek maken. Ik ben een alt en zing meestal “mannennummers”…haha…Die … meer »

Muzikantenbank user Julia van der MarkJulia van der Mark