Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Hoi allemaal, Mijn naam is Dieuwke, ik ben 20 jaar en ik maak al zo lang als ik me kan herinneren muziek. Zingen is voornamelijk mijn passie, maar ik heb ook mezelf gitaar en een beetje piano leren spelen. Ik woon vlakbij Utrecht, en zou het heel erg leuk vinden om een bandje te beginnen met een aantal mensen. Ben jij muzikant en lijkt je dit leuk? Stuur mij vooral een berichtje. Mijn muzieksmaak … meer »

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke

Zangeres en Gitariste zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Zangeres en Gitariste zoekt bandHoi, Ik ben Elisa, 25 jaar en woon in Zeist. Ik ben op zoek naar een band, of iemand die een bandje wil beginnen :-) Ik speel gitaar en zing al vanaf mijn jeugd. Het lijkt mij super leuk om met een aantal mensen te jammen en wellicht samen ergens op te treden. Ik vind heel veel verschillende muziek leuk, dus ik denk dat we daar wel uitkomen. Het allerbelangrijkste is denk ik dat we het gezellig met … meer »

Muzikantenbank user Elisa BontElisa Bont

Zanger (31) zoekt band regio Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 189x bekeken

Zanger (31) zoekt band regio UtrechtHoi, mijn naam is Lorenzo (31 jaar) en woon in omgeving Utrecht. Het lijkt mij geweldig om een band op te starten en lekker veel op te treden! Ik heb jarenlang in een musicalgroep gezeten, treed af en toe op bij feesten en heb een tijd zangles gehad. Sta open voor verschillende stijlen, zing zelf graag pop / classics (coverband) / jazz / musical. Dus ben je een muzikant/band en zoek je een zanger, … meer »

Muzikantenbank user Lorenzo MartensLorenzo Martens

Toetsenist/Gitarist/Violist gezocht voor duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 243x bekeken

Hoi allemaal, ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met mij een duo te vormen. Ik ben een redelijk ervaren zangeres (28) en het lijkt mij bijzonder om samen met iemand muziek te verzorgen tijdens uitvaarten/ceremonies. Ben je geïnteresseerd of wil je graag wat van mij horen, stuur me dan vooral een berichtje! Het belangrijkste vind ik, dat het klikt tussen ons.

Denise

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 457x bekeken

Hallo! Ik wil me eerst graag voorstellen; Hi! Ik ben Louise Gouw, een enthousiaste muzikant van 22 jaar oud uit Amersfoort. Ik ben op zoek naar een (serieuze) band/bandleden. Ik zing zelf graag en ik hou van metal/rock in de stijl van onder andere Maneskin, Billy talent. (Met een duister randje) Zelf ben ik bezig met een pop album, maar ik zou ook graag een band willen starten! Ik heb hier een … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Rockzanger/gitarist zoekt band in omgeving Utrecht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 477x bekeken

Rockzanger/gitarist zoekt band in omgeving UtrechtRockzanger/gitarist/pianist (27 jaar) met enige jaren podiumervaring op zoek naar een vette rockband in de omgeving Utrecht, bij voorkeur in de alternatieve rockscene. Ambitie: ongeveer 10-15x per jaar optreden (niet professioneel). Liefst een coverband. Referenties zijn Biffy Clyro en Muse, maar ik ben ook in voor het hardere werk zoals Alter Bridge, Bring Me The Horizon, Disturbed, Metallica, etc. … meer »

Muzikantenbank user Eloy MoonenEloy Moonen