Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Creatievelingen gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 223x bekeken

Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen muziek te maken. Ik speel piano (ook klassiek), ik zing graag en schrijf soms liedjes (genre klein kunst). Ik heb voorheen in een a cappella koor gezongen. Ik vind het leuk om te kijken wat er ontstaat.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Violist/fiddle zoekt band

Strijker zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 103x bekeken

Hoi! Ik ben Marlies, violiste met ruim bandjes ervaring van akoestisch trio tot full band, eigen werk en covers. Nu mijn huidige band (Volkstone) is gestopt is het tijd voor iets nieuws! Genre maakt me niet zo uit, als we maar lekker kunnen spelen. Zoek jij/zoeken jullie iemand? Ik kom graag eens langs om te kijken of het klikt.

Marlies

Ervaren Zanger zoekt band [Indy] Rock

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 194x bekeken

Mijn naam is Rik Jacobs en zoek een band, ik heb jarenlang professioneel zangles gehad (heb een hoge bariton) stem, gebruik vibrato en zoek goede muzikanten om in en fijne sfeer mooie Rock muziek mee te maken, kan eigen werk zijn of covers. Ik woon in Amersfoort. Daarnaast speel ik gitaar(slag) als begeleiding.

Muzikantenbank user Rik JacobsRik Jacobs

70s/80s/90s toetsenist zoekt leuke band

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 338x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn naam is Patrick opzoek naar een leuke nieuwe band. Ik zoek een band die 70s/80s/90s grote bekende hits spelen wil. Om maar even wat artiesten te noemen: Chaka Chan, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, KC & The Sunshine band, Michael Jackson, Luther Vandross, Sade, Sister Sledge, Phill Collins, Jimmy Bo Horne, Madonna, Billy Ocean, Whitney Houston, Ah ha, Duran Duran en nog … meer »

Patrick