Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 156x bekeken

Hallo! Ik wil me eerst graag voorstellen; Hi! Ik ben Louise Gouw, een enthousiaste muzikant van 22 jaar oud uit Amersfoort. Ik ben op zoek naar een (serieuze) band/bandleden. Ik zing zelf graag en ik hou van metal/rock in de stijl van onder andere Maneskin, Billy talent. (Met een duister randje) Zelf ben ik bezig met een pop album, maar ik zou ook graag een band willen starten! Ik heb hier een … meer »

Muzikantenbank user LouiseLouise

Ervaren gitarist, ook akoestisch, met stem zoekt band

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 255x bekeken

Ervaren gitarist, ook akoestisch, ook gitaarsyth, zoekt toffe band. Stijl mag van alles zijn, maar..... wel enige allure, meerstemmige zang vind ik erg mooi, er moet ervaring en muzikaliteit zijn. Mag country, blues, pop, funk, enz. Luister zelf veel naar Doobie Brothers, Toto, Zac Brown, Chris Stapleton, Tommy Emmanuel. Maar nogmaals, ik ben niet zo stijl gebonden. Eigen werk vind ik helemaal top. … meer »

Toon van Mil

Bassist voor muziekproject en/of (blues)rockband!

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 310x bekeken

Bassist voor muziekproject en/of (blues)rockband!Hi muzikanten, Enthousiaste en gedreven bassist met bandervaring zoekt nieuw muziekproject of (blues)rockband om mee te knallen. Gewoon lekker muziek maken met gevoel en passie ongeacht covers, rockclassics of eigen geschreven nummers. Zoek leuke muzikanten in de regio midden-Nederland, lijn Utrecht-Amersfoort-Apeldoorn/Ede-Wageningen. Ik heb er veel zin in en hoor graag van jullie! Greetz, Erwin

Muzikantenbank user CliffordClifford