Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 395x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

(contra)bassist(e) gezocht voor wereldmuziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een (contra) bassist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 429x bekeken

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassistHeb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en de 50 jaar die zin heeft om ons te versterken zodat we toe kunnen werken naar een aantal optredens per … meer »

Muzikantenbank user hinkehinke

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 168x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 468x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem