Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Composer/Guitarist/Singer/Bassist wants to start a new band or join a band in The Hague, Rotterdam, Leiden and surroundings

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 47x bekeken

Composer/Guitarist/Singer/Bassist wants to start a new band or join a band in The Hague, Rotterdam, Leiden and surroundingsComposer/guitarist/singer/bassist looks for musicians The Hague and surroundings Hello, I've been writing and making music all my life and have played in bands, performed and toured a lot. Currently it's been a long time since I've worked with other musicians and I really need that. The music I write is generally definable as alternative, experimental, progressive rock, post-punk, underground, … meer »

Maarten Visser

80 s Hard Rock/Heavy/Glam Project!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 63x bekeken

80 s Hard Rock/Heavy/Glam Project!Band oprichten in Eindhoven. Begin stadium is het een project maar in een later stadium moet het een draaiende band worden! Ik wil begin Januari gaan starten met het project. Gezocht: * Zanger/es * Bassist/e * Drummer/ster * Gitarist/e Genre: 80 s Hard Rock/Heavy/Glam Metal. Invloeden: Van Halen, Judas Priest, White Lion, Winger Whitesnake, Vandenberg, Lizzy Borden, … meer »

Universe

Fellows Bigband is op zoek naar een bassist en een gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 176x bekeken

Wij repeteren elke donderdagavond in Amstelveen onder de kundige leiding van Jazz trompettist Loet van der Lee. Wij zoeken iemand die goed noten kan lezen, eventueel ook een solo kan spelen en spin in het web is van onze ritme sectie. Laat van je horen als je een keer mee wil spelen, stuur mij een pb of mail naar info@**************.nl. youtube: https://youtu.be/-CcNPCkYUoM

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Componist/Gitarist/Zanger/Bassist zoekt bandleden in Den Haag en omstreken

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Componist/Gitarist/Zanger/Bassist zoekt bandleden in Den Haag en omstrekenHallo, Ik schrijf en maak al m’n hele leven muziek en heb veel in bands gespeeld, opgetreden en rondgetoerd. Momenteel is het alweer een lange tijd geleden dat ik met andere muzikanten heb samengewerkt en ik heb daar veel behoefte aan. De muziek die ik schrijf is over het algemeen definieerbaar als alternative, experimenteel, progressive rock, post-punk, underground en andere genres in die geest. Ik … meer »

Maarten Visser

Bad Duck zoekt bassist.

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Bad Duck zoekt bassist.Onze band is op zoek naar een nieuwe bassist. Ben jij die bassist die een solide basis legt onder onze jazzy, soulfull, funky en soms poppy band? We repeteren wekelijks (dinsdag) in de avonduren onder begeleiding van onze artistiek leider, Pieter Bast, in Factorium en treden meerdere keren per jaar op tijdens festivals, op besloten feesten en in cafe's. Elke leeftijd is welkom als je je bij ons, … meer »

Muzikantenbank user Jan Willem van RoesselJan Willem van Roessel

Gitarist en bassist en leadzanger gezocht voor Pink Floyd tribute band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 231x bekeken

Toetsenist, (achtergrond)zangeres en drummer zoeken een leadzanger, een gitarist en een bassist om samen de muziek van Pink Floyd te spelen. Verwacht geen trein op rails waar je zo in kunt stappen om weg te rijden, we zijn naast niet superervaren ook nog zoekende in de muziek van deze band. Wat we gemeen hebben is de passie voor hun muziek. Vind je het leuk met ons te pionieren, dan zijn wij op zoek … meer »

Ron van Kempen

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 313x bekeken

Madelyn Dee, band met eigen werk zoekt bassist(e)Hallo bassisten! Wij zijn Madelyn Dee, een band die de blues,rock,pop en jazz verwerkt in eigen composities. Wij bestaan uit zangeres/toetsenist, gitarist en drummer in de leeftijd van 35/55 jaar. Onze bassist heeft na 7 jaar aangegeven te gaan stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren bassist(e) die onze band weer compleet maakt. We zoeken een bassist(e) die enthousiast meewerkt aan ons creatief … meer »

Muzikantenbank user Daphne ReijnoudtDaphne Reijnoudt