Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opstarten nieuwe band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 178x bekeken

Opstarten nieuwe bandMogguh peeps. Ik ben een slaggitarist/vocals en zoek voor een nog nieuw op te starten band een bassist, solo gitarist, drummer en een toetsenist zou ook erg mooi meegenomen zijn. Plan is om eigen nummers te gaan schrijven. Genre:southern rock... Lynyrd skynyrd, BlackBerrysmoke,The caddilac three etc.... Ben 36 jaar oud en hoop een beetje mede muzikanten te vinden rond die zelfde leeftijd.Een beetje … meer »

Muzikantenbank user Chris De VriesChris De Vries

Belgische Band vraagt dringend funky bassist

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 224x bekeken

Belgische Band vraagt dringend funky bassistWij zijn een retro pop/disco/soul en funk band die al zo'n 16 jaar meedraait....grotendeels medleys van groten zoals Michael Jackson, Stevie Wonder, EW&F, Kool & the Gang, Pointer Sisters, KC & Sunshine Band eva....wij repeteren in de Box Tessenderlo...www.smoothflavour.be Eventueel zangtalent is meegenomen...geef een seintje bij interesse ;0)

Muzikantenbank user Marc TuerlinckxMarc Tuerlinckx

Singer songwriter

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 132x bekeken

Dag luitjes! Als singer-songwriter zijnde ben ik op zoek naar metgezellen om mijn reeds bestaande repertoire naar een hoger plan te dragen. Ik ben daarbij op zoek naar de volgende bezetting; Een drummer, Bassist, toetsenist en/of gitarist waarbij tweede vocalen een mooie aanwinst zijn maar da's geen voorwaarde. Check ter impressie mijn YouTube kanaal en laat bij interesse beslist van je horen! Website: … meer »

Muzikantenbank user David DeederDavid Deeder

Grunge / Noise / Punk Band zoekt Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

Wij zij een net gevormde band in Amsterdam en wij zoeken nog een drummer en basssist. Er is veel motivatie om live te spelen en om eigen nummers te schrijven alleen het is lastig starten zonder een drummer / bassist. Dus maar even een oproepje hier. Ervaring met live spelen en alles maakt niet heel veel uit, als je maar gemotiveerd ben met een passie voor de muziek die we maken. Minimalen ervaring … meer »

Muzikantenbank user Kai van der SalmKai van der Salm

Sleazy rock/blues band op zoek naar

Bassist en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 219x bekeken

Zanger en drummer zoeken nog bassist en gitarist voor sleazy rock and roll band.Voornamelijk eerst covers van o.a. sponge, backyard babies,maar ook o.a stones (jaren 70) the faces,Herman Brood en velen anderen.Zanger komt uit Bussum,drummer uit Utrecht.Waar ook de oefenruimte is.Ook willen wij acoustische sessies spelen.Eigenlijk liefst gewoon veel optreden.Drummer is ervaren en heeft al 2 albums … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Zangeres op zoek naar soul/urban band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 208x bekeken

Zangeres op zoek naar soul/urban band!Hey! Mijn naam is Monique, 24 jaar, en ik ben op zoek naar een band, die minimaal 2 a 3 keer per maand optreed. Momenteel ben ik vooral in de studio te vinden, en maak ik eigen muziek (nederlandse urban) maar ik mis het zingen en performen ontzettend, en daarom wil ik dit veel vol enthousiasme op gaan pakken. Ik heb al veel ervaring, ik heb in een reggaeband gezongen en keys gespeeld, in een … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins