Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Purple Bandits zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 208x bekeken

Wij, coverrockband Purple Bandits zoeken een nieuwe bassist(e). Ons repertoire bestaat uit moderne rock en af en toe een klassieker. Iemand die het geijkte saaie coverrepertoire wilt spelen hoeft dus niet te reageren. Repetities zijn om de week op de maandagavond te Susteren.

Jo Ziellemans

Bassist

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 223x bekeken

Wij, Go Lighty, zoeken en bassist omgeving Echt ( Limburg ). We zijn hobbyisten ( leeftijd 50+ ). Eenvoudig muziek ( covers ) maken met een beetje eigen stijl. Onze samenstelling nu is drummer ( elektrisch ), gitarist, gitarist+zang, zangeres. We hebben een eigen oefenruimte. Een indruk wat wij al repeteren: Brown eyes girl, I'm not so touch, Ain't no sunshine, House of the rising sun, Sarah, Black … meer »

Muzikantenbank user Tejee JejananTejee Jejanan

Band zoekt toetsenist en bassist

Bassist en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 326x bekeken

Krijg jij altijd een staande ovatie van je spiegelbeeld? Vraagt je moeder elk jaar om een concert voor de familie? Ben je er wel eens klaar mee en wil je echt gaan optreden met een band? Misschien zoeken we jou dan wel! We zijn namelijk een drummer, 2 gitaristen, en zangeres die op zoek zijn naar hun goude wederhelft. We zijn op zoek naar een toetsenist en een bassist. Ons repertoire bestaat uit … meer »

Wouter

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 252x bekeken

Onze band 50/Fifty drummer-gitarist-toetseniste-zanger is op zoek naar een nieuwe ervaren Bassist.Het repertoire bestaat oa uit moderne en classic nummers zoals: Deep purple-Golden Earing-King King-Popa Chubby-Living Color enz... We repeteren vrijwel iedere vrijdag in ons eigen kot gelegen in Gellik(te Lanaken Belgie) met volledige PA. Heb je interesse neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor … meer »

Muzikantenbank user Gerard LeursGerard Leurs

Captain Beefhaert and his Magic Band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 246x bekeken

Hoi! Ik ben Jasmine 23 jaar en Regie student aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik ben opzoek naar een band die bij mij wil spelen tijdens praktijkhuis (een project op de Toneelacademie van Maastricht ). Het stuk wat we gaan brengen is Low Yo-Yo Stuff van Ko van Den Bosch. Een man die tijdens zijn LSD trip denkt dat die vast zit in het hoofd van Captain Beefhaert, opzoek naar een nooit uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Jasmine OuazziJasmine Ouazzi

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 447x bekeken

Omdat onze bassist verhuisd is zijn we op zoek naar een nieuwe bassist(e). We spelen bekende rock / pop covers maar niet de uitgekauwde 13 in een dozijn. Het is niet ons doel om de nummers exact na te spelen maar wel om ze zo goed en lekker mogelijk te laten klinken en vaak met ons eigen randje. Verder repeteren we 1 keer in de 2 weken op Donderavond in Roermond en hebben we inmiddels een breed repertoire … meer »

Hans Nelissen

Rap/metal project zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 295x bekeken

Rap/metal project zoekt bandledenHey gasten, mijn naam is Roy ben 25 en woon in Heerlen. Ik ben samen met een rapper een nieuw project begonnen en we schrijven eigen nummers in het rap/metal genre. We zijn op zoek naar een drummer en een bassist om de formatie compleet te maken. Vervoer, gear en een oefenruimte zijn aanwezig. we zoeken gemotiveerde teamspelers die van muziek houden. Laat wat weten als je geïnteresseerd bent voor … meer »

Roy Kronberger

Bass Player wanted

Bassist gezocht in Venlo (Limburg) | 1637x bekeken

Bass Player wanted to team up in a new band to work with long term experienced independent Pop Artist (male singer/guitar player/producer) with existing repertoire and upcoming album release. Planed tour in 2015. Repertoire: music styles like Funk, RnB, Soul, Nu-Disco, Dance-Reggae, Funky-Dance, 99% danceable music. Gigs will be mainly Germany, The Netherlands, Belgium, etc. This is a serious, no-nonsense … meer »

Muzikantenbank user MG Groove Gang bandMG Groove Gang band