Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rockcoverband

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 116x bekeken

Bassist gezocht voor het compleet maken van vierkoppige rockcoverband. Denk aan muziek van Dio, zz top, Greenday, Metallica, Jimi Hendrix, etc. Repetities op vrijdagavond. Eigen oefenruimte in Berg aan Maas/Urmond. Leeftijd 20+. Graag in bezit van eigen apparatuur en vervoer.

Muzikantenbank user Jorn MeijersJorn Meijers

Bassist(e) en zanger(es) gezocht voor Blues/rock band

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 809x bekeken

Hou jij o.a. van Jimi Hendrix, Rory Gallagher, U2, The Cure en ben je bassist? Dan zoeken we jou. Onze bassiste/zangeres stopt er op het eind van het jaar mee. We zoeken dan ook een nieuwe bassist(e) en zanger(es) die met ons muziek wil maken. We hebben een repertoire van circa 40 nummers, waarvan een aantal eigen nummers. De stijl is gevarieerd van blues, rock tot new-wave. Doel is om elke week muziek … meer »

Ralph Koumans

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 298x bekeken

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)Voor doorstart van een bekende blues&roll band in Limburg, zoeken we een bassist en een zanger. (Sexe no problem) Repetities op woensdagen start in April) in oneven weken van 19.00 tot 22.00. Er ligt een repetoir klaar van circa 30 covernummers en aantal eigen nummers. (blues en rock&roll nummers gemixt in setlist) Blues minded /humoristische inslag is grootste verreiste. Bereidheid om max. 20 … meer »

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen

Drummer en bassist(e) gezocht voor metalband

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 197x bekeken

Ik wil graag een metalband beginnen en heb hiervoor nog een drummer en bassist(e) nodig. Zelf wil ik slaggitaar spelen en eventueel zingen/grunten. Ik ben voornamelijk beïnvloed door bands zoals Gojira, Metallica, Mastodon, High on Fire en Rammstein, maar ik speel alle metalgenres behalve metalcore met plezier. Ben je geïnteresseerd, laat het me weten via mijn e-mail! jordanggf@****.nl Info: Jordan … meer »

Jordan Faber

Bassist, we zoeken jou !!!

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 313x bekeken

Hallo bassist van Limburg, Ik zal ons even voorstellen. Wij zijn "new in town" en varen wel onder de naam: Rockley Davidson ! Wij bestaan momenteel uit RD basis: Drummer Toine, Toetsenist Robert en Zanger Ivo, alsmede prospect gitaristen Jeroen en Serge. We hebben allemaal ervaring!. Wij maken muziek van de Rock soort met een vleugje van het één en ook het ander.. Denk hierbij aan Lynyrd Skynyrd, … meer »

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen