Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband uit Breda zoekt ervaren bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 198x bekeken

License2play is een band met ervaren muzikanten en drie zangeressen. We zijn op zoek naar een ervaren bassist. We zoeken iemand met ervaring die graag op het podium staat. We zijn een leuk team (commitment, discipline, fun, durven door te pakken en we vinden het leuk om extra tijd te besteden aan oefenen). We spelen pop/funk covers die toegangkelijk en dansbaar zijn en hebben nu 25 nummers op … meer »

MusicMan

Nieuw op te zetten entertainment party band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Voor een nieuw op te zetten band/concept die het midden houdt tussen een “crazy piano’s band” en Karaoke band ben ik op zoek naar enthousiaste muzikanten die het zien zitten om hier samen een succes van te maken. Ik ben vooralsnog op zoek naar een drummer(ster), (2e) toetsenist(e) en/of bassist(e). Ik zelf speel gitaar. Belangrijk is de interactie met het publiek maar ook het vlot achter elkaar … meer »

Singalongband

Symfonische metalband zoekt bassist m/v

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 108x bekeken

Voor een op te richten symfonische metalband zoeken we een enthousiaste bassist van enig gevorderd niveau. Op dit moment bestaan we uit 2 gitaristen en een toetsenist en hebben we een eerste aanzet voor eigen werk gemaakt. Voorbeelden van onze stijl zijn: Epica, Nightwish, After Forever, Kamelot etc. Ons doel is om serieus aan de slag te gaan en eventueel op een later moment ook op te gaan treden. … meer »

Muzikantenbank user Robert TangermanRobert Tangerman

Bassist Gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Bassist Gezocht!Pop/rock band is op zoek naar een gezellige bassist in de omgeving van Breda. Wij; zanger/gitarist, gitarist en drummer spelen al een tijdje samen. Gezelligheid staat bij ons op de eerste plaats, maar uiteraard willen we ook samen muzikaal groeien. We beschikken over een eigen repetitieruimte en repeteren voorlopig om de week. Bands die we tof vinden zijn: Stereophonics, Kings of Leon, Oasis & Biffy … meer »

Roley

DISHKING zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 198x bekeken

DISHKING zoekt met spoed een bassist(e). Leuke plannen in het vooruitzicht! Stijl; Vintage rock/Americana. Eigen werk 'van Cash naar Bowie' *Leeftijd; 25/45 jaar Lijkt het je leuk, ben je ervaren, gedreven en speel je met attitude? Laat het vooral even weten en reageer (met linkjes naar jezelf of eerdere projecten aub) Ik lees graag van je Grt Jay

Jay

Zoekt zanger:

Bassist en Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 461x bekeken

Erv. drummer en gitarist 50+ en bassist 40+ zijn op zoek naar een zanger(es) om de classic arrow rock muziek te herstarten. Muziek de jaren '60 en '70 classicrock w.o. covers van : D. Bowie / The Free / Bad company / Joe Jackson / G.Moore Santana / Easybeats etc.. We repeteren om de week ( dus 1 x per 2 weken) in Breda op vrijdagavond. Doel : plezier voorop / lekker bezig zijn / af en toe optredens … meer »

Benni de Lima