Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

B&R band zoekt bassist (Terheijden)

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 245x bekeken

B&R band zoekt bassist (Terheijden)B&R band is een all-round band met de nadruk op meerstemmige zang. Naast zang ook pedal-steel/gitaren/ keyboard/mandoline/drums. Repertoire van Country tot pop. Geluid en repetitieruimte aanwezig. We repeteren op donderdagen in Terheijden(Bij Breda)

Muzikantenbank user Johan AkkermansJohan Akkermans

Laatste lid gezocht!

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Heey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt, en een extra zanger/zangeres gewoon voor erbij. Zodat we ook hogere nummers kunnen spelen. (Dit moet je dus wel kunnen) We zijn nu met 1 zangeres(24), 1 rhythm gitarist(18), een drumster(18) en een lead gitarist(19). We zoeken iemand tussen de 17 en 28 jaar. We spelen vooral poprock tot rock. We op donderdag. … meer »

Regilio

(Breda) Nieuwe Rock Band GEZOCHT: Bassist, Drummer en Zangeres

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 278x bekeken

Hallo Muzikanten. Mijn naam is Sander, ik ben 20 en kom uit Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) Ik heb ongeveer 2 jaar ervaring op mijn gitaar en nog geen podiumervaring. Daarom ben ik rondom Breda op zoek naar een Drummer, Bassist en eventueel zanger/zangeres om samen mee te leren, lachen en rocken! Zelf luister ik heel veel verschillende soorten muziek maar speel het liefst Rock/classic rock/ … meer »

Muzikantenbank user Sander Van de RietSander Van de Riet

Coverband BoosT zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 283x bekeken

Wegens vertrek van onze huidige bassist, zijn we op zoek naar een andere. We spelen covers in het pop, rock, soul en top40 genre met wat uitstapjes naar dance. We schuwen ook het schrijven van eigen nummers niet. Repeteren tweewekelijks op dinsdag te Rijsbergen, maar alles is bespreekbaar. Komen allen uit regio Breda / Roosendaal met leeftijden uiteenlopen van 30-50+. Zie ook onze website voor … meer »

Coverband BoosT

Zoekt bassist (e)en zanger(es):

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 320x bekeken

Erv. drummer en gitarist 50+ zijn op zoek naar een bassist( e) en zanger(es) om de classic arrow rock muziek te herstarten. Muziek de jaren '60 en '70 classicrock w.o. covers van : D. Bowie / The Free / Bad company / Joe Jackson / G.Moore Santana / Easybeats etc.. We repeteren om de week ( dus 1 x per 2 weken) in Breda op vrijdagavond. Doel : plezier voorop / lekker bezig zijn / af en toe … meer »

Benni de Lima

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 745x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk