Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band in oprichting zoekt Bassist(e), Gitarist(e), Toetsenist(e)/Zangeres.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 583x bekeken

Wij, drummer en zangeres uit Zutphen, zijn bezig een band op te richten om melodieuse, meerstemmige popsongs te spelen. Songs van deze tijd afgewisseld met mooie nummers van eerdere datum. Samen mooie setlists samenstellen met bijvoorbeeld: J.J. Cale/Eric Clapton, Marc Cohn, Common Linnets, George Ezra, Douwe Bob, Joe Cocker, CCR, Coldplay, Fleetwood Mac. Een bezetting met mannen en vrouwen van … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Bassist gezocht voor boeren rock/blues bandje!

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 329x bekeken

Heuj! Veur n boeren rock bandje bunne wie op zoek noar 'n bassist! Wie bun een startnd bandje mut grote ambities :). Even in het ABN: wij zijn een boeren rock bandje in oprichting. We zijn al bijna compleet, we zoeken alleen nog een lead gitarist en bassist! We repeteren in omgeving Zutphen/Apeldoorn. Als je een ruimte hebt om te oefenen is helemaal geweldig! Lijkt jou dit nou leuk? App mij dan … meer »

Joris Brokke

The Apple Beatle tribute band zoekt bassist - HERHAALDE OPROEP

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 566x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist met Beatles bloed. Ons repertoire bevat vooral de 60’er jaren en wat uitschieters naar later. Repeteren doen we op dinsdag- of woensdagavond in Apeldoorn. De bedoeling is een keer per maand een optreden. Op verzoek stuur ik ons repertoire toe. Voor een auditie nemen we rustig de tijd. Dus geen afraffeluurtje. Ben jij degene die we zoeken? Bel vrijblijvend … meer »

Muzikantenbank user Hans van BarenHans van Baren