Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht bassist, (solo) gitarist en/of keyboardspeler en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 636x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op ondersteuning van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, de laatste … meer »

Ton van Rijswijk

Bigband zoekt nieuwe leden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1010x bekeken

Bigband zoekt nieuwe ledenDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar trombonisten en saxofonisten. De trompetsectie is goed gevuld, maar ook trompettisten zijn van harte welkom. Voor de ritmesectie wordt … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigband

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 703x bekeken

Gezocht: swingende CONTRABASSIST voor bigbandSwing is our thing! De All Times bigband is een bigband die houdt van swingende bigbandmuziek en deze muziek graag op het podium brengt. 17 toegewijde musici/muziekvrienden die elke woensdagavond repeteren in een prettige sfeer met een gezonde ambitie. Wegens vertrek onze zeer gewaardeerde CONTRABASSIST zijn we op zoek naar een vervangende CONTRABASSIST die onze uitstekende ritmesectie komt versterken. Ben … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig