Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht, Regio Apeldoorn

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 124x bekeken

Leeftijd: Vanaf ca 40 jaar (Oudste bandlid is 67 jr) Regio: Apeldoorn eo (tevens oefen locatie) Niveau: Van begeleidende hobby drummer tot gevorderd (Géén bijzonder solowerk gevraagd). Muziekstijl: Vooralsnog heel breed, maar denk vooral aan rock, pop en altijd open voor nieuwe ideeën. Repeteren: 1x per 2 weken met complete band in gehuurde (ingerichte) oefenruimte Ons doel: Relaxt en gezellig … meer »

WJA Smeets

Band zoekt een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 110x bekeken

We zijn op zoek naar een ervaren hobby zanger die onze band komt versterken Band bestaat uit zangeres ,drummer , bassist en slaggitarist. Wij spelen pop / rock nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar een zanger met een open mind . We zijn niet … meer »

Ramon Lamers

Black Keys tribute band zoekt KEYS

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 114x bekeken

Hi, voor een nieuw gevormde Black Keys tribute band ben ik met spoed opzoek naar een keyboard player / backing vocale. De bedoeling is op zomer op festivals op te treden. - De huidige bezetting is gitaar (Arnhem), bass (Apeldoorn) en singer/2de gitaar (Hengelo), drums (Achterhoek) - leeftijd +/- 40-55 - samen 1 keer per maand repeteren bij jacobiberg Arnhem. - tryout 28 augustus Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 164x bekeken

Wij zijn Blackout en helaas is onze drummer is naar het buitenland verhuisd waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe invulling op deze plek. Van Monster Magnet naar Audioslave en van Dead Daisies naar Triggerfinger. Wij spelen de minder bekende liedjes van bekende maar ook minder bekende bands, van hard rock naar stoner. Als het maar rockt en een lekkere groove heeft. Momenteel oefenen wij om de twee … meer »

Bjorn Kortenray

Rock/pop/folk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 134x bekeken

Rock/pop/folk drummer gezochtLaurens, 23 jaar, gitarist(desnoods bassist) en zanger. En Mick, 21 jaar, gitarist en zanger. Brede muzieksmaak van jaren 60 tot nu, rock/pop/grunge/folk. Hebben ervaring met optreden, leuk en leerzaam om te doen. Doel: veel spelen, nummers schrijven, en muzikaal groeien, en plezier maken natuurlijk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand van onder de 30… Je kunt me appen op 06 36 311 445 gr. Laurens...

Muzikantenbank user LaurensLaurens

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 145x bekeken

Gitarist zoekt 50 + zangeres, eventueel naderhand uit te breiden tot een band. Alle soorten muziek behalve jazz. We kijken wel wat er van komt. Ik heb een complete zanginstallatie. Af en toe optreden is we zo leuk. Ik woon in de gemeente Harderwijk in een vrijstaand huisje, dus kan flink wat geluid maken.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Akoestische band zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 218x bekeken

Wij zoeken voor onze akoestische band een gitarist/zanger, die naast classic rock –poprock ook eigen titels meespeelt/zingt. Wat we je kunnen bieden, is: *Veel gezelligheid en creativiteit. *Prachtige oefenruimte in Anholt (D)( 1x per 2 weken oefenen op een dinsdag) *Bandrepetities kunnen frequenter worden ( 1 keer per week) *PA en ander equipment. *Veel ervaring ( leeftijd bandleden tussen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo