Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 79x bekeken

Gezocht voor klein bolero orkestje een percussionist. Conga, bongo of klein percussie je draait je hand er niet voor om. Zuid Amerikaanse - en Cubaanse ritmes. Repetitie 1 maal per 14 dagen. geen kosten , repetitie in Nijmegen of Arnhem. Waarschijnlijk donderdagavond. zelf meedenken wordt gewaardeerd.;-)

Marijke Bruin

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 83x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres met ervaring (met name 2e stem) en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen … meer »

Wouter

Gezocht: Gitarist(e) met goede backingvocals!!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 107x bekeken

New Country band met eigen werk zoekt een ambitieuze gitariste/backing zangeres. De huidige setting: - Zanger/gitarist - Zangeres - Gitarist - Drummer - Bassist Ambitie: Wekelijks optreden in binnen en buitenland. Repetitieomgeving: Wekelijks in Nijmegen Materiaal op verzoek. Alleen bij serieuze interesse graag een PM. Graag horen we van je! #newcountry #gitariste #backingvocals

Thijs

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 84x bekeken

Popkoor the Anthony Singers in NIjmegen zoekt enthousiaste nieuwe dirigent (m/v)Wie zijn wij? Een popkoor dat al meer dan 50 jaar bestaat en momenteel ongeveer 30 leden heeft in de leeftijd van 20 – 60 jaar. Elke vrijdagavond repeteren we van 20.00 – 22.30 uur in wijkcentrum de Ark van Oost in Nijmegen. We zijn erg trots op onze eigen band, bestaande uit toetsenist, gitarist, bassist en drummer. We houden van uitdagende arrangementen en een variatie in popnummers. We repeteren … meer »

Popkoor The Anthony Singers

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 143x bekeken

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht … meer »

Ramon Lamers

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 157x bekeken

5forU zoekt zanger(es)Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een een zanger(es), die invulling kan geven aan ons zelf geschreven repertoire. Wij verwachten een zelfstandige en authentieke inbreng van tekst en melodie passend in onze bestaande nummers en een actieve bijdrage in de creatie van nieuwe nummers. Om een indruk te krijgen van ons repertoire verwijzen we naar onze website www.5foru.nl. … meer »

Gerard Walters

Nederlandstalige pop/rock band Hollands Hart zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 131x bekeken

Onze band bestaat nu uit een drummer, bassist, slaggitarist/zanger, toetsenist en zangeres. Wij zoeken een sologitarist die de nodige muzikale ruimte krijgt en het leuk vindt om Nederlandstalige pop/rock te spelen. Hierbij moet je denken aan nummers van o.a de Dijk (ik kan het niet alleen), the Scene (iedereen is van de wereld), Doe Maar (32 jaar), Bløf (hier) en de Kreuners (ik wil je) We repeteren … meer »

Rob Theunissen