Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 140x bekeken

Ben jij die goede rockzanger die onze band komt versterken?Wij zijn FenderLee en wij zijn een rockband met ervaren muzikanten. De bezetting is toetsen, gitaar, bas en drums. Wij zoeken een zanger voor ons brede repertoire. Van Stevie Ray Vaughan tot aan Stevie Wonder en alles wat daartussen zit. Wij repeteren wekelijks en treden regelmatig op. Wij hebben een hekel aan onderling gezeik en de sfeer is vriendschappelijk. Kom jij auditie doen?

Eric Bouwer

Spring! zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 231x bekeken

Beste bassist(e), Wij zijn Spring! en wij zijn op zoek naar jou! Wij zijn een veelzijdige band en spelen semi-akoestisch een gevarieerd scala aan nummers uit verschillende genres, waarbij we de muziek van vroeger mixen met de hits van nu. Wij zoeken een bassist die samen met ons op de woensdagavond kan repeteren . Gezelligheid staat voorop maar met een serieuze inslag. Wij streven er naar om … meer »

Niels

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 83x bekeken

Hey, ik ben een gitarist op zoek naar een zanger (25-40). Het idee is om eerst samen muziek te maken en daarna samen op zoek te gaan naar mede muzikanten voor een volledige band. Bands waar ik graag naar luister zijn Royal Blood, Muse, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger, Highly Suspect. Luisteren naar mijn eigen werk kan op soundcloud.com/marco-aben. Ik hoor graag van je!

Marco1984

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 93x bekeken

Voor uitbreiding van onze jazz dance-band zoek ik een trompettist die goed kan improviseren. Setlist? Denk bijv. aan Isn't she lovely, Watermelon man, But not for me, Sunny, St. Thomas, Cariba, Chega de saudade (No more blues), A baptist beat, Cold duck time, Sunshower, Pick up the pieces, Love for sale, Doxy, Recado bossa nova, Too close for comfort, Tequila,enz. Voor meer info kun je bellen met … meer »

Cor van der Meij

Metal band needs drummer!!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 591x bekeken

Metal band needs drummer!!Do you love metal? Are you open minded to music in general? Then Thou Shalt Not Kill would love to hear from you? TSNK are a Metal band based in Nijmegen. Our original drummer went to Australia so we need YOU!! Our style is mainly prog with everything else thrown in. We like to experiment so writing skills is an advantage. We practice on Thursdays and you must have your own transport. Age is not … meer »

Muzikantenbank user Nathan GibbsNathan Gibbs

Ben jij die zanger die het verschil maakt??

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 195x bekeken

Ben jij die zanger die het verschil maakt??Wij zijn een rockband met goede, ervaren muzikanten. Wekelijks repeteren en regelmatig optreden. Gemiddelde leeftijd in de band is 50, Ons repertoire bestaat uit rock, blues en soul. Heel breed en we geven onze eigen draai aan bestaande nummers. Wij schrijven ook eigen nummers. Wij zoeken een zanger met een rock stem. Het plezier voert de boventoon. Bezetting is bas, drums, gitaar en toetsen. Ben jij … meer »

Eric Bouwer

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 120x bekeken

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressenSonsbeekband van Molenplaats Arnhem (Bezoekerscentrum Sonsbeek) bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24a. Benieuwd? … meer »

Sonsbeekband