Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band Oprichten, Muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 87x bekeken

Hee, ik ben Tamia ik ben 14 jaar oud en ik kom uit Ede. Ik speel 2 jaar gitaar en mij lijkt het tof om een bandje op te richten. De muziek waar ik van hou is Alternative/Indie/Garage/(Pop) Rock. Bands zoals Indian Askin, Tape Toy, Teddy’s Hit, EUT, Canshaker Pi, Yip Roc, Love Couple, Jett Rebel, Lucas Hamming en Kensington vind ik erg gaaf. Ik zoek mensen rond mijn leeftijd die een bandje op willen … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Stiles zoek gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wat nou geen goede gitaristen???? Die zijn er zat maar waar is die ene die de band Stiles gaat aanvullen? Wij zoeken een snarenbeul die breed georiënteerd is, ervaring heeft en ook nog eens in staat z'n steentje bij te dragen aan het verder uitwerken van het repertoire. De band bestaat uit ervaren muzikanten (belegen. Er wordt in Arnhem gerepeteerd. De muziek heeft pop/rock/funk en symfo invloeden … meer »

Martien Opdam

Ervaren lead gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 154x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren lead gitarist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey

Gezocht met spoed

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 196x bekeken

Wij, een classic Rock coverband zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. We spelen een breed scala van rock covers uit de jaren 70, maar ook wat jongere rocknummers schuwen wij niet. Wij hebben allen een jarenlange ervaring in div. bands en zodoende vallen we in de categorie oude rockers maar willen we zo snel mogelijk weer het podium op. Wij beschikken over een oefenruimte in Geesteren … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Gezocht keyboardspeler voor Americanaband

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 158x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar helaas zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen maar het hoeft niet. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel … meer »

Eric

Gitarist gezocht voor reggae band

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 97x bekeken

We spelen eigen nummers en covers! Geen roots reggae maar meer "moderne" reggae. Bezetting is momenteel: bassist, drums (ik), toetsenist, zangeres en zanger. Elke 2 weken oefenen we bij de Jacobiberg in Arnhem. App me op 06-14481326 met je leeftijd en ervaring. En zet er even bij wat je wil / kan spelen: de chop, solo of een combinatie van beide. Leeftijd: 30 - 45 Groet, Erik

erik gerbrands

Gitarist gezocht voor reggae band

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 166x bekeken

We spelen eigen nummers en covers! Geen roots reggae maar meer "moderne" reggae. Bezetting is momenteel: bassist, drums (ik), toetsenist, zangeres en zanger. Elke 2 weken oefenen we bij de Jacobiberg in Arnhem. App me op 06-14481326 met je leeftijd en ervaring. En zet er even bij wat je wil / kan spelen: de chop, solo of een combinatie van beide. Leeftijd: 30-45 jaar Groet, Erik

erik gerbrands