Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 93x bekeken

Gezocht zangeresHallo ik ben op zoek naar een zangeres om daar samen een duo mee te vormen Ik zelf ben een ervaren toetsenist die graag covers speelt uit jaren 60 70 80 90 2000. Zelf heb ik een eigen band met een oefenruimte en we zijn succes vol. Toch wil ik nog graag een duo bandje ernaast doen. Lijkt dit jou wat of heb je intresse dan zie ik graag jou reactie . Groetjes andre 0620828217

Muzikantenbank user Andre PhilipoomAndre Philipoom

Bassist zoekt bandleden voor 80's alternative coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 421x bekeken

Voor een nieuw op te richten band in de omgeving van Lichtenvoorde, ben ik op zoek naar een drummer, gitarist(en) een toetsenist en zanger + zangeres, of combinaties daar van. Doel is om covers te gaan spelen van 80's alternative clubhits Zie hieronder enkele spotify playlists als voorbeeld. Ik ben op zoek naar een mix van bekende nummers, gecombineerd met de minder bekende maar o zo leuke nummers … meer »

Muzikantenbank user Marty HaerkensMarty Haerkens

Saxofonist uit regio nijmegen zoekt bandleden

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 54x bekeken

Hallo ik ben 57 jr oud en speel alt en tenor en zou het erg leuk vinden om met enkele enthousiaste hobbyisten samen te spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar blues, soul, funk, pop covers etc. Ik heb binnenkort de beschikking over een oefenruimte. Dus: Speel je gitaar, bas, keyboard, drums of whatever, laten we kijken of we samen lekker muziek kunnen maken.

Joep van Asperen

Band zoekt backingvocal

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 87x bekeken

JAYVEEBAND HÉÉÉÉ, JIJ DAAR. WE ZOEKEN EEN GEDREVEN ZANGERES (40+), DIE NAAST DE FRONTZANGER EN ANDERE ZANGERES, BACKINGVOCALS KAN EN WIL ZINGEN, BIJ DE JAYVEEBAND. KIJK OP ONZE SITE WWW.JAYVEEBAND.NL OF OP FACEBOOK WWW.JAYVEEBAND.NL Vind je leuk om eigen nieuwe nummers te doen en af en toe een cover? Jouw inbreng is belangrijk. Wij zijn enthousiast en vinden het fijn om muziek te maken. … meer »

Muzikantenbank user Yvonne DalYvonne Dal

Drummer en Zangeres gezocht!

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 188x bekeken

Wij zijn vier enthousiast en gepassioneerde muzikanten (zangeres / gitarist, zanger / toetsenist, zanger / gitarist, bassist) en spelen het genre pop/funk/soul/rock. We zijn op zoek naar een drummer en zangeres. Ons motto is goede muziek te maken van de jaren 60 tot het heden wat swingt, rockt, groovet en goed voelt. Dit op basis van openheid, eerlijkheid, wederzijds respect, gelijkwaardigheid … meer »

Stefan R

Folky bandje uit Nijmegen zoekt muzikanten voor Waterboys-tribute

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 91x bekeken

Nijmegen. Folky bandje zoekt nog enkele muzikanten die zin hebben om mee te werken aan een Waterboys-tribute project. Het lijkt ons leuk om te werken naar een concreet eind-optreden, bijvoorbeeld Tribute in Oost, hier in de stad. Enige podiumervaring is dus wel fijn. Zanger, violiste en gitarist hebben we al, maar we zoeken nog: keyboard/piano, drums, bas, sax, mandoline. Geïnteresseerd? Bel … meer »

Marijn

Wanted! Gitarist en toetsenist voor nieuwe popcoverband!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 127x bekeken

Nieuwe popcoverband voor commercieel circuit zoekt gedreven en ervaren gitarist en toetsenist. We zoeken twee zeer energieke muzikanten van een goed, (semi) professioneel, niveau; iemand die veel wil optreden en meegaat in het neerzetten van een vette show. Tweede stem en af en toe lead zingen, is een grote pré. De band bestaat uit ervaren muzikanten. Er is een eigen oefenruimte en de optredens worden … meer »

Michelle Menting