Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Beste Bassisten, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleren horen hierbij. Wij zoeken een Bassist (tot 50 jaar) die ook kan zingen en een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio De … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Begeleidingsband van een popkoor zoekt (solo/slag)gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 122x bekeken

Om het popkoor Different Voices uit Gendringen (50 leden) te begeleiden zoeken we een gitarist (solo/slag) voor de begeleidingsband (drums, toetsen, bas) Ze spelen popnummers van o.a. Queen, U2, Boudewijn de Groot, Adele e.d. Bedoeling is 1x per 14 dagen met band repeteren en een keer per maand met koor. repetitie in Gendringen en Silvolde. zie ook site Different Voices Gendringen. Is dit misschien … meer »

Muzikantenbank user Guido EbbenGuido Ebben

Ben jij ska-gitarist(e)?

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 84x bekeken

Yotta speelt lekkere ska tijdens energieke optredens. Eigen nummers en een stel fijne covers om ze aan te vullen (zie www.yotta.band) Vanwege doorloop zoeken we een strakke slaggitarist (AL M/V) die gek is op ska en minstens eens per maand wil optreden. Er is een wekelijkse repetitie in Nijmegen. Heb jij interesse, kom dan een keer kennismaken. Neem contact op met Oscar: info@*****.band of 06 3728 … meer »

Oscar Kunst

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 127x bekeken

Beste zangers en zangeressen, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleding horen hierbij. Wij zoeken een zanger(es) (tot 50 jaar) die een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio De … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 107x bekeken

Beste gitaristen, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleren horen hierbij. Wij zoeken een gitarist (tot 50 jaar) die ook kan zingen en een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

9-mans soul/funk/rock coverband zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 941x bekeken

9-mans soul/funk/rock coverband zoekt saxofonist(e)Voor een goedlopende 9 mans coverband zijn wij per direct op zoek naar een goede saxofonist. Belgrave speelt soul/funk/disco en rockhits uit de seventies, eighties en nineties, afgewisseld met moderne hits van o.a. Bruno Mars, Pharrell Williams, Kings of Leon, Di-rect! en Waylon. Wij komen uit Nijmegen en directe omgeving. Met twee zangeressen, een vette blazerssectie en een percussionist maakt Belgrave … meer »

Muzikantenbank user Peter HeijnenPeter Heijnen

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt toetsenist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard