Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocale versterking gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 87x bekeken

Onze bandje heeft als hoofddoel het met plezier maken van muziek. Gezelligheid en sfeer staan daarbij hoog in het vaandel en dat verklaard ook waarom het kopje koffie tijdens de repetitie ook niet wordt overgeslagen. Het bandje bestaat uit: - Vocale - Drum - Basgitaar - Gitaar (acoustic) - Toetsen We zijn op zoek naar vocale uitbreiding voor 1e en/of 2e stem om samen met onze zangeres meer … meer »

Muzikantenbank user Werner WillemsenWerner Willemsen

Drummer gezocht voor Blues & Bluesrock

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 67x bekeken

Beide 50+, beide in veel bandjes gespeeld, gevorderd, veel soorten muziek . Willen nu meer blues, blues rock, funky blues spelen. Covers en ook wat eigen nummers. Lekker spelen, niet te moeilijk, geen gezeur, maar wel strak en vol dr’op. Plezier staat voorop. Regelmatig oefenen prima, af en toe optreden ook. Eigen inbreng welkom. Oefenen in regio Tiel.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Bandje oprichten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 92x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Profesionele Band zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Profesionele Band zoekt Bassist!Wil jij werken in de muziek? Heb jij affiniteit met Dance/Pop/Rock/Apre Ski/EDM/Hardstyle/Top 40, dan ben jij misschien wel de nieuwe Bassist van Millstreet! Millstreet is een energieke top-coverband met zo'n 80 optredens per jaar door heel binnen en buitenland. We spelen o.a. op Festivals, Feesttenten, Bedrijfsevenementen kortom, waar feest is, zijn wij! Wat zoeken wij in onze bassist? - Woonachtend … meer »

Muzikantenbank user Luuk ArndtsLuuk Arndts

Matalcore gitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 88x bekeken

Matalcore gitarist gezocht.beste gitarist. hou je van strakke riffs en tegekke breakdowns. dan ben je bij ons aan het goede adres. wij zoeken een gitarist die redelijk tot goed ervaring heeft in de matal genre. bij jij een aanpakker en vind je het leuk om plezier en wellicht gigs te gaan doen. laat dan wat van je horen. wij zijn een band uit apeldoorn en hebben een voledige oefenruinte tot ons beschikking. we starten … meer »

Muzikantenbank user Leroy van WoudenbergLeroy van Woudenberg

Drummer gezocht (metalcore)

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 102x bekeken

Drummer gezocht (metalcore)wij zijn lies in white eyes en wij zoeken per direct een drummer hou je van strakke breakdowns en goede rifss en kun je goed met een dubbelbas pedaal overweg. dan is dit je kans. wij zijn een opstartende band met evt all materiaal. jij kan een leuke toevoeging zijn het gaat ons niet om bekent te worden maar om plezier te hebben en zien waar het schip strand. oefenruimte te apeldoorn. drumstel … meer »

Muzikantenbank user Leroy van WoudenbergLeroy van Woudenberg

Orquesta Catambú vraagt een repetitor/dirigent voor nieuwe seizoen

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 72x bekeken

Orquesta Catambú vraagt een repetitor/dirigent voor nieuwe seizoenVoor het nieuwe seizoen (per september) zoekt Orquesta Catambú een enthousiaste repetitor/dirigent met ervaring in de salsa. Ben jij degene die repetities van een grote salsaband kan leiden? Moeite wilt doen om deze band naar een hoger niveau te tillen door je enthousiasme en ervaring in de salsa in te zetten? Goed kan communiceren en van de band een goedlopend geheel kan maken? Vind je het leuk … meer »

Marijke Bruin

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 122x bekeken

Band zoekt bassistWij zijn Julian (16, drummer) Job (18, gitarist) en Iris (17, zangeres) We zoeken een gemotiveerde, goede bassist. We maken een soort harde rock, het best te vergelijken met grunge/punk rock, maar het is moeilijk om er een genre aan te geven (we staan open voor jouw inbreng). We hebben een goede, grote oefenruimte bij de velperweg. We hebben inmiddels al aardig wat eigen nummers en verder spelen … meer »

Julian