Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervarend, swingende coverband zoekt enthousiaste toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 182x bekeken

Ervarend, swingende coverband zoekt enthousiaste toetsenist!Wegens andere verplichtingen gaat onze toetsenist David ons verlaten. Heel jammer! Maar ook weer een kans; een nieuwe muzikale- en creatieve input! De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al bijna 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, basgitarist Joop, trompettist Patrick, saxofonist/percussionist Freek en twee zangeressen Marlies en Grace. … meer »

Muzikantenbank user GraceGrace

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 211x bekeken

Wij zoeken voor onze band een gemotiveerde drummer die ook thuis is in backing vocals. We spelen pop-rockmuziek uit de jaren 60 – 70 zoals: Janis Joplin, Beatles, Stones, Shocking Blue, Jefferson Airplane, Van Morrison, CCR. Bezetting: 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres. Allen ervaren muzikanten! Onze leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Gezelligheid en goede verstandhouding is voor … meer »

SoLaTi

Police & More zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 162x bekeken

Police & More zoekt zanger of zangeresHi! Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die het tof vindt om de partijen van Sting te zingen in een kwartet: we zijn bassist, gitarist en drummer. Naast het repertoire van The Police, wat wij alledrie erg tof vinden om te spelen, wisselen we af met nummers uit dezelfde periode en in dezelfde ''sfeer''. Jaren 80-90 pop, niet teveel naar rock of blues. Das ook leuk, maar niet in deze band ;-) We … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Contrabassist

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 125x bekeken

ContrabassistBen nu 7 jaar actief als contrabassist in verschillende formaties. Ik ben aan het rond kijken naar een vast bandje die wat rock en roll, rythm and blues of wat Jazz spelen. Ik ben een walking bas speler. Niet een slapper zeg maar klein beetje. Kan noten lezen heb mijn eigen spullen en vervoer. Ik woon in de buurt van Nijmegen

Jos

Gitarist of gitariste gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

Leuke coverband bestaande uit zangeres, bassist, gitarist ,toetsenist en drummer zoeken een slaggitarst of gitariste die zin heeft om in een band te spelen met een repertoire van pop, rock , blues , sixties , seventies en eighties met uitlopers tot in deze tijd zoals : Stones, Fleetwood Mac, Zombies, Joe Cocker, CCR, Clapton, Pointer Sisters, Amy Winehouse, Mavericks en nog vele meer. Als je deze … meer »

Coverband

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 967x bekeken

Bassist gezochtErvaren rockband (zangeres, twee gitaristen, drummer) wil weer compleet aan de slag. Daarom zoeken we een bassist om onze eigen nummers weer volwaardig te kunnen spelen. We willen weer graag de buhne op en de studio in. We repeteren op dinsdagavond in Nijmegen.

Muzikantenbank user Harry GubbelsHarry Gubbels