Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzy gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 36x bekeken

Het Jazz Quintet ImproVisions zoekt een gitarist met jazz-ervaring. Het repertoire is breed. Van klassieke jazz-nummers tot jazzy pop. We treden ook regelmatig op met een zangeres. Voor meer info kun je bellen met Cor, tel. 06145662230

Cor van der Meij

Rock Cover band zoekt Toetsenist - omgeving Ede

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 59x bekeken

Hallo, wij zijn een Rock cover band met een repertoire van +/- 30 nummers welke wij verder willen uitbouwen. Jou inbreng is daarbij uiteraard welkom. Graag komen wij dus in contact met een toetsenist. We spelen o.a. Black Keys, De Dijk, Herman Brood, The Scene, Golden Earring. Komt gerust een spelen en laten we kijken of het klikt. De goed verzorgde repetitie ruimte is in Ede en we repeteren in … meer »

Frank

Poprockband Handsome Molly zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 144x bekeken

Poprockband Handsome Molly zoekt leadgitaristBen jij die melodieuze gitarist met rock n roll in je aderen? En kun jij je vinden in de volgende kenmerken: -Je speelt melodielijnen a la Slash, hebt de strakke slag van Malcom Young en de groove van Keith Richards. Daarnaast weet je raad met de akoestische gitaar. -Voornamelijk eigen nummers spelen. -Je kunt je conformeren aan de ingeslagen weg van Handsome Molly (looks, stijl enz). -Commitment … meer »

Muzikantenbank user Ton TerinkTon Terink

Band (drum/bas/gitaar/toetsen) zoekt een zangeres of zanger (regio Ermelo !!)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 117x bekeken

Hallo muzikanten! Wij Han, Ron, Aad en Edward zijn dringend op zoek naar een zangeres of zanger. Ons repertoire bestaat uit een redelijk breed scala van muzieksoorten. Wij houden ons zoal bezig met nummers van Santana, Cuby, Melissa Etheridge, BB King, Anouk, Joss Stone, enz. Wij noemen het blues, ballads en rock. Mocht je naast zangtalent ook nog ervaring met harmonica, sax of i.d. hebben, is … meer »

Han

Comfortabele kleine homestudio

Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 103x bekeken

Ben je solo muzikant of zanger(es) , wil je eigen producties maken maar je hebt de mogelijkheden niet ? Neem contact op en wie weet kan ik wat voor je betekenen en ij voor mij. In de zomertijd kan je inspiratie opdoen in een sfeervolle tuin met vijver en lounge. De studio heeft een 'chill' side met gameconsole en couch. Ruime parkeergelegenheid en gratis echte koffie voor de lange uren. Omgeving … meer »

Marco

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 116x bekeken

Pianist gezocht voor Jazz Trio [Omgeving Arnhem]De Yamaha vleugel staat voor jou klaar en zo ook een mooie ritmesectie: contrabas en drums. Lekker spelen en verkennen in het gebied tussen Bill Evans, Esbjorn Svensson en nog veel en veel meer. Je hoeft niet: - profi te zijn; maar het is wel fijn als je de jazz harmonie beheerst - virtuoos te zijn; maar het is wel fijn als je gewoon goed kunt improviseren - Kenny Baron na te kunnen doen; … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoschWouter Bosch

Blazer(s)

Blazer gezocht in Tiel (Gelderland) | 85x bekeken

gezocht voor een rock blues band: Blazer(s). repertoire is eigen werk lijkend op bonamaasa en zz top plezier optreden beter worden zijn de goals. aanwezig ouwe rotten +50 jaar gitaar toetsen drums en hopelijk een of een paar van jullie. rep 1 x per 2 wkn in Dreumel groet Willem

willem brouwer

Catambú zoekt trompettisten en trombonisten

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 99x bekeken

Catambú zoekt trompettisten en trombonistenOrquesta Catambú , een groot salsaorkest van 16 muzikanten, is op zoek naar aanvulling in de sectie 'trompetten'. Naast onze twee trompettisten zijn we dus op zoek naar een trompettist om de sectie 'vol' te maken. Ook is er nog plek voor trombonisten. We weten dat ze schaars zijn, maar salsa spelen is erg leuk en een ontzettende uitdaging. Je kan altijd een keer vrijblijvend mee komen spelen/kijken/ … meer »

Marijke Bruin