Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

New Holland Choire

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 62x bekeken

Landelijke actie met zangers en zangeressen. Ben je genegen om thuis je eigen partij in te studeren en vervolgens 1 x per drie weken bij elkaar te komen, geef dan je gegevens door en we nemen contact met je op. Het gaat om koorstemmen, vocalisten die solistisch kunnen zingen, en mensen die een backing kunnen invullen. Bariton,Alt,Tenor,Sopraan, alle partijen zijn nodig. Voor de bovenstemmen zou een … meer »

christy kruysdijk

Ervaren, swingende coverband zoekt enthousiaste bassist!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 376x bekeken

Ervaren, swingende coverband zoekt enthousiaste bassist!Wegens andere verplichtingen gaat onze bassist Joop ons verlaten. Heel jammer! Maar ook weer een kans; een nieuwe muzikale- en creatieve input! De basis is er, en wat voor een! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al bijna 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, trompettist Patrick, saxofonist/percussionist Freek, toetsenist Edgar en zangeressen Marlies en Grace. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user GraceGrace

Zanger(es) gezocht voor moderne reggae band

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Bezetting is momenteel: bassist, drums, toetsenist en slaggitarist. We maken eigen nummers en zoeken iemand met een volle stem die graag ook zelf teksten schrijft. De basis van onze muziek is moderne en lekkere dansbare reggae met een vleugje roots/soul/pop. We oefenen bij de Jacobiberg in Arnhem, 1x per twee weken. Interesse? App me dan op 06-14481326 met je leeftijd en ervaring! Leeftijd: … meer »

erik gerbrands

Zanger(es) gezocht voor moderne reggae band

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 173x bekeken

Bezetting is momenteel: bassist, drums, toetsenist en slaggitarist. We maken eigen nummers en zoeken iemand met een volle stem die graag ook zelf teksten schrijft. De basis van onze muziek is moderne en lekkere dansbare reggae met een vleugje roots/soul/pop. We oefenen bij de Jacobiberg in Arnhem, 1x per twee weken. Interesse? App me dan op 06-14481326 met je leeftijd en ervaring! Leeftijd: … meer »

erik gerbrands

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 193x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco

Gitarist en zanger zoeken drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 220x bekeken

Gitarist en zanger zoeken drummer en bassistHeyhoi, Ik ben nu een tijdje bezig met muziek maken en schrijven. Ik heb ondertussen ongeveer 2 albums uitgebracht die ik graag op zou willen treden. Het genre waar ik vooral in schrijf is indie rock (maar wel aan de stevige kant) ook lijkt het me tof om hier en daar een cover te doen (Metz, neutral milk hotel, joy division, noem maar op) Een vriend van mij (gitarist) lijkt het leuk om dit te doen … meer »

Muzikantenbank user Yannick VerkadeYannick Verkade

Zanger/es gezocht voor een country/ oldies rock and roll band.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 375x bekeken

Pittige country rock denk aan vince gill/albert lee/ brad paiseley/ delbert clinton etc, maar ook mooie country nummers. Daarbij hebben wij de combinatie met oude rock and roll nummers uit de jaren 50/60. Het is misschien veel gevraagd maar er zijn meerdere zangers die ook een deel van het rock and roll rep op zich kunnen nemen. De bedoeling is niet het algemene wat je op podia hoort maar even wat … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Creatieve Gitarist voor band met ambities en agenda gezocht!

Gitarist gezocht in Tiel (Gelderland) | 370x bekeken

Creatieve Gitarist voor band met ambities en agenda gezocht!Voor ons geen coverliedjes maar het echte werk: Eigen Werk dus. En dat speelt heel anders. Het vraagt creativiteit, inlevingsvermogen en groep cohesie! Je moet het als gitarist maar aandurven, soleren en de ster zijn en om daarna de slaggitarist te zijn, in dienst van de groep. We zijn allemaal ervaren qua spel maar ook qua leeftijd. Onze lijfspreuk zegt voldoende: 300 years of Rock & Soul. We zoeken … meer »

The Upgrade Band