Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en bassist en leadzanger gezocht voor Pink Floyd tribute band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 217x bekeken

Toetsenist, (achtergrond)zangeres en drummer zoeken een leadzanger, een gitarist en een bassist om samen de muziek van Pink Floyd te spelen. Verwacht geen trein op rails waar je zo in kunt stappen om weg te rijden, we zijn naast niet superervaren ook nog zoekende in de muziek van deze band. Wat we gemeen hebben is de passie voor hun muziek. Vind je het leuk met ons te pionieren, dan zijn wij op zoek … meer »

Ron van Kempen

Heavy Metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Heavy Metal band zoekt zangerHelaas stopt onze zanger er eind dit kalenderjaar mee. Daarom zijn wij (Acid Attack) op zoek naar een nieuwe zanger en frontpersoon. De band is opgericht in 2016 en bestaat uit bassist Youri (28), drummer Roel (23) en gitaristen Luuk (28) en Mark (26). We zoeken iemand van ongeveer dezelfde leeftijd met een passie voor heavy muziek. We spelen voornamelijk Heavy Metal in de klassieke zin, dus met clean … meer »

AcidAttack

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 354x bekeken

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live … meer »

Klavier

Band (eigen nummers) zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 478x bekeken

Hallo gitaristen! Wij, bandje met gitariste/zangeres, bassist en drummer zoeken jou! We maken onze eigen muziek in de pop/rock/indie hoek. Wij zijn geen doorgewinterde muzikanten maar een groep die het leuk vindt om liedjes te ‘bouwen’ en het ook gewoon gezellig te hebben. We zoeken een gitarist die mee kan denken en de gitaarpartijen naar een hoger niveau kan tillen :-) We oefenen op dit moment … meer »

Charlotte