Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 161x bekeken

Zanger en of beide toetsenist gezocht tussen de 30 en 70 jaar oud.Mak An band zoekt Zanger tussen de 30 en 70 jaar oud. Wij zijn ook op zoek naar toetsenist , mag ook combi zijn zanger /toetsenist Ervaring niet vereist. Wij spelen diversen stijlen, maar wel houden wij van Rock en Blues. Het zou mooi zijn als je graag Blues en Rock nummers wilt zingen. Lijkt het je leuk om een keer mee te oefenen, dan hopen wij dat je op deze advertentie reageert. Wij hopen … meer »

Andre de Bruin

Sound Of Strangers zoekt Vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Sound Of Strangers zoekt VocalistPROGROCK FORMATIE SOUND OF STRANGERS ZOEKT ZANGER(ES): Vanwege het plotselinge vertrek van onze frontman/zanger zijn wij per direct op zoek naar een goede vervanger. Ons debuutalbum “Crossing Borders” is af en komt op korte termijn uit. We zijn klaar om live te spelen (er staan al wat optredens gepland) en we zijn alweer druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor ons volgende … meer »

Paul

Gitarist Gezocht (slag)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Gezocht: slag gitarist Stijl: pop/rock-covers Repetities: wekelijks op dinsdag bij DG-sound in Zevenhuizen Aantal gigs per jaar: 12 - 15 Hoi, Wij zijn the Upside en we zoeken een slag gitarist die het leuk vindt om een extra dimensie aan onze muziek te geven. Wij zoeken iemand die in dienst van de muziek kan spelen! Instrument beheersing is belangrijk en dat je voorbereid naar de repetitieavonden … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Heavy Metal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Heavy Metal band zoekt zangerHelaas is onze zanger er laatst mee gestopt. Daarom zijn wij (Acid Attack) op zoek naar een nieuwe zanger. De band is opgericht in 2016 en bestaat uit bassist Youri (28), drummer Roel (23) en gitaristen Luuk (28) en Mark (26). We zoeken iemand van ongeveer dezelfde leeftijd met een passie voor heavy muziek. We spelen voornamelijk Heavy Metal in de klassieke zin, dus met clean en melodische vocals. … meer »

AcidAttack

Toetsenist pop/rock coverband

Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Gezocht: toetsenist Stijl: pop/rock-covers Repetities: wekelijks op dinsdag bij DG-sound in Zevenhuizen Aantal gigs per jaar: 12 - 15 Hoi, Wij zijn the Upside en we zoeken een toetsenist die het leuk vindt om een extra dimensie aan onze muziek te geven. Wij zoeken iemand die in dienst van de muziek kan spelen! Instrument beheersing is belangrijk en dat je voorbereid naar de repetitieavonden … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Zangeres met ervaring gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 295x bekeken

Zangeres met ervaring gezocht voor coverbandBen jij op zoek naar een gezellige coverband? Wij zoeken een zangeres! Bezetting: drum, bas, toetsen, gitaar, zang. Repetities om de week op donderdag in de buurt van Gouda. Wij zijn allemaal 40 en 50+, we spelen dansbare pop uit jaren 80 tot nu. We zijn geen profs,maar spelen voor ons plezier en af en toe treden we op. Naast een muzikale klik gaan we ook voor de sociale klik! Lijkt het je leuk zowel … meer »

Desiree