Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: geluidsman of vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 73x bekeken

Gezocht: geluidsman of vrouwHoi, wij van Tonebusters (stevige rock-covers) zoeken iemand die ook van stevige rockmuziek houdt, een paar goede 'oren' heeft en technisch onderlegd is om geluidsman/vrouw bij ons te worden; we beschikken over een eigen oefenruimte met compleet PA (Behringer X32 digitale mengtafel (voorzien van router, kan dus ook via tablet (aanwezig!) bediend worden), 4 x Mackie 1801 SWA (actieve 18 inch 800W per … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Mandoline speler (m/v)met goede zangstem

Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 72x bekeken

Wij zoeken voor een doorstartende Americana/Country band een goede mandoline speler die ook goed kan zingen, zowel lead als harmonie. Meerstemmige zang is erg belangrijk bij ons en we besteden daar graag veel aandacht aan. Het repertoire is gericht o.a. op songs van The Other Favorites, Brothers Camatose, Old Crow Medicine Show, The Steeldrivers, Venice en diverse andere soortgelijke artiesten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Muzikanten in Zoetermeer laat je horen!

Blazer en Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 331x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een … meer »

Arjen van Putten