Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

S.O.U.L. zoekt een zangeres met power!

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 175x bekeken

S.O.U.L. zoekt een zangeres met power!Wij van S.O.U.L. zijn op zoek naar versterking van het vocale front (V). Ben je tussen de 20 en 40 jaar, heb je voldoende ervaring en heel veel zin om in een toffe band te komen zingen, lees dan snel verder! S.O.U.L. is een band met ervaring. We weten een mooi feestje te bouwen op grotere feesten en partijen en kleine festivals. We zijn een gevorderde amateurband die de muziek serieus neemt en onszelf … meer »

Brigitte Broijl

Gitarist gezocht voor classic rock coverband

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Wij zoeken een gitarist voor een nieuw op richten coverband. We beschikken al over een drummer en een gitarist, bas en zang. We willen voornamelijk covers doen in het genre classic rock. Hiervoor zijn we op zoek naar een tweede gitarist. We zoeken mensen met enige band ervaring en die bereid te zijn (twee)wekelijks in de buurt van Gouda te oefenen. Eigen vervoer is wel handig. Het is de bedoeling … meer »

Ben

Old Man's Riot zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Old Man's Riot zoekt zangerOld Man's Riot is op zoek naar een gemotiveerde zanger. Podiumervaring is een pré, evenals het schrijven van je eigen teksten en zanglijnen. Wil jij de frontman worden van onze energieke live band, en met regelmaat het podium op, neem dan contact met ons op. Check ons online voor wat je te wachten staat. facebook.com/oldmansriot soundcloud.com/old-mans-riot

Muzikantenbank user Old Man's RiotOld Man's Riot

AndNext zoekt drummer

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Hallo! Wij zijn AndNext en zoeken een drummer! Wij - ervaren professionele musici - schrijven sinds een jaar eigen muziek, met als resultaat onze eerste EP 'Soul for free', te beluisteren op o.a. Spotify, Youtube, Apple music, Tidal en Amazon. Tot nu toe hebben we gewerkt met invallers, maar we zouden graag onze band compleet maken met een vaste drummer. Creatief, ervaren en betrouwbaar met een … meer »

Muzikantenbank user Mark BornemanMark Borneman

Drummer voor uptempo ska-band Skapiche?!

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 245x bekeken

Drummer voor uptempo ska-band Skapiche?!Hey drummers, opgelet! Altijd al in een toffe skaband met meerdere optredens per maand willen spelen? Dit is je kans! Onze drummer gaat het schip over een tijdje verlaten en wie weet ben jij onze nieuwe drijvende kracht! Wij: - zijn een 8-koppige band, bestaande uit: drummer, gitarist, bassist, toetsenist, zangeres en 3 blazers. - treden tussen de 1 en 3 keer per maand op (een enkele keer vaker). - … meer »

Muzikantenbank user Skapiche?!Skapiche?!

Drummers opgelet! Skapiche?! is op zoek!

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Drummers opgelet! Skapiche?! is op zoek!Hey drummers, opgelet! Altijd al in een toffe skaband met meerdere optredens per maand willen spelen? Dit is je kans! Onze drummer gaat het schip over een tijdje verlaten en wie weet ben jij onze nieuwe drijvende kracht! Wij: - zijn een 8-koppige band, bestaande uit: drummer, gitarist, bassist, toetsenist, zangeres en 3 blazers. - treden tussen de 1 en 3 keer per maand op (een enkele keer vaker). - … meer »

Muzikantenbank user Skapiche?!Skapiche?!