Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 16x bekeken

Blues/Rock band in oprichting Your Reply zoekt toetsenist. Wij zijn enige maanden geleden gestart en bestaan uit zanger, drummer slag/sologitarist en bassist. Leeftijd niet belangrijk, maar wij zijn allemaal 50-plus. We doen nummers van o.a. Doors, Stones, Nine below zero, Lynyrd Skynyrd en ZZ Top. We willen ook eigen werk gaan doen. We oefenen in Zaandam, 1 x per 2 weken. We zijn allen gevorderde … meer »

George

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 72x bekeken

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)In verband met geplande optredens (de eerste eind mei op een food-festival) zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren zangeres die zowel lead als backingvocals kan en wil zingen. Wij zijn een band met voor een groot deel eigen repertoire en een paar covers in een nieuw jasje (niveau semi-prof). Onze muziek is funky/groovy en dansbaar maar ook relaxt/loungy. Ervaring met jazz/latin komt goed … meer »

EvaH

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 138x bekeken

Gedreven Americana folk/country/bluegrassy band zoekt slag gitarist en drummer!https://www.facebook.com/NaomiHeartMusic/videos/1010282335799360/ Wij zijn Naomi(zang/songwriting/pianist) Michiel(Bas gitarist)en Robert(solist/lead gitarist) en wij zijn opzoek naar ervaren slag gitarist en drummer om met ons te spelen en te schrijven! Wij zijn allen in de leeftijd van 24 tm 31en willen graag snel de bühne op met onze muziek! Wij repeteren in Hoorn(noord Holland), maar in de … meer »

Muzikantenbank user Naomi SteinerNaomi Steiner

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 57x bekeken

Goedemiddag. 'Pigtails on Fire' is op zoek naar een vrouwelijke bassist. Mocht je iemand kennen of ben je zelf geïnteresseerd dan laat mij dat even weten a.u.b. Je vind onze muziek in de link hieronder: https://open.spotify.com/artist/702w0cHtmlxGdHGx2XNTvd?si=h4_wC22ATfiIeS8ex6asJA

Muzikantenbank user JoenoesJoenoes

Band zoek medemuzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 176x bekeken

Band 6th avenue is bezig met een doorstart en is op zoek naar een solide en ervaren drummer en zangeressen! Band is vorig jaar opgericht en speelt Funk/pop/ latin en dance cover nrs met een eigen touch. Nrs van uit jaren 70 tot heden met swingend en grooved basis Denk aan chic of Bruno mars We zijn op zoek naar mede bandleden die mee willen bouwen aan mooi repertoire en semi prof instelling van … meer »

Muzikantenbank user Rajendra Rick SewbalakRajendra Rick Sewbalak