Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige, ambitieuze band zoekt zangeres voor optredens en nieuwe songs

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

We zoeken een zangeres die onze songs zo kan vertolken dat ze in de oren van het publiek echt en overtuigend klinken. Podiumervaring is nodig en je hebt gevoel voor contact met het publiek (overigens zonder dat je nou meteen een gangmaker hoeft te zijn). Je kan lead en backing vocals zingen. Onze muziek is uplifting. Invloeden: pop, funk, dance, jazz, latin, loungy house. Onze ambitie: optreden, want … meer »

Soul-Jazz-Funk-EDM

Amsterdamse art-punk / indierockband zoekt een drummer

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 124x bekeken

We hebben en aantal leuke optredens aangeboden gekregen met Labasheeda maar we zoeken nog die strakke en creatieve drummer om ze te kunnen aannemen! Momenteel zijn we bezig met nieuwe nummers en er is er veel ruimte voor eigen inbreng voor een drummer. We zouden tevens graag opnames maken op korte termijn omdat we al een deel voor een nieuwe langspeler hebben opgenomen. De stijl valt te omschrijven … meer »

Muzikantenbank user Saskia Vd GiessenSaskia Vd Giessen

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 167x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij

Zanger(es) gezocht voor coverband. Omg. Den Helder

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 115x bekeken

Hey! Wij zijn coverband "Remind Me" en we zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Zanger(es)!! We zoeken iemand die tweede stem zou kunnen zingen maar als je ook leadvocals kan is dat helemaal top! Het is de bedoeling dat je ook uiteindelijk kan afwisselen met de huidige zangeres. Onze huidige samenstelling is 5 personen: Zang, Drums, Gitaar, Toetsen en Basgitaar. Wij zijn zelf tussen de … meer »

Gerwin Bleker

Rockcoverband zoekt ervaren bassist!!

Bassist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 189x bekeken

Ivar Lelieveld ( ex Gotcha) en Wouter Helmink ( ex 2000 motels ) zijn een rockcoverband gestart. De ambitie is om op een hoog niveau rockcovers snoei goed te gaan performen. De band zoekt echter nog een ervaren , gemotiveerde bassist. Zin in een vet avontuur met ervaren muzikanten en een flinke energie te ervaren....neem contact met ze op.... Wouter

Wouter Helmink

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 191x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 319x bekeken

Popband, sixties, seventies en eighties, zoekt een drummer die strak kan drummen en de wil heeft om het bestaande repertoire zich eigen te maken. Wij zijn gepensioneerd, repeteren 2x in de maand in Naarden op maandagmiddagen van 12.00 uur tot 15.00 uur. Leeftijd drummer niet belangrijk (wel de beschikbaarheid op maandagmiddag). Af en toe een optreden. Je moet het leuk vinden om te repeteren en humor … meer »

Nico van den Born

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, Funky

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 149x bekeken

Drummer zoekt een nieuwe uitdaging, Blues, Soul, Rock, FunkyHi, ik ben Beppe, 53 jaar, drummer en ik woon in Amstelveen Ik heb rond 15 jaar ervaring as amateur drummer en ik zoek voor een gezellig goed nieuw uidaging in een band. Ik houd van blues 9 (veel variate van), Classic Rock, Soul en Funky, meer de traditioneel en old school. Ik speel vintage drums en cymbal, dus goed sounds en groove is voor me belagrijk. Iemand in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam? Let's … meer »

Muzikantenbank user Beppe QuiroliBeppe Quiroli