Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zang/vocal gezocht voor POP project/band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 90x bekeken

Hallo, Muziek is een grote hobby van mij. Ik ben jong met pianoles begonnen en later zijn daar bas, drums en gitaar bijgekomen. Al tijden maak ik opnames en composities, fantastisch om te doen en de gemaakte nummers mogen er zijn! https://soundcloud.com/bartarty Zingen..dat doe ik helaas niet en dus ben ik opzoek naar iemand die zanglijnen en tekst gaat maken op de nrs welke op soundcloud … meer »

ger ger

Zang/vocal gezocht voor DISCO project/band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Hallo, Muziek is een grote hobby van mij. Ik ben jong met pianoles begonnen en later zijn daar bas, drums en gitaar bijgekomen. Al tijden maak ik opnames en composities, fantastisch om te doen en de gemaakte nummers mogen er zijn! https://soundcloud.com/timico-disco Zingen..dat doe ik helaas niet en dus ben ik opzoek naar iemand die zanglijnen en tekst gaat maken op de nrs welke op soundcloud … meer »

ger ger

Gitarist gezocht voor op te starten Nederpop band (NH)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 238x bekeken

We zijn nog in de opstartfase en zijn bijna compleet maar zoeken jou nog als leadgitarist! We bestaan nu uit zanger, drummer, toetsenist en bassist. Er zijn opties om tzt uit te breiden met gelegenheidsmuzikanten (zangeres en/of akoestische gitarist) Repertoire is de betere nederpop (geen smartlappen) zoals De Dijk, The Scène, het Goede Doel, Blof, etc maar ook de nummers van nu als die maar lekker … meer »

Muzikantenbank user Ben MuldersBen Mulders

Semi Pro pop/rock/party band zoekt gitarist ( zangstem is een pre )

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 156x bekeken

Wij zijn een semi-pro band en zijn op zoek naar een ervaren gitarist 30 - 45 jaar ( met eventueel een zangstem ), die zowel slag als lead kan/wil spelen. De band bestaat uit Drums, Bas en Gitaar ( alle vocaal inzetbaar ). Er is contact met een zangeres, maar dat willen we in een later stadium bepalen of dat een meerwaarde gaat zijn. Het is de bedoeling om er echt mee aan de slag te gaan, dus geen vrijblijvend … meer »

PartyRocker

Wie houdt er wél van eigen nummers schrijven en spelen?

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 349x bekeken

Wil je graag je eigen liedjes uitvoeren, maar ben je er ook achter gekomen dat de meeste mensen liever covers spelen :-( Neem dan alsjeblieft contact met me op. Ik ben al een tijdje op zoek naar een band of losse muzikanten die wél eigen composities willen spelen. Ik schrijf en zing graag m'n eigen liedjes maar beheers geen instrument, dus kan wel wat hulp bij de uitvoering gebruiken. Als … meer »

Muzikantenbank user Tanya SteehouwerTanya Steehouwer

Bassist gezocht voor pop/rock band omgeving Heerhugowaard

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 286x bekeken

Hi, wij zoeken een nieuwe bassist voor onze band. We zijn (incl bassist) op dit moment een 5-mans formatie, met interesse in uitbreiding met toetsen en saxofonist. We oefenen in principe ééns in de twee weken in de avond, in het onvolprezen Ursem (waar??), gelegen tussen Hoorn en Heerhugowaard/Alkmaar, in goed uitgeruste eigen oefenruimte. We spelen op 'medium-niveau' pop/rock achtige nummers, eigenlijk … meer »

Gerard Zaalberg

Red Hot Chili Peppers Tribute zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 170x bekeken

Red Hot Chili Peppers-Tributeband zoekt een zanger. Eerste optreden staat al gepland. Dit optreden gaan we opnemen en gebruiken als één van de mogelijkheden om verdere optredens, festivals etc. te regelen. De rest van de band is compleet; we hebben een ervaren gitarist, bassist en drummer, die net als de bassist, de backing vocalen voor zijn rekening neemt. We brengen hits als ook albumtracks. Repetitieruimte … meer »

Red Hot California

Coverband Nughter zoekt pianst / Toetsentovenaar!

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 161x bekeken

Coverband Nughter zoekt pianst / Toetsentovenaar!Hey Toetsenisten! Coverband Nughter viert zijn 15 jarig bestaan met het vinden van een nieuwe toetsenist! Als je het leuk vindt om sounds uit te zoeken die zo dicht mogelijk tegen het origineel schuren, af en toe te soleren en je eigen creativiteit kwijt wil in een super toffe medley, kom dan eens kijken tijdens een van onze wekelijkse repetities in Ouderkerk a/d Amstel en speel lekker mee. Hier hebben … meer »

Joris