Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende band zoekt ervaren zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Zing je net zo goed lead als backing en wil je ervoor gaan? Dan zijn wij, een doorstartende band met eigen repertoire en optreden als doel, in jou geïnteresseerd. Onze muziek is funky en dansbaar maar ook relaxt. Repeteren doen we in Amsterdam (wel gemakkelijk bereikbaar en vrij parkeren). Heb je podiumervaring en staat voor jou de beste teamprestatie voorop? Laat dan wat van je horen! Tot gauw. (Leeftijdsindicatie: … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

(Solo) gitarist gezocht punk/metal (eigen muziek)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 58x bekeken

Hallo gitaarplukkers, Wij zijn op zoek naar een tweede (lead)gitarist voor in onze band. We bestaan uit een zanger, gitarist, bassist en drumster. Wij zijn tussen de 25-35 jaar, en we oefenen elke dinsdag avond in Alkmaar. We spelen eigen nummers (genre: (hardcore) punk/metal), maar missen een solo gitarist. Dus als je ervaring hebt met het schrijven/componeren van eigen nrs zou dat helemaal mooi … meer »

Nanda

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 88x bekeken

Wij zijn The Strawberries, een jaren '60 - '90 band uit Nibbixwoud (vlakbij Hoorn). We spelen veel pop/rockmuziek met blues invloeden. Denk aan CCR, JJ Cale, Neil Diamond, Van Morrison The Searchers, Stones etc. Ook Nederlands talig gaan we niet uit de weg. Wij zoeken een enthousiaste zanger die wekelijks op dinsdag avond met ons wil repeteren in eigen oefenruimte. Bezetting: 2x gitaar, bas, drums. … meer »

Arjen Kunz

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis Hilversum

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 241x bekeken

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis HilversumVoor de stichting IMC Basis van de Weekendschool ben ik op zoek voor de vestiging in Hilversum naar bevlogen vakexperts die het leuk zouden vinden om kinderen die dit het hardst nodig hebben te inspireren. Het gaat om 1 tot maximaal 3 woensdagochtenden (per keer 2 uur) in mei a.s. In totaal worden er drie lessen besteed aan muziek/beroepen binnen muziek. Alle lessen worden door bevlogen vrijwilligers … meer »

Bonny O'Brien

Coverband The Quest zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 88x bekeken

Omdat de huidige toetsenist werk en spelen niet meer kon combineren zijn wij, coverband The Quest, op zoek naar een nieuwe toetsenist. Wij spelen een zeer breed repertoire van Supertramp tot aan Metallica en van Marco Borsato tot Robert Cray. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 45 maar plezier en inzet is vele malen meer waard. The Quest bestaat uit een volledige bezetting dus drum, bas, gitaar, … meer »

Jos