Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Online lesgeven! De ideale oplossing!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 75x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus

Project : Samen thuis nummers inspelen SPOED !

Bassist, Strijker en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 311x bekeken

Fijn dat ik je aandacht heb : nu we niet samen mogen spelen kunnen we wel samen muziek maken. Ik zoek mensen die thuis hun tracks thuis willen inspelen, deze verzamelen we op 1 plaats, die worden dan samen gevoegd tot een nummer. Als er genoeg sporen zijn zal het nummer klaar zijn. Het resultaat zou iets als dit bijvoorbeeld kunnen zijn : https://youtu.be/MH78fqrnsFY Alle input is welkom, … meer »

R

( Lead ) gitarist gezocht voor pop-rock band!!

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 206x bekeken

Om onze band weer compleet te maken zoeken wij een ( lead ) gitarist. We zoeken: * Iemand die graag wil optreden. * Hoeft geen virtuoos te zijn, maar iemand die snapt waar het om gaat. * Een teamplayer die tijd en energie in het bandje wil steken. * Backing vocals zou handig zijn, maar geen must. * Iemand met een semi/pro instelling, maar ook houd van veel lol maken en graag een tent/zaal op … meer »

Party-Rocker

Wordt jij onze allround toetsenist??????

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 145x bekeken

Met onze band Gathered Mess hebben we de eerst try-out optredens achter de rug. We zijn in een sneltreinvaart nu bezig van anderhalf uur naar twee uren nonstop te vullen en willen daarbij een wat meer funky invulling. Ons doel voor 2020 was 6-7 semi-professionele optredens maar die hadden we al geboekt voor de zomervakantie. (corona onafhankelijk) We zijn dus toe aan de next step na het bier en … meer »

Han Leunk

Slaggitarist gezocht voor folkband. Iers / Schots

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 145x bekeken

Slaggitarist gezocht voor folkband. Iers / SchotsFolkBand in oprichting zoekt slaggitarist. Anglo-concertina, Uilleanpipes, Bouzouki, Whistles, Flute, Bodhran, Gitaar en Zang zijn aanwezig. Meerstemmigheid is welkom. 4 muzikanten kunnen prima zowel ballads als instrumentals neerzetten maar een slaggitarist maakt het geluid af en geeft de rest wat meer vrijheid. Zou mooi zijn. Oefenen vooralsnog in Alkmaar.

Muzikantenbank user LouisLouis

Gitarist zoekt Bluesband

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 167x bekeken

Gitarist zoekt BluesbandBluesmuziek is mijn muzikale passie. De ene keer wat meer richting de rock-kant dan weer de wat meer funky grooves. Ik ben beinvloed door gitaristen als the three 'Kings'(albert, BB en Freddy) maar ook dingen als Led Zeppelin, Steve Ray, Joe Bonamassa etc etc. Graag sluit ik mij (weer) aan bij een band met dezelfde passie. Doel voor mij is lekker samen muziek te maken met zo nu een dan een leuk optreden … meer »

jos muller

Muzikanten (vrouw of LHBTI+) gezocht om band te starten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 215x bekeken

Muzikanten (vrouw of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50) en bassist (vrouw 57) zoeken creatieve muzikanten in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen of queer personen (LHBTI+) en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Garage/R'n'R/Psych..

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

Rhythm section (bassist and drummer) is currently looking for a kick ass guitarist and organist to start a garage/r'n'r/psych band (Amsterdam, Utrecht) with emphasis on energetic, eye catching live shows and tours. Original tunes mainly. For influences think 60's classics like Back from the Grave and Nuggets compilations, , Haunted, Seeds,Sonics, and more; MC5/Sonic Rendevouz Band, Stooges, early … meer »

Muzikantenbank user DMDM