Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock- & progrockband zoekt creatieve bassist(e) (Noord-Holland/Zuid-Holland/Utrecht)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 53x bekeken

Hi, wij zijn Thomas, Masoud en Marijn, en wij zoeken een bassist voor onze (nog vrij nieuwe) band. We zijn gemotiveerde amateurs, tussen de 28 en 36 jaar. We repeteren normaal gesproken 1x per week in Hoofddorp op weekdagen, meestal donderdag. We zijn van plan om ongeveer 1x per maand op te treden en 1x per jaar op te nemen. We spelen alleen eigen materiaal, dat je zou kunnen omschrijven als een mix … meer »

Marijn Schaaf

Nieuwe hardcore punk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 68x bekeken

Gezocht: een drummer voor een nieuwe hc/punk band. Denk aan bands als: Minor Threat, Gorilla Biscuits, Rixe, Fury, Cock Sparrer, Crown Court en nog veel meer in het verlengde daarvan! We zijn allemaal tussen de 25 en 28 en woonachtig in Amsterdam. Als je deze referenties je enthousiast maken laat het weten. Komen er wat demotjes je kant op!

Runk

Muziek

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ervaren zanger/gitarist zoekt begeleider(s) bij het spelen van uiteenlopende stijlen acoustische (pop)muziek. Mogelijkheden als meerstemmige zang, inspraak in muziekkeuze, etc. maken het extra aantrekkelijk. Oefenen overdag in prima eigen ruimte in Heerhugowaard en de frequentie bepalen we in overleg en op nader te bespreken weekdag. Zie het als puur het plezier van samen muziek maken met zo nu en … meer »

Muzikantenbank user George LeeringGeorge Leering

Zangers en zangeressen gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up (pop)covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Startende (cover)band zoekt een drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 157x bekeken

Mijn naam is Milan (21 jaar en gitarist) en samen met Rosa (18 jaar en zang) ben ik op zoek naar mensen om een bandje mee te beginnen. In eerste instantie willen wij beginnen als coverbandje, maar de ambitie om eigen werk te maken is er zeker! Bij de muziekstijl kun je denken aan bijvoorbeeld (andere inbreng uiteraard van harte welkom!): - Red Hot Chili Peppers - Arctic Monkeys - Linkin Park - Foo … meer »

Milan

Blues gitarist(e) gezocht in Amsterdam!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 283x bekeken

Blues gitarist(e) gezocht in Amsterdam! Wie is die gitarist(e) met de blues koorts die onze nieuwe band gaat versterken? Wij zijn My Old Coat: -Bassist Rudi -Drummer Kees -Zangeres Sacha Het gaat niet om de welbekende blues klassiekers, maar om nummers waar we de blues die er al in zit ook echt uit willen halen. Dus het is fijn als je houdt van een beetje anders dan anders. Naast bas, drums … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 106x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Jongeren kerkkoor Trinity zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 102x bekeken

Voor ons koor (20-60 jaar) Trinity van de Adelbertuskerk in Haarlem Noord zoeken wij een enthousiaste pianist. Wij repeteren op vrijdagavond van 20 - 22 uur in de ontmoetingsruimte in de kerk. Heb je interesse neem dan contact op met Els Boosman 0624258241 Henk vd Weide 0610969814 (dirigent)

Muzikantenbank user Els BoosmanEls Boosman