Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 118x bekeken

Hallo, Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Topvocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 208x bekeken

we (laten we onszelf een producersduo noemen) bedenken songs in heel veel verschillende stijlen: soul, pop, funk, americana, jazz, we schrijven teksten (nederlands, engels), spelen de liedjes in en leveren liedjes af die geschikt zijn voor alle media. We kunnen alleen niet zingen. We hebben dus een stuwdam van songs klaarliggen die van vocalen voorzien moeten worden. Liefst door een vocalist die … meer »

ton peek

Veelzijdig gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 257x bekeken

In verband met het plotseling vertrek van onze vriend en virtuoos zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Heb jij de nodige podium ervaring en speel je zowel slag als sologitaar met een voorkeur voor pop en rock muziek. Ben je sociaal aangelegd, easy going en neem je het musiceren in een band serieus. Wij ook... Dan willen we je graag ontmoeten, we oefenen in Aalsmeer en treden met regelmaat … meer »

Dutch Musicman

Drummer en Toetsenist gevraagd, omg. Amsterdam

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 176x bekeken

Ik ben bezig met het -her-oprichten van 'n bluesrock band, met goeie muzikanten (buhne-waardig). Bezetting: gitaar-keyboard-bas-drum-zang. Kant-en-klaar goeie covers-repertoire, incl. n enkel geschikt popnr: vooral goeie liedjes spelen! Worden hoofdzakelijk 50ers en early 60ers --maar leeftijd is maar 'n getal, how young are we gonna feel if we're having fun?....Drums en toetsenist nog in te vullen. … meer »

Ron

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 289x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

Toetsenist gezocht omgeving 't Gooi Rockcovers & Anouk tribute

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 137x bekeken

Toetsenist gezocht omgeving 't Gooi Rockcovers & Anouk tributeBe Who You Wannabee zoekt een toetsenist. Covers van oa: Muse, Pink, Green Day, Nothing But Thieves, The Offspring, Krezip. Ook hebben wij nog een Anouk tribute band met dezelfde bandleden. De coverband treedt ook op met bv een Anouk set erin verwerkt. Omgeving het Gooi. Repeteren op vrijdag in Huizen. Eigen vervoer. Geen type totempaal :P Beetje beweging op t podium is altijd leuk. Check ons op: www.bewhoyouwannabee.nl … meer »

Muzikantenbank user Cor KlarenbeekCor Klarenbeek