Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Een voorproefje: https://youtu.be/BSEimn6K2uM Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt … meer »

TheAmsterdamVocals

Backing gezocht voor ambitieuze soulband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Backing gezocht voor ambitieuze soulbandThe Southern Soul Collective is op zoek naar een nieuwe achtergrondzangeres. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan zingen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen melodieën kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi … meer »

Joep Wetzels

Ska Coverband zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 86x bekeken

Ska Coverband zoekt Zanger / ZangeresSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een zanger en zangeres die bekend is met het werk en er vooral veel zin … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Ska Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 69x bekeken

Ska Coverband zoekt toetsenistSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist die bekend is met het werk en er vooral veel zin in heeft … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 170x bekeken

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitaristAlkmaarse Heavy Rockband Troubleshot is op zoek naar een 2e gitarist Stijl: heavy rock, sludgy, groovy met metalen randen. Plezier in het maken van eigen werk staat voorop maar enthousiasme en inzet is wel vereist. Muziek in de hoek van Black label Society, Down, Pantera, Alter Bridge enz. Skills: strakke, riff-georiënteerde slag / solo kwaliteiten. Repeteren vrijdag eens in de 2 weken in Heerhugowaard. … meer »

Muzikantenbank user Marijn GalisMarijn Galis

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 244x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Sologitarist gezocht !!!

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 293x bekeken

Drummer, bassist en gitarist zijn op zoek naar Sologitarist. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een sologitarist. Een toffe peer. Iemand met ervaring. Iemand die in dienst … meer »

Rini Brink