Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 265x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 537x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 1482x bekeken

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we ongeveer 1 x per week … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 330x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 959x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 918x bekeken

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieën gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen … meer »

Ed Bijkerk

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 540x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit