Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 533x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Toetsenist gezocht voor funky/rock band

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 179x bekeken

Wij,ervaren gitarist,drummer en bassist zoeken toetsenist voor oze funky/rock band.We spelen de betere nummers van Paulo Mendonca(Luister naar oa. de albums "11PM"en "Different Phases") met ruimte voor nummers van soortgelijke andere artiesten.Repeteren in principe om de week in eigen oefenruimte in Alkmaar.voor meer info: 0611290791

Ron Spee

Zanger òf zangeres gezocht voor funky/rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 225x bekeken

Wij ervaren drummer,gitarist en bassist zoeken een zanger(es) voor onze funky/rock band ( met nadruk op funky).We spelen de betere nummers van Paulo Mendonca(Luister naar o.a. de albums "Different Phases" en "11PM") met ruimte voor nummers van soortgelijke andere artiesten..Repeteren in principe om de week in eigen oefenruimte in Alkmaar.voor meer info:0611290791

Ron Spee

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 367x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwMotown tributeband is op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - maar ook met uitstapjes naar (niet Motown) jaren 60/70 … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.

Blazer en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 551x bekeken

Chez LeFunk zoekt blazers en strijkers.Hoi!!   Wij zijn: ***Chez LeFunk***  Disco Soul Motown showband. Wij zijn op dit moment met acht personen, drum, guitar, bass, rythm, keybord, vocals, horns. We spelen met een vaste bezetting, die al naar gelang wordt aangepast aan het repertoire dat we gaan brengen. We zoeken blazers en strijkers die zich herkennen in ons muziekgenre. Onze muziek is versterkt met het liefst zo weinig mogelijk … meer »

Muzikantenbank user WilliamWilliam

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 361x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove