Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 344x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeelt

Blazer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1133x bekeken

Bigband zoekt man/vrouw die altsaxofoon bespeeltDe Apeldoornse Early Birds Big Band, kortweg EBBB, is na een voortbarende start in 2022 helaas door omstandigheden een aantal leden kwijtgeraakt. Het bestuur van muziekvereniging Prins Bernhard en dirigent/bandleider Henk van den Berg zijn daarom naarstig op zoek naar een altsaxofoon bespeler of bespeelster. Maarde band kan nog meer muzikanten gebruiken zoals een toetsenist(e) en trombone spelers. … meer »

Muzikantenbank user Dirma TamboerDirma Tamboer

Startende bassist zoekt leuke band om samen mee te spelen.

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 461x bekeken

Hey hey, ik ben Jesse. Ik ben een startende bassist met een paar weken les+nog een paar weken zelf oefenen in de vakantie, na de vakantie ga ik weer verder met lessen. In de tussentijd lijkt het me heel leuk om samen met een band te spelen, ook al ben ik (nog) niet heel goed. Mijn favoriete genres om te spelen zijn rock en metal maar ik sta open voor andere genres. Ik ben 16 jaar oud dus ik kan na … meer »

Jesse Kluin