Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funkrock band zoekt drummer en vocalist in Nijmegen.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 121x bekeken

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een drummer en een vocalist. Op het moment bestaan we uit een gitarist en bassist (25 en 27 jaar oud). We spelen al een paar jaar samen en hebben in die tijd een sterke muzikale connectie opgebouwd. We zijn nu op zoek naar een drummer die een project voor langere tijd aan wil gaan en deel uit wil maken van een hechte, op elkaar ingespeelde … meer »

Friso van der Geest

Key May String Trio zoekt gitarist/pianist/percussionist/multi-instrumentalist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 187x bekeken

Key May String Trio zoekt gitarist/pianist/percussionist/multi-instrumentalistHoi mede-muzikanten! Wij zoeken iemand die bij ons band wilt komen! Stukje bio van ons: Key May String Trio maakt verhalende melodieuze muziek met oprechte teksten. Het trio bestaat uit bestaat uit Key May op zang en gitaar (soms piano), Sascha Hilgen op cello en Timothy Stift op contrabas. Zij halen hun inspiratie uit een breed scala aan muziekstijlen waaronder soul, folk, hip-hop en klassieke … meer »

Muzikantenbank user Key May String TrioKey May String Trio

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 306x bekeken

Wij zijn op zoek naar een drummer. Liefst met wat ervaring en uit omgeving van Nijmegen. Pak snel je laptop en mailen. We hebben een mooie repetitieruimte;) Tot ziens! Groet Harrie

Harrie Janssen Lok

Contrabassist en basgitaar

Overig zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Contrabassist en basgitaarIk ben opzoek naar een bestaande band, ik speel contrabas en basgitaar en kan ook percussie. Geen metal muziek of hard rock verder ben ik in voor alles. Ik ben 55 jaar woon in de pmg Nijmegen en maak al 40 jaar muziek met veel optredens daar aan vast. Ik speel niet voor het geld ik speel omdat ik het heel graag doe. Heb je iemand nodig dan hoor ik het graag. Ik zit nu wel al in 2 bandjes.........Maar … meer »

Jos