Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger zoekt een band

Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 3x bekeken

Hallo via deze weg ben ik op zoek naar een band die mij wil adopteren ben een sociale man/zanger 60+ woonachtig in omg.Tilburg,, vele jaren heb ik bij verschillende bands gezongen ,ook met een vaste zangeres langdurig een duo gevormd en vele optredens gedaan,helaas moest zij wegens haar studie stoppen,ben nu op zoek naar een nieuwe uitdaging,mis nl de interactie met een live band. heb een repetoire … meer »

Muzikantenbank user will hensenwill hensen

Blues Rock band zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 72x bekeken

Door het vertrek van onze zanger zijn we per direct op zoek naar een vervanger. Onze band speelt in het Blues-Rock en meer genre. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde ruimte nabij het centrum van Nijmegen. Band bestaat uit 3 gitaristen en een drummer. Plezier staat voorop.

Han Korteweg Maris

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Vanwege gezondheids redenen moet onze drummer afhaken en zoeken wij met spoed vervanging. Band bestaat uit ervaren muzikanten.Bezettig 3 gitaristen, toetsenist en zanger. Setlist bestaat uit nummers vanaf jaren 60 t/m heden. Gewenste leeftijd vanaf ca.40 jaar. Wij hebben een eigen oefenruimte in Maarssen en spelen iedere week op maandagavond. Accoustisch drumstel is aanwezig (excl. snare en bekkens) … meer »

Paul Overdiek

Geluidtechnicus gezocht omgeving Montfoort (Zuid Holland / Utrecht)

Geluidstechnicus gezocht in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Wie m/v vindt het leuk om te helpen met het opbouwen van de apparatuur, zoals PA, versterkers en geluidboxen tijdens een optreden van onze band en wie weet wordt je onze nieuwe geluidsman/vrouw. Wil je de uitdaging aangaan en woon je in de omgeving van Montfoort/Oudewater , bel dan met Marja Knotters, mobiel 06-51008168 of mail naar marja@********.nl Zie voor meer informatie op www.bmmband.nl

WM

MoreCityProject zoekt drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 141x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een drummer. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Het begon in Den Haag” De stad van waaruit de “beat golf” over Nederland rolde. De show omvat niet alleen muziek, maar ook gesproken tekst en oude filmbeelden. Dit programma rollen wij uit over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Motions, … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Ervaren solo gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 214x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren all-round gitarist die lekker kan grooven en een vette solo neer kan zetten.. Dan zoeken wij jou! Wij zijn een 6 koppige coverband met gemiddeld 1 optreden per maand. Repertoire is oldskool,soul,funk uitstapjes naar disco, pop. Gepassioneerde ervaren muzikanten die voor kwaliteit en commitment gaan. Repeteren 2 x per maand regio Rotterdam. Muziek is onze passie,geen … meer »

Coverband