Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave Land van Cuijk

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 207x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slagitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte waar … meer »

Coverband

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer. Helaas gaat onze slaggitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus zijn wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte … meer »

Coverband

Rock coverband uit Heerlen zoekt stevige bassist en gemotiveerde slaggitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 190x bekeken

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritimisch, helder, creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Tevens zijn wij op zoek naar een gemotiveerde slaggitarist, die samen met ons "full speed ahead" wilt! Wij hebben een speciaal repertoire opgebouwd en hebben diverse optredens gehad. Geen saaie covers! … meer »

Maureen

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

sixtiesband The Thunderbirds een zoekt zanger die bekend is met repertoire uit de jaren 60,70 en 80 we oefenen in Zoetermeer. Wij zoeken iemand in de leeftijd vanaf 50jaar. Mocht het je aanspreken laat even iets van je horen. Grt Rob.

Rob Innemee

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ Gorinchem

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 287x bekeken

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ GorinchemHallo ik ben Gerard Willemsen 62 jaar in het bezit van een eigen Drumstel kleur wit merk Mapex. ik zou graag in een band willen spelen die eigen muziek maakt of Covers speelt ik speel het liefst Rock/pop/country/blues, en popballads tel 06 28818820 of g.willemsen55@*******.nlmet plezier muziek maken is de hoofd zaak. omgeving Dordrecht / Rotterdam ik woon zelf in Sliedrecht

Gerard Willemsen

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 356x bekeken

Band zoekt DrummerWij zijn de band Running Train uit de Betuwe. Wij hebben een eigen oefenruimte in de omgeving van Geldermalsen dus slepen met spullen hoeft niet. Tevens zijn wij in bezit van een eigen PA-installatie. De band bestaat uit een zangeres, twee gitaristen (die ook zang doen), een bassist, een toetsenist en een nog ontbrekende drummer. Onze leeftijden variëren van 40 tot 65. Onze muziekstijl is rock, … meer »

Herman van Halteren