Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GITARIST gezocht door nieuwe NEW WAVE-band!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 196x bekeken

We zoeken als nieuwe NEW WAVE-band nog met enige spoed een Gitarist met enige ervaring. Wij zitten in de leeftijd tussen 30-60 jr. Maak jij onze band compleet? Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We gaan covers spelen … meer »

Bert

T.O.Y. (Utrechtse Heuvelrug) zoekt senior gitarist/zanger.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

T.O.Y. (Utrechtse Heuvelrug) zoekt senior gitarist/zanger.Tunes Of Yesterday speelt muziek van artiesten die in de jaren vijftig begonnen aan hun carrière. Denk daarbij aan Buddy Holly, Richie Valens J.P. Richardson (The Big Bopper), Carl Perkins, Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison e.a. We spelen hun songs uit die beginjaren en bij sommige volgen we hun carrière. Indien we in een theater optreden, dan vertellen we tussen de songs leuke anekdotes … meer »

Muzikantenbank user Dirk LammersDirk Lammers

Invaller/ tijdelijk bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Ik ben op zoek naar bandjes of muzikanten die tijdelijk een bassist kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als invaller. Of ter overbrugging bij het zoeken van een nieuwe bassist. Ik ben een ervaren bassist in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Ik heb jaren ervaring met verschillende bandjes in verschillende stijlen. Omdat ik gestopt ben met werken en houd van reizen kan/wil ik me niet meer commiteren … meer »

Ronald Heitinga

Pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Door toeval via de muzikantenbank is er een samenstelling van muziekminnende en creatieve mensen ontstaan waarbij een bezige hitclick zich is gaan onwikkelen wie zijn wij een drummer bassist twee zangeressen en twee leadgitaristen die graag zich deze hitclick verder willen onwikkelen we zijn zeer enthousiast houden van country blues en rock in de breedste zin van het woord waarbij covers van eagles … meer »

bing

Bluesrock band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Bluesrock band zoekt zangerReeds goed ingespeelde bluesmuziekanten zoeken blueszanger. Er worden nummers gespeeld van Gary Moore, SRV, Walter Trout, Omar Dykes, Coco Montoya, Elmore James en vele anderen, eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Songlist wordt in overleg samengesteld. Bezetting is heden drums, bassist en 2 gitaristen. Geoefend wordt er op vrijdagavond in Dordrecht(PopCentrale), maar kan eventueel gewijzigd … meer »

Case

Bassist zoekt band omg: Rotterdam.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 111x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 136x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

Zanger gezocht omgeving Bakel

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 263x bekeken

Zanger gezocht omgeving BakelWegens het vertrek van de zanger van onze band zoeken wij een nieuwe zanger. Leeftijd is niet zo belangrijk maar het hart moet liggen in muziek van de jaren 60 en 70. De repetities zijn op dinsdag avond. Het is niet onze intentie om regelmatig op te treden maar lekker voor de hobby en plezier muziek maken. Lijkt het je iets, informeer gerust.

Muzikantenbank user Andre StrijboschAndre Strijbosch

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 137x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans