Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 326x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 194x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 214x bekeken

Wij, Natasja, Ludo en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 384x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Border Blues Rock zoekt toetsenist in Tilburg e.o. (Noord-Brabant)

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 468x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, Jorgen en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle Bramhall II - So You Want … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 213x bekeken

Toetsenist gezochtWij Stones&More; spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *