Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 7x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 73x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 101x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, Ik ben Ruth, 36 jaar en op zoek naar een band met wie ik symphonische metal kan zingen. Ik schrijf zelf muziek in die stijl, maar zing ook graag covers van bands als Nightwish, Within Temptation etc. Ik sta open voor beide opties: coveren of eigen werk, of een combi. Ik woon centraal in Nederland, heb eigen vervoer. Beschik ook over in ears en ik kan thuis opnemen.

Muzikantenbank user Ruth BootsmaRuth Bootsma

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers

Muzikanten gevraagd voor nieuwe band in Veenendaal

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 150x bekeken

Beschrijving Wie zijn wij? Wij zijn een gitarist en percussionist die Nederlandse liedjes maken in een eigen stijl. We spelen alleen eigen werk. Wij hebben een oefenruimte in Veenendaal. Onze liedjes zijn theaterliedjes/luisterliedjes Wat willen we? Met elkaar liedjes bedenken, maken en ontwikkelen. Liefst meerstemmig. Je bent als het ware een deel van een kruidenrekje met … meer »

Muzikantenbank user Hans DekHans Dek

Band Stingray zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Helaas gaat onze huidige zanger ons vanaf medio juni/juli verlaten, daarom is band Stingray uit Utrecht opzoek naar een nieuwe zanger! Wij, Twan(26 gitaar), Jurriaan(25 drums) en Nienke(23 bas) spelen tot nu toe covers van voornamelijk The Red Hot Chili Peppers, Pearl jam, Aerosmith en Jimi Hendrix. We hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd met onder andere optredens in De Vorstin in … meer »

Twan Geurts

Bassist en zanger/zangeres gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 386x bekeken

Mijn naam is Jop (23) en ik ben opzoek naar een bassist en een zanger/zangeres voor een bandje. Graag zou ik vooral samen muziek schrijven met pop/rock als stijl, maar af en toe een cover is ook super leuk! Ik speel zelf drum/keyboard en een vriend speelt gitaar. Lijkt jou dit leuk? Schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Jop

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 280x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor