Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Oudere, jongere drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 957x bekeken

Ik ben er weer aan toe om muziek te maken. Stevige blues, soul, funk of een combi, tikkeltje jazz maar niet te veel en dan is Cees weer in zijn hum. Bij voorkeur in Eindhoven of daar niet te ver vandaan. Ik vind het fijn om elke week of elke 2 weken te repeteren. Optreden graag een keer of 6 per jaar bijvoorbeeld. Wie durft? Oh ja, in mijn vorige band zong ik ook wel eens. Vind ik ook leuk.

Cees van Alphen

Enthousiaste zanger(es) gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1751x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Enthousiasme voor zingen? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb wat ervaring met optredens in cafe's en speel al even gitaar (sinds mijn 7e). Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek open, speel zelf bijvoorbeeld muziek … meer »

gitarist-647

Percussionist biedt diensten aan

Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 891x bekeken

Percussionist biedt diensten aanAls Percussionist ben ik, voor korte of langere periode, beschikbaar als extra ritmische ondersteuner tijdens optreden van bands, performances of bij een muziekproject. Beschikking over een ruim instrumentarium, maar ook een kleine percussieset met cajon en cymbel is mogelijk. https://www.facebook.com/erik.karsemeijer.96

Erik Karsemeijer

Muzikanten gezocht voor een nieuw MK / Dire Straits project!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Tiel (Gelderland) | 2256x bekeken

Gitarist/(zanger) 47jaar zoekt bandleden om straks (na corona) weer is lekker te gaan spelen en optreden! De bedoeling is om Mark knopfler/Dire straits nummers te gaan spelen...! Alles begint weer bij nul dus eerst oefenen en indelen :-) Maar lijkt het je leuk je bent een beetje muzikaal reageer dan! Omgeving tussen: Arnhem Tiel Nijmegen Ede! Groetjes, Jan

Muzikantenbank user Jan KalisJan Kalis

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 2507x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw

Jazz / classical musicians interested in my music

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 950x bekeken

Hello, I compose electronic music in a style that could be defined as neoclassical / alternative jazz: https://www.reverbnation.com/eidon3 https://eidon.bandcamp.com/ https://vi.be/platform/eidon A piece of mine was selected by Roel Vergauwen — programmator Rock Werchter: "Eidon is een solo artiest uit Leuven die zijn muziek bestempelt als progressive rock, wat in deze tijden al bijzonder … meer »

Muzikantenbank user EidonEidon