Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische band zoekt (contra-)bassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 142x bekeken

Akoestische band, bestaande uit (gitariste/)zangeres, gitarist/backings en percussionist/backings zoekt (contra-)bassist, bij voorkeur met zangstem voor backing vocals. Repetities wekelijks in Doetinchem.We zijn gedreven amateurs die ernaar streven een eigen draai te geven aan allerhande nummers, zonder ons te binden aan een stijl of decennium. Optreden is geen doel, maar gaan we (op termijn) zeker … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 234x bekeken

Beste Bassisten, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleren horen hierbij. Wij zoeken een Bassist (tot 50 jaar) die ook kan zingen en een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio De … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss

Amateurband in oprichting omgeving Gennep zoekt Bassist(e)!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 205x bekeken

Wij zangeres, twee gitaristen en drumster zijn enthousiast bezig met het oprichten van een amateurband om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons wil aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek hoog in het vaandel heeft staan. De muziek die we gezamenlijk uitkiezen is breed gevarieerd van de jaren 60 tot heden. Wij zijn … meer »

Maike Hovestadt

Steelyard (experimentele rock) zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 218x bekeken

Steelyard (experimentele rock) zoekt bassist(e)Voor de band Steelyard (experimentele rock) zijn we op zoek naar muzikanten! Steelyard is een band met ambities. Ons nieuwe album is professioneel geproduceerd en wordt momenteel opgepikt door verschillende promotors. We zitten flink in de lift. Ons album en onze clip gaan binnenkort uitkomen en we verwachten veel gigs te gaan doen. Het album staat, de muziek klopt en de promotie is gereed, nu nog … meer »

Steelyard

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 406x bekeken

Speel gitaar en piano sinds m'n jeugd, dat is al een tijd geleden. De afgelopen 5 jaar meer dan 30 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Dus: met name gezocht: goede ZANGER (ik ben … meer »

Paulus

Bassist in Nijmegen gezocht!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 269x bekeken

Beste bassist, Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we hebben een aantal grote gigs gehad. We zijn daarom ook meer dan een opstartend bandje. Echter door wat persoonlijke omstandigheden zijn we nu op zoek naar een bassist. Doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input van … meer »

Band nijmegen

Neder rock band Bij Lobith zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 283x bekeken

Neder rock band Bij Lobith met blazers, geheel eigen repertoire en ruime podium ervaring in kroegen, festivals, voorprogramma’s (o.a. De Dijk) zoekt nieuwe bassist in regio Lobith/Zevenaar/Arnhem/Doetinchem. Zie/luister: https://www.youtube.com/channel/UC1LQb5GdjFUqq1D8y5JK_Qg Ambitie: goede eigen muziek maken, bestaand repertoire vernieuwen, 1 keer in 6 weken repeteren, thuis uitwerken, ca. 4 keer … meer »

Patrick Blommerde