Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bestaande coverband zoekt toetsenist(e) en bassist(e).

Bassist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 157x bekeken

Wij zijn een bestaande coverband uit de omgeving Doetinchem, Zeddam, Emmerik en zijn op zoek naar een bassist(e) en toetsenist(e) die eventueel een 2e stem mee kan zingen. We spelen voornamelijk pop- en rockcovers van toen en nu. Van CCR, Fleetwood Mac, Status Quo, Gloria Gaynor tot Coldplay, U2, van Dik Hout, Robbie Williams. Nummers worden in overleg uitgezocht echter wel wat past bij onze zangeres. Verder … meer »

E.Kock

Allround coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 459x bekeken

Allround coverband zoekt bassistWij zijn allround coverband Splash uit Giesbeek (omgeving zevenaar) met eigen oefenruimte, installatie en regelmatig optredens. Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist tussen de 18 en 25 met enige ervaring. Een keer per week repeteren wij in onze repetitie ruimte in Giesbeek. Wij doen veel meerstemmige zangpartijen dus het zou fijn zijn als je ook kan zingen. Ben jij die gedreven bassist die uit … meer »

Muzikantenbank user Quint de GooyertQuint de Gooyert

Zanger/grunter en lead/rythme gitarist zoeken aansluiting!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 117x bekeken

Beste muzikanten! Wij zijn op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in het metalcore genre. Denk hierbij aan Architects,Parkway drive, While she sleeps. We willen graag aansluiting zoeken bij een andere band of losse muzikanten vinden om een band te formeren. We zijn wekelijks samen om muziek te schrijven en willen dit graag in band formatie doen. Hopelijk kun jij ons aanvullen of wij … meer »

Muzikantenbank user Dennis BourikDennis Bourik

Akoestische band zoekt (contra-)bassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 262x bekeken

Akoestische band, bestaande uit (gitariste/)zangeres, gitarist/backings en percussionist/backings zoekt (contra-)bassist, bij voorkeur met zangstem voor backing vocals. Repetities wekelijks in Doetinchem.We zijn gedreven amateurs die ernaar streven een eigen draai te geven aan allerhande nummers, zonder ons te binden aan een stijl of decennium. Optreden is geen doel, maar gaan we (op termijn) zeker … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 623x bekeken

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)De afgelopen 5 jaar meer dan 35 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Dus: met name gezocht: goede ZANGER (ik ben meer gitarist/songwriter) , basgitariste, solo-slag-gitarist, evt. … meer »

Paulus