Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 106x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 82x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 684x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

Gezocht bassist, (solo) gitarist en/of keyboardspeler en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 631x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op ondersteuning van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, de laatste … meer »

Ton van Rijswijk

Bassist gezocht voor pop rock cover band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 340x bekeken

Wij zijn een pop rock cover band uit Arnhem wij bestaan nu uit 3 leden een drummer, zangeres en gitarist wij zijn opzoek naar een bassist tussen de 14 en 16 jaar die bij onze band wilt spelen wij spelen nummers van de arctic Monkeys red, hot Chili peppers, Radiohead en nog meer heb je interesse stuur een bericht en dan laten wij nog meer info weten over de nummers die wij spelen en over de dagen en … meer »

Bas

One Remains zoekt nieuwe bassist(e)

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 220x bekeken

One Remains zoekt nieuwe bassist(e)Wij zijn One Remains en we zijn een female fronted Melodic Metalband. We spelen eigen werk met invloeden uit verschillende invalshoeken, van thrash tot progressief. We treden sinds kort op onder de naam One Remains, waar we hiervoor onder de naam Endeavour een aantal nummers op Spotify hebben uitgebracht: https://open.spotify.com/artist/74lJzi7InwUGj1xtX2GCZZ?si=q8gNfIZ2STSEkD8LSMbffg Op dit moment … meer »

Redmar

Loud Hailer zoekt met spoed bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 371x bekeken

Bassistgezocht in Nijmegen (Gelderland) Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt een bassist ( met graag ook enig vocaal talent). Voor de huidige bassist was de reisafstand uiteindelijk toch te ver. Huidige bezetting drummer, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Wie … meer »

Hans Timmermans