Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 208x bekeken

Wij zijn een aantal oudere mannen die muziek uit de 70,80 en 90 er jaren spelen wij zijn op zoek naar bassist, we spelen iedere week in een studio in Zevenaar We zijn geen professionals en plezier maken is het belangrijkste We willen ook niet beroemd worden en optreden als er iets langskomt is mogelijk maar geen doel Voel je er wat voor en ben je boven de 50 jaar, graag een reactie

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Akoestische band zoekt akoestische- of contrabassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 211x bekeken

Wij, zangeres/gitarist, gitarist/backings en percussionist/lead/backings, zoeken een akoestische bassist of contrabassist, leeftijd onbelangrijk. Als band willen we ons niet binden aan een stijl of decennium, maar kiezen nummers op basis van uitdaging en gezamenlijke interesse. Voorlopig staan nummers als Kyrie (Mr. Mister), I can't make you love me (Bonnie Raitt) en Walls (tommy Emmanuel) op het repertoire, … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Bassist gezocht voor rock coverband 50+

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 377x bekeken

Rock coverband Coyote Run! uit Elst(Gld) is op zoek naar een bassist(e) 50+. Coyote Run! bestaat uit twee gitaristen, een drummer en een zanger. We repeteren in een eigen oefenruimte bij de zanger thuis en spelen muziek uit de jaren 70 en 80, waar nog ruimte is voor eigen inbreng. Sfeer staat voorop, maar we willen werken naar hooguit een paar optredens per jaar. Lijkt het je iets, neem dan contact … meer »

Hans Hubertus

Bassist gezocht voor groove band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 217x bekeken

Hallo we zoeken met spoed een bassist voor onze band. Groove Loving Addicts We spelen iedere dinsdag avond in een ruimte in Bennekom. De muziek die we spelen is oa. Stevie Wonder, chick, Joss Stone, Bruno Mars, Justin Timberlake, James Brown en nog vele andere. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen neem dan contact op.martijn@*****.eu

Muzikantenbank user Martijn van DuppenMartijn van Duppen

Drie gemotiveerde muzikanten zoeken bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 240x bekeken

Beste bassist, Wij zijn een driekoppige pop/rock georiënteerde band (zanger/gitarist, gitarist en drummer) uit regio Nijmegen die op zoek is naar een nieuwe bassist. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we een aantal grote gigs gehad. We repeteren wekelijks en het doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input … meer »

Band nijmegen

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1145x bekeken

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)De afgelopen 5 jaar meer dan 30 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Inmiddels uit noodzaak zelf een aantal nummers opgenomen zie: https://soundcloud.com/user-23208187/sets/playlistrecent Dus: … meer »

Paulus