Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische band zoekt akoestische- of contrabassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 113x bekeken

Wij, zangeres/gitarist, gitarist/backings en percussionist/lead/backings, zoeken een akoestische bassist of contrabassist, leeftijd onbelangrijk. Als band willen we ons niet binden aan een stijl of decennium, maar kiezen nummers op basis van uitdaging en gezamenlijke interesse. Voorlopig staan nummers als Kyrie (Mr. Mister), I can't make you love me (Bonnie Raitt) en Walls (tommy Emmanuel) op het repertoire, … meer »

Muzikantenbank user Gerald BossinkGerald Bossink

Funk / Soul muzikanten gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 351x bekeken

Wij zijn een groep muzikanten uit de regio Apeldoorn die regelmatig bij elkaar komen om muziek te maken. Onze muzikale voorkeur ligt voornamelijk bij Funk, Soul en af toe een beetje rock. Denk daarbij aan: Michael Jackson, Prince, Tower of Power, Toto en de vele Soul classics Omdat de groep nogal varieert zijn we op zoek naar een vaste zanger(es), bassist en eventueel een toetsenist. Aan leeftijd … meer »

Fasna Sounds

Bassist gezocht voor rock coverband 50+

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 224x bekeken

Rock coverband Coyote Run! uit Elst(Gld) is op zoek naar een bassist(e) 50+. Coyote Run! bestaat uit twee gitaristen, een drummer en een zanger. We repeteren in een eigen oefenruimte bij de zanger thuis en spelen muziek uit de jaren 70 en 80, waar nog ruimte is voor eigen inbreng. Sfeer staat voorop, maar we willen werken naar hooguit een paar optredens per jaar. Lijkt het je iets, neem dan contact … meer »

Hans Hubertus

Bassist gezocht voor groove band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Hallo we zoeken met spoed een bassist voor onze band. Groove Loving Addicts We spelen iedere dinsdag avond in een ruimte in Bennekom. De muziek die we spelen is oa. Stevie Wonder, chick, Joss Stone, Bruno Mars, Justin Timberlake, James Brown en nog vele andere. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen neem dan contact op.martijn@*****.eu

Muzikantenbank user Martijn van DuppenMartijn van Duppen

Drie gemotiveerde muzikanten zoeken bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 168x bekeken

Beste bassist, Wij zijn een driekoppige pop/rock georiënteerde band (zanger/gitarist, gitarist en drummer) uit regio Nijmegen die op zoek is naar een nieuwe bassist. Onze band is net uit de start blokken geschoten en we een aantal grote gigs gehad. We repeteren wekelijks en het doel van het komende jaar is het materiaal wat er ligt kritisch te bekijken en nieuw materiaal te schrijven. Input … meer »

Band nijmegen

Bandje oprichten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 394x bekeken

Hey ik ben Tamia en ben een meisje van 14 jaar oud. Ik speel zelf ruim een jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (Ik speel ook in een bandje van m'n muziekschool. Ik krijg daar bandcoaching en gitaarles). Ik speel elektrische en akoestische gitaar. Zelf luister ik graag naar Rock, Pop-Rock, Britpop, Indie & punk muziek zoals Kensington, Foo Fighters, Pearl Jam, Foals, The War On Drugs, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Band zoekt bassistWij zijn Julian (16, drummer) Job (18, gitarist) en Iris (17, zangeres) We zoeken een gemotiveerde, goede bassist. We maken een soort harde rock, het best te vergelijken met grunge/punk rock, maar het is moeilijk om er een genre aan te geven (we staan open voor jouw inbreng). We hebben een goede, grote oefenruimte bij de velperweg. We hebben inmiddels al aardig wat eigen nummers en verder spelen … meer »

Julian