Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 75x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 153x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Oh was jij die bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 179x bekeken

Ben jij op zoek naar een plek waarin je jezelf muzikaal op jouw manier kunt uiten? Onder de noemer 'moderne jazz' spelen we jazz-covers en eigen nummers. (Covers van bijv: EST, Brian blade, Abdullah Ibrahim, Eric Vloeimans) We spelen 1x per week (maandagavond) in Oosterbeek. Elke week omdat we 50% van de tijd in alle vrijheid improviseren, soleren en melodieus experimenteren. Geen muziekavond is … meer »

JW de Kam

Samenwerking gezocht met andere muzikant(en)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 238x bekeken

Samenwerking gezocht met andere muzikant(en)Zoek samenwerking met een andere gitarist of bassist. Liefst iemand die ook kan zingen. Zelf speel ik gitaar (elektr. en akkoest.), basgitaar, mandoline en een beetje toetsen. Ook zing ik (liefst 2e stem) Meerstemmig zingen vind ik erg leuk en inspirerend ! Kan ook prima een mooie solo neerzetten op gitaar. Repertoire:alles wat we samen denken aan te kunnen, heb geen heel afgebakende voorkeuren. Wat … meer »

Ferrie

Beginnende band zoekt bassist

Bassist gezocht in Tiel (Gelderland) | 166x bekeken

Beginnende band zoekt bassistWe zijn beginnend en niet meer piepjong. We maken graag muziek in verschillende popstijlen en meestal zijn dat harmonisch klinkende nummers. Onze insteek is dat we gemiddeld zo'n 1 keer in de maand willen optreden en ook als iedereen dan kan. We kiezen dan niet gelijk uit betaalde optredens maar optredens die bijzonder zijn of voor familie, bekende of voor goede doelen. De band bestaat uit 2 zangeressen, … meer »

Nico Engels

Jazzcombo zoekt bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 129x bekeken

Ons jazzcombo zoekt een ervaren jazzbassist. We spelen vooral het American Songboek, in gezellige sfeer, maar ook serieus m.b.t. onze muziek. Onze bezetting : pianist, drummer, saxofonist, zangeres en de nog ontbrekende bassist. We repeteren in Oosterbeek. Van harte welkom ! Tel.: 026 3336029

Henk Reijenga

Gezocht front-man / vrouw, bassist(e) en toetsenist(e)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 351x bekeken

Wij, gitarist en drummer, 48+, regio Zevenaar. Beide met 2e stem danwel achtergrondzang zijn op zoek naar de volgende muzikanten: - zanger(es) - bassist(e) - toetsenist(e) Ons doel is een nieuwe band op te zetten welke stevige rock/pop muziek moet gaan maken met een enkele uitstap naar blues/funk en soul. Hoofdzakelijk gebaseerd op de betere en enigszins bekende nummers van de 70-er jaren tot … meer »

Muzikantenbank user Michel TeunissenMichel Teunissen