Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop-Rock / Rock / Indie bandje Opstarten?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 82x bekeken

Hallo ik ben Tamia en ik ben 14 jaar oud. Ik speel ruim één jaar gitaar en heb al een paar keer opgetreden (alleen maar ook in een band). Mij lijkt het leuk om een bandje te starten met leeftijdsgenoten in (de buurt van) Gelderland (zelf woon ik in Ede). Mijn voorkeur gaat naar Indie / Pop-Rock / Rock muziek zoals: Kensington, Di-Rect, Kings of leon, Foals, The War on Drugs. Voor een band op te starten … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Sonsbeekband zoekt basgitarist/bassist!

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 81x bekeken

Sonsbeekband zoekt basgitarist/bassist!Sonsbeekband van Molenplaats Arnhem bestaande uit 13 (50+) man/vrouw zoekt bassist/basgitarist. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: pop muziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24a. Benieuwd? Kom kijken.

Sonsbeekband

Gezocht: Egoloze teamplayer die ook ervaren bassist is

Bassist gezocht in Tiel (Gelderland) | 176x bekeken

Als je denkt dat optredens voor het oprapen liggen en/of dat jij rustig kan afwachten tot een ander bandlid zo gek is om daar achteraan te gaan, sta er dan niet van te kijken dat die optredens er niet van gaan komen. En ben jij een peoplemanager de andere bandleden voor zijn (m/v) karretje wil spannen? En/of zit je in nog een band, oftewel: heb je dus geen tijd voor deze band, dan zoeken wij jou niet. … meer »

3Chordsongs

Gitarist op zoek naar blues & rock

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 196x bekeken

Gitarist op zoek naar blues & rockGitarist van 46 jaar is op zoek naar band/ of bandleden in de regio Arnhem. Ben 15 jaar geleden actief geweest in een coverband en wil nu de draad weer oppakken. Ik ben nog wel een beetje roestig maar wel gedreven. Plezier maken en van elkaar leren om later een mooi stukje muziek neer te zetten lijkt mij een mooi streven. Ik speel soms ook wel eens bas maar dat stelt nu nog niet veel voor, maar je … meer »

Richard de Wit

Drummer, bassist, toetsenist gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 236x bekeken

Wij zijn Jordy (Apeldoorn) en Marlies (Epe) en wij zijn opzoek naar muzikanten voor een beginnend bandje. Zelf spelen we allebei gitaar en zingen we. De muziek waar wij van houden zit in de hoek van de jaren 60 en 70. Wij spelen rock & roll, rock, blues, country/folk. Denk aan bands als The Beatles, The Byrds, The Rolling Stones, The Eagles, Simon & Garfunkel. Onze ambities zijn (nog) niet hoog. Het … meer »

Muzikantenbank user Marlies en JordyMarlies en Jordy

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting … meer »

Eef

Gitariste zoekt mensen voor oldschool/heavy metal/blues (cover)band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 156x bekeken

Beste muzikanten! Ik zoek mensen om een (cover)band mee op te richten in de stijl van Van Halen, Europe, KISS, Airbourne, Iron Maiden en/of bluesrock! Uiteindelijk eigen nummers schrijven llijkt me ook gaaf! Ik ben 20 jaar, speel nu een aantal jaar gitaar en wil vooral meer ervaring opdoen en van elkaar leren. Ik speel voornamelijk solo, maar ook wel rhythm. Ik sta ook open voor andere dingen/genres … meer »

Eef

Trio zoekt (contra) bassist

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 194x bekeken

Hoi, zoek je een nieuwe muzikale uitdaging? Voor ons trio (Toetsen, saxen, drums) zoeken wij nu een (contra) bassist. Ben je creatief, improviserende, kun je goed luisteren, begeleiden, beetje soleren. Top! Geen angst, we zijn ruim denkend… We spelen een combinatie van bestaande (moderne jazz) nummers, eigen composities en improvisaties. Muzikale inspiratie halen wij o.a. uit de muziek van EST, … meer »

JW de Kam

Bestaande coverband zoekt toetsenist(e) en bassist(e).

Bassist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 355x bekeken

Wij zijn een bestaande coverband uit de omgeving Doetinchem, Zeddam, Emmerik en zijn op zoek naar een bassist(e) en toetsenist(e) die eventueel een 2e stem mee kan zingen. We spelen voornamelijk pop- en rockcovers van toen en nu. Van CCR, Fleetwood Mac, Status Quo, Gloria Gaynor tot Coldplay, U2, van Dik Hout, Robbie Williams. Nummers worden in overleg uitgezocht echter wel wat past bij onze zangeres. Verder … meer »

E.Kock