Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!

Bassist en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 159x bekeken

Amersfoortse rockband zoekt 2e gitarist en bassist!Hee! Ben je op zoek naar een nieuwe band en vind je het leuk om op te treden, (solo's en 2e)partijen te bedenken, kom gezellig met ons repeteren! Wij zijn Dante(30, zang/rhythm) & Bart(20, drums) en wij willen graag weer een volledige band samenstellen. Wij hebben niet veel vereisten, als het sociaal maar een beetje klikt en je feeling hebt voor muziek, dan hoor je er wat ons betreft bij. Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Don't Doubt - 'no doubt' tribute band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Don't Doubt - 'no doubt' tribute bandHey Medemuzikanten, Ik (Lindsey) ben bezig met het oprichten van een No Doubt Tribute band, om volgende seizoen maximaal te kunnen gaan knallen! Ik ben opzoek naar enthousiasten mensen die niet bang zijn een feestje te bouwen op het podium. Ervaring in de muziek is een pre, We repeteren in Veenendaal bij Jazzebel music, 2 min van de A12 meer informatie over Don't Doubt zoals introductie filmpje, … meer »

Muzikantenbank user Lindsey Quint-braatLindsey Quint-braat

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performenHoi! Ik ben Wouter (24), toetsenist en zanger uit Utrecht. Ik maak muziek onder de naam Woody Grooves, en ben op het moment bezig een liveoptreden op te zetten voor mijn muziek. Hoewel ik e.e.a. automatisch door de computer kan laten afspelen is het natuurlijk veel leuker als ik met echte mensen kan optreden, die ook hun eigen creatieve stempel op het materiaal achterlaten! Types muzikanten: Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Gezocht door Gitarist: Contrabassist Jazz, Swing, Gypsy jazz

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 444x bekeken

Gitarist (senior) zoekt een paar gezellige muzikanten die net als ik houden van goede muziek en entertainment om samen een combo op te starten. Denk aan Evergreens, Jazz standards, Real Books, Latin, Great American Songbook, Gypsy-jazz et cetera. Ik dacht,naast mijn gitaar, aan een contrabassist (geen basgitarist!) en een saxofonist, maar ook andere instrumenten zijn mogelijk, bv: swing viool, gypsy … meer »

Hans Pekelharing

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 466x bekeken

Ben jij een gedreven muzikant en hou je van lekkere (stevige) dansbare pop-nummers? Wij zijn een gitarist/zanger en een drummer/zanger (50+) en een nieuwe band aan het formeren. Doe je mee en wil je 1x per 2 weken oefenen? Laat horen! Onze mooie oefenruimte staat in de gemeente Zeist en is makkelijk bereikbaar.

Muzikantenbank user Luuk DriegenLuuk Driegen