Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

Drummer zoekt muzikantenEnthousiaste drummer, drummen sinds jaar weer opgepakt na lang. Geen bandervaring recent, maar ook geen beginner in het muziek maken. Brede muzieksmaak, pop, soul, classic rock, country, kleinkunst/theater? Covers of eigen nummers. Mijn doel is vooral weer samen spelen, uren maken, ontdekken hoe ver ik kom. Plezier daarbij voor mij nr één. Optreden geen doel, is niet realistisch op dit moment. Ben … meer »

Kim Goede

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 684x bekeken

Drummer zoekt bandhoi, ik ben Jens. Ik ben een jongen van 16 jaar en ik drum nu al vijf jaar. ik ben op dit moment nog bandeloos, en dat wil ik graag veranderen. ik ben op zoek naar een band in de buurt van Amsterdam. ik speel voornamelijk rock, maar hip-hop vind ik ook leuk om te spelen. als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een mailtje en dan praten we verder. mijn mail is jbosman1401@*****.com

Muzikantenbank user jensjens

Drummer met 5 jaren ervaring zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hoi. Ik ben een drummer met al enkelen jaren ervaring en wil graag in mijn vrije tijd bij een bandje om mee te jammen en misschien af en toe op te treden. Ben zelf 18 drum vooral rock punk pop denk dan aan RHCP, FOO Fighters Maar ook gewoon top 100 nummers en sta voor alles open. Mocht je interesse hebben hoor ik het graag

Juul

Drummer Heeft Zin

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 259x bekeken

Sterke nadruk op Funk/Funk/Soul/R&B/Hiphop/Acid Jazz en Funk. Uitstapjes naar Latin of (Hard)Rock ook leuk. Minder sterk op Reggae (vinnik wel ERG leuk) en Swing (duidelijk minder leuk). Heb eigen oefenruimte met zanginst., piano (versterkt), gitaarverst., toetsenverst., basverst., mics & stands, percussie-instr., etc. gewoon thuis, lawaai mag tot 2300. In principe eigen vervoer (nu ff stuk). Regelmatig … meer »

Muzikantenbank user YuriYuri

Veelzijdige drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 483x bekeken

Na 4 jaar in wisselende formaties te hebben gespeeld en geëxperimenteerd is het weer tijd voor een vaste groep. Een groep vrienden die sympathiek in het leven staan en leuke muziek willen maken, zowel eigen werk als covers spreekt mij aan. Ik ben een veelzijdige drummer met jarenlange ervaring. Dit loopt uiteen van blues tot funk, rock 'n roll en garage. Ik drum basic met nadruk op een goede groove … meer »

louis brandon