Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht Regio Flevoland/Noord Holland

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 87x bekeken

Hallo, ervaren Blues/rock drummer is op zoek naar een nieuwe uitdaging Mijn voorkeur gaat uit naar ervaren mede muzikanten die niet blijven plakken in de oefenruimtes maar de ambitie hebben een goed optreden op het podium neer te zetten. Verder is voor mij kameraadschappelijk en humor van belang waarbij ook niet geschroomd wordt om op elkaars muzikale fouten en tekortkomingen te wijzen. Mijn leeftijd … meer »

Fred Huissen

Toetsenist zoek een gezellige Jazzy 70+ ouwe mannen band.

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

hallo allemaal-ik 70+ toetsenist zoek een gezellige amateur jazzy clupje mensen,om wekelijks met plezier Mainstream jazz (Realbook) Blues en Latin te spelen,heb jij deze muziek ook altijd al willen spelen ,maar het is er nooit van gekomen,mail mij dan.dus 60+ 70+ Slag of solo gitarist--bass gitarist--drummer-zangeres of zanger .meld je aan.mail mij.

Muzikantenbank user Arie HeesenArie Heesen

Drummer zoekt Band!!

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 180x bekeken

Drummer zoekt Band!!Mijn naam is marnix Woon in Amsterdam Ben 32 jaar Ik speel al in een band maar ik wil er wat bij hebben En ben flexibel in me tijden Ik drum al een geruime tijd Mijn favoriete bands zijn Weezer Kings of leon Foo fighters Chevelle Maar dit zijn er maar een paar ik ben best breed met me muzieksmaak Ik heb thuis een kitje staan dus kan thuis gewoon oefenen Groetjes Marnix

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Drummer met veel ervaring opzoek naar een nieuw avontuur

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 267x bekeken

Als drummer van het huidige JASONWATERFALLS zoek ik een nieuwe uitdaging. Wie de band zoekt kan zien dat het gaat om ervaren muziekanten met de nodige podium/radio/festival ervaring. Het hoeft dan ook geen verassing zijn dat ik op zoek ben naar iets met een hoog niveau! Voor de rest ben ik eigenlijk niet zo kieskeurig en in veel stijlen thuis of klaar om in te groeien. Mijn voorkeur gaat uit naar … meer »

Kirill den Outer

Blues rock/rhythm n blues/ soul/funk drummer Amsterdam zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 397x bekeken

Ik ben een gedreven drummer uit Amsterdam en zoek een serieus ingestelde band (gericht op optreden) die oefent die in Amsterdam. Covers en/of eigen werk. Genre: Blues Rock, Funk, (classic) Hard Rock, Rhythm n blues, Soul, Blues. Mijn voornaamste invloeden zijn: Mitch Mitchell (Jimi Hendrix) John Bonham (Led Zeppelin) Clyde Stubblefield (James Brown) Al Jackson Jr. (Booker T & the MGs, Staxx … meer »

Karst van Oosten