Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband met optredens zoekt drummer

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 143x bekeken

Wij zijn een (hobby) coverband en we zijn op zoek naar een drummer. Plezier staat bij ons voorop, maar we hebben wel een professionele instelling. We zijn een 4-mans formatie bestaande uit bas, drum, gitaar en een zangeres die slaggitaar speelt. We hebben een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock en pop, dansbare nummers en nummers met een vleugje … meer »

Muzikantenbank user Mario MarioMario Mario

Gezocht: Funk/rock drummer in Nijmegen

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 150x bekeken

Bassist(25) en gitarist(23) zijn op zoek naar een drummer om mee samen te spelen en muziek mee te schrijven. Na een tijd lang wekelijks samen te spelen willen we graag onze ideeën verder uitwerken met in eerste instantie een drummer, later eventueel met zang. We zoeken iemand die enthousiast is om voor langere tijd samen te spelen, muziek te schrijven, op te treden en plezier te hebben. Creativiteit … meer »

Muzikantenbank user David LeeftinkDavid Leeftink

Bigband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 421x bekeken

Wij zijn een gezellige amateur bigband in Wageningen deels bestaande uit medewerkers en studenten van de WUR in Wageningen. Onze dirigent is de bekende Guus Tangelder. We repeteren elke dinsdag van 17:30-19:30. Ons repertoire is gevarieerd (jazz, funk, latin, blues). Als je belangstelling hebt ben je van harte welkom om eens te komen luisteren. Voor verdere info: www.soundofscience.nl of leen.moraal@***.nl … meer »

Leen Moraal