Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 221x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 284x bekeken

Band zoekt DrummerWij zijn de band Running Train uit de Betuwe. Wij hebben een eigen oefenruimte in de omgeving van Geldermalsen dus slepen met spullen hoeft niet. Tevens zijn wij in bezit van een eigen PA-installatie. De band bestaat uit een zangeres, twee gitaristen (die ook zang doen), een bassist, een toetsenist en een nog ontbrekende drummer. Onze leeftijden variëren van 40 tot 65. Onze muziekstijl is rock, … meer »

Herman van Halteren

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 382x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v)

Drummer en Percussionist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 269x bekeken

Onze band uit Ermelo bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen zeker voor de lol, maar zijn evengoed serieus met de muziek bezig. De eerste optredens komende zomer zijn gepland en het doel is om vanaf volgend … meer »

Muzikantenbank user Peter AnthonyPeter Anthony

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 353x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Voor onze country-americana coverband Bakersfield zijn wij op zoek naar een drummer.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 299x bekeken

Onze huidige drummer is er helaas mee gestopt, dus zijn we op zoek naar een vervanger. Qua muziek kan je denken aan de volgende artiesten: - Stealers Wheel - Dwight Youkam - The Band - Tom Petty - Steve Earle - Bob Seger - Allman Brothers Band. Repeteren om de week in Apeldoorn. De huidige bezetting bestaat uit een bassist (37 jaar) zanger/gitarist (40 jaar) solo gitarist (48 jaar) slag gitarist … meer »

RobertBassist

Metalcore band drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 111x bekeken

Goede dag wij zijn silphixia en we zoeken een drummer. Wij zoeken iemand in de regio nijmegen/arnhem met goede zin. Ik durf niet echt te zeggen wat de inspiratie is maar het is enig beloofd. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kunnen we altijd iets doorsturen. Wij zijn te bereiken via silphixia24@*****.com

Martijn

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 836x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 469x bekeken

Voor een startende band zoeken wij een drummer. We zijn met bassist, toetsenist, gitarist en zangeres. We spelen allen apart in andere bandjes maar hebben een klik om met elkaar iets daarnaast te gaan doen. Soul, funk, rock is voornamelijk het idee en vooral lekker grooven. Nummers als You (Raquel Rodriguez) Runaway (Jamiroquai), Dont wait to long (Madeleine Peyroux), I wish, Elephants (Ruben Hein), … meer »

Jan-Willem