Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht, Regio Apeldoorn

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 122x bekeken

Leeftijd: Vanaf ca 40 jaar (Oudste bandlid is 67 jr) Regio: Apeldoorn eo (tevens oefen locatie) Niveau: Van begeleidende hobby drummer tot gevorderd (Géén bijzonder solowerk gevraagd). Muziekstijl: Vooralsnog heel breed, maar denk vooral aan rock, pop en altijd open voor nieuwe ideeën. Repeteren: 1x per 2 weken met complete band in gehuurde (ingerichte) oefenruimte Ons doel: Relaxt en gezellig … meer »

WJA Smeets

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 163x bekeken

Wij zijn Blackout en helaas is onze drummer is naar het buitenland verhuisd waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe invulling op deze plek. Van Monster Magnet naar Audioslave en van Dead Daisies naar Triggerfinger. Wij spelen de minder bekende liedjes van bekende maar ook minder bekende bands, van hard rock naar stoner. Als het maar rockt en een lekkere groove heeft. Momenteel oefenen wij om de twee … meer »

Bjorn Kortenray

Rock/pop/folk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 134x bekeken

Rock/pop/folk drummer gezochtLaurens, 23 jaar, gitarist(desnoods bassist) en zanger. En Mick, 21 jaar, gitarist en zanger. Brede muzieksmaak van jaren 60 tot nu, rock/pop/grunge/folk. Hebben ervaring met optreden, leuk en leerzaam om te doen. Doel: veel spelen, nummers schrijven, en muzikaal groeien, en plezier maken natuurlijk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand van onder de 30… Je kunt me appen op 06 36 311 445 gr. Laurens...

Muzikantenbank user LaurensLaurens

DRUMMER gezocht voor Greenstone

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 368x bekeken

DRUMMER gezocht voor GreenstoneGreenstone zkt Drummer Onze drummer heeft helaas moeten besluiten om binnenkort de band te verlaten ivm andere verplichtingen. Wij willen uiteraard verder met de band en zijn nu op zoek naar een drummer! Ben of ken jij een drummer (m/v) die zich enthousiast kan vinden in onze muziek: instrumentale stonerrock gemixed met snelle & heavy riffs met space elementen en psychedelische vibes? … meer »

MickNL

Alternatieve rockband zoekt drummer.

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 241x bekeken

Wij zijn Uncentered een alternatieve rockband uit de regio Achterhoek/Arnhem. We bestaan uit een zanger/gitarist,bassist en 2e gitarist. Wij zoeken een drummer die ons wilt komen versterken. Onze demo kan je onderaan vinden. Stuur ons gerust een DM via onze Instagram wanneer je interesse hebt. https://www.instagram.com/uncenteredband/ https://soundcloud.com/uncentered00/hopeless/s-ZaWVfr9SKi6?si=7e5cbdbd787e4ae68d899cb90e8cf93f&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Loek

Rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 260x bekeken

Alternatieve rockband zoekt een drummer! We zoeken een hard hitting drummer met passie en motivatie. Omgeving achterhoek. Leeftijd 17 t/m 21 Band bestaat nu uit: Zanger/gitarist 2e Gitarist Bassist Onze demo is te beluisteren via de onderstaande link: https://on.soundcloud.com/dYiZzqE7bkJMUMn89 Voor contact: loekbrokke17@*****.com (gmail)

Loek

Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 698x bekeken

Band zoekt DrummerHou je van blues, country en rock uit de jaren 60 en 70 en sta je ook open voor af en toe wat anders? Heb je zin om te drummen in een goede amateurband met een zangeres, 2 gitaristen (die ook zingen), een bassist en een toetsenist? Heb je je eigen drumstel (akoestisch of elektronisch maakt ons niet uit)? Kun je, en wil je, verschillende stijlen en volumes spelen en kun je switchen tussen lieve … meer »

Herman van Halteren

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 674x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp