Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heavy metal muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 193x bekeken

ik ben Arvid, een 28jarige gitarist met passie voor muziek en ik zoek mede muzikanten om te expirimenteren en te ouwehoeren en als daar dan wat leuke muziek uitkomt is dat mooi meegenomen ik ben erg van de 80's heavy metal en hardrock denk aan bands zoals: Ratt, Dokken, Metal Church, Iron Maiden Daarnaast wat ik luister en speel is vrij breed, maar ik hou wel erg veel van pakkende en heavy riffjes ik … meer »

Arvid Lourens

Salsaband vraagt timbalero

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 231x bekeken

Salsaband vraagt timbaleroWe zijn op zoek naar een goede timbalero Onze timbalero gaat zijns weegs en we zoeken een waardige opvolger! m/v. Heb je zin om in een swingende salsaband met ambitie te spelen, kan je soleren en wil je dat graag leren in de salsamuziek? Weet je weg in de salsa. Kom dan eens een paar maal vrijblijvend meespelen. Kijken of we met elkaar klikken. Vaste repetitieavond : woendag 1 x per 14 dagen, … meer »

Marijke Bruin

Drummer gezocht voor veelzijdige bluesband

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 208x bekeken

Hallo Drummer Wij zijn een bluesband met gevarieerd repertoire, van slow tot lekker swingend en funky. Is dat misschien iets voor jou? Gevorderde muzikanten, wat betreft leeftijd en ervaring. Repetitie in de Theaterkerk in Bemmel, woensdags om de 14 dagen. Berging aanwezig. Samenstelling, solo- en slaggitarist, toetsen, basgitaar, zang en drums. Vriendelijke groet, Bert.

Bert Derx

Gitarist (20) en toetsenist (26) zoeken gedreven muzikanten om band compleet te maken.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Ik, gitarist (20) en mijn broer, toetsenist (26) zoeken muzikanten om een rock/blues/pop band mee op te richten in Arnhem. Wij hebben samen al een jaar in een andere band gezeten maar onze smaken kwamen niet helemaal overeen. Wij houden veel van muziek uit de jaren 60/70/80 en willen minimaal een keer per week repeteren. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent dan kunnen wij kijken of we bij … meer »

Muzikantenbank user Florent WeissFlorent Weiss

Drummer gezocht voor complete hardrock/metal band

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 280x bekeken

Drummer gezocht voor complete hardrock/metal bandDrummers? Wij presenteren u: Molybdeen. Nu we vocaliste Tracy Tchai (ex Outside Revelations, Hidden Doors) gevonden hadden om de band compleet te maken, heeft de drummer besloten te verhuizen naar Zweden! Daarom zijn we nu op zoek naar een drummer om eindelijk stappen te kunnen maken als band. Verschillende nummers zijn al geschreven en kunnen worden aangepast naar jouw eigen stijl. We zijn overtuigd … meer »

Muzikantenbank user Bart CornelissenBart Cornelissen

POP/ROCK Band met eigen werk zoekt dringend een DRUMMER (m/v)

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 290x bekeken

POP/ROCK Band met eigen werk zoekt dringend een DRUMMER (m/v)Wij zijn op zoek naar een nieuwe drummer.( m/v) We *spelen eigen Pop/Rock nummers. *spelen uitsluitend eigen werk (POP/ROCK). *oefenen consequent 1 avond ( dinsdag of vrijdagavond) per week. Bovendien zoeken we voor onze tweede akoestische band dringend een drummer.( Repetitie 2 keer per maand) Oefenruimte : Anholt ( Duitsland).. Ben je iemand met een strak ritme en de nodige “Spirit, dan ben … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Swingende drummer gezocht om Hammond trio compleet te maken.

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 494x bekeken

Jazz toetsenist en gitarist zijn op zoek naar een swingende drummer om het Hammond trio compleet te maken. We repeteren 2 keer per maand op zondagmiddag in Nunspeet. (Compleet drumstel aanwezig). Ons genre bestaat uit Jazz standards en Zuid-Amerikaanse dansmuziek met een knipoog naar de jaren 60. We spelen lekker los en improviseren graag. We maken soms muziek met een zangeres of een andere solist. … meer »

Ruud van Zuthem