Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drank wiet rock'n roll en passie

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 328x bekeken

ik (werkloos) zoek gasten met tijd en passie die de tijd hebben om dag en nacht te jammen, serieus bezig willen zijn met muziek maken en de drive hebben om in de toekomst véél en vaak op het podium te staan. ik ben een slaggitarist met een lekkere groove en ben voornamelijk op zoek naar sowieso een ervaren (geen beginners!) sologitarist die geen moeite heeft met improviseren en net als ik liefst … meer »

Franc ten Holder

Metalband Egeria zoekt Drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

Egeria is op zoek naar een nieuwe drummer die graag onze band komt versterken. We schrijven onze eigen nummers en treden met enige regelmaat op. Dit jaar willen we ook gaan werken aan een full lenght album. Ben jij creatief in het schrijven van eigen drumpartijen, heb jij ambitie om regelmatig op te treden, kan jij overweg met dubbele bass, wil je bijdragen in de promotie en ontwikkeling van de … meer »

Nicole de Ruiter

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 249x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna

Bigband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 573x bekeken

Wij zijn een gezellige amateur bigband in Wageningen deels bestaande uit medewerkers en studenten van de WUR in Wageningen. Onze dirigent is de bekende Guus Tangelder. We repeteren elke dinsdag van 17:30-19:30. Ons repertoire is gevarieerd (jazz, funk, latin, blues). Als je belangstelling hebt ben je van harte welkom om eens te komen luisteren. Voor verdere info: www.soundofscience.nl of leen.moraal@***.nl … meer »

Leen Moraal