Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop-Up zoekt drummer(st)er!

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland) | 127x bekeken

Pop-Up zoekt drummer(st)er!Word jij onze nieuwe drummer? Wij zijn een pop/rock band uit Tiel. Wij bestaan uit: zangeres, gitarist en bassiste. Onze repertoire is erg breed, wij spelen nummers van: Muse, Fleedwood Mac, Paramore, 10cc, The Police, Pearl Jam. Ons doel is om veel op te treden en in de toekomst eigen muziek te gaan maken. Wij zijn opzoek naar iemand met band ervaring, leeftijd tussen de 20 en 27 jaar. Laat … meer »

Muzikantenbank user Nina WeninkNina Wenink

Drummer gezocht voor opgerichte hardrock/metal formatie met grote ambitities!

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 213x bekeken

*English below* Ben jij ook zo klaar met die half opgerichte bands die net niet van de grond komen? Nijmegen is een gloednieuwe band rijk met Paul Eppink (30) on vocals en Bart Cornelissen (26) op gitaar (een bassist is on the way.) Niet het volgende 'leuke bandje', maar eentje die toegevoegde waarde voor de muziekindustrie kan bieden. Met een professionele instelling zijn we van plan om knopen door … meer »

Muzikantenbank user Bart CornelissenBart Cornelissen

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 324x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna