Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt bandleden voor een beginnende band in regio Katwijk aan zee / Leiden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 1751x bekeken

Gitarist zoekt bandleden voor een beginnende band in regio Katwijk aan zee / LeidenIk ben opzoek naar bandleden! Genre: Blues - Blues/rock - Rock'n Roll ik heb nog nooit in een band gespeeld dus ik ben on-ervaren als het om band ervaring gaat. Voorbeelden qua bands: SRV, BB King, Muddy Waters, Clapton, Rolling Stones, Chuck Berry en uiteraard nog veel meer. ik zou graag covers spelen maar eigen muziek maken zou ik ook fantastisch vinden! Groetjes Dave !!

Muzikantenbank user Davey ZandbergenDavey Zandbergen

Drummer voor Bluesband

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Hoi, Voor de oprichting van een blues(rock) band zoek ik een DRUMMER, (slaggitarist, sologitarist, zanger(es) en toetsenist). Met name zijn gevorderde bandleden van alle leeftijden van harte welkom om dit project mee te gaan beginnen. Het ligt in de bedoeling covers van "de bekende" artiesten te gaan spelen met de nadruk op een eigen interpretatie van de nummers. Natuurlijk is ook eigen inbreng … meer »

Twain

Bas en drums zoeken muzikanten

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 260x bekeken

drummer en Bassist zoeken geïnteresseerde om band op te bouwen met als thema alles rond de bluesmuziek. wij hebben over de jaren heen ons ervaringen in verschillende formatie verzamelt. Blues , van gevoelig tot stevig zo te spelen dat iedereen zij eigen in kan brengen en natuurlijk niet alleen voor de oefenruimte.De leeftijd is niet het criteria om eraan mee te doen.ben je op zoek zing je ,speel … meer »

peet ka

Ritmesectie zoekt muzikanten

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 270x bekeken

drummer en Bassist zoeken geïnteresseerde om band op te bouwen met als thema alles rond de bluesmuziek. wij ( net in de 60) hebben over de jaren heen ons ervaringen in verschillende formatie verzamelt. Blues , van gevoelig tot stevig zo te spelen dat iedereen zij eigen in kan brengen en natuurlijk niet alleen voor de oefenruimte.De leeftijd is niet het criteria om eraan mee te doen.ben je op zoek … meer »

peet ka