Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw opgerichte band zoekt leden!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 173x bekeken

beste medemuzikanten, wij, een zangeres (22) en gitarist (18), zoeken leden om een échte popband te starten. wij zijn niet zo geïnteresseerd in het electronische deel van popmuziek maar willen popmuziek met echte instrumenten maken. Invloeden kunnen dan ook variëren naar allerlei popartiesten die met hun eigen bands optreden. Denk daarbij aan Davina Michelle, Walking on Cars, The Script, Maroon … meer »

justin

Muzikanten gezocht voor coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Ik zoek muzikanten in de buurt van Gouda om een coverband te starten. Zelf speel ik bas, inmiddels een jaar of 11 (ik ben 28), en heb in die tijd ervaring opgedaan in verschillende bandjes en stijlen. Hierbij ben ik ook bezig geweest met eigen muziek en studio's maar het mooiste blijft toch het spelen op het podium. Het plan is om iedere twee weken te repeteren, een leuk setje in te studeren en daarmee … meer »

Muzikantenbank user Luc van LeeuwenLuc van Leeuwen

Progressive Band

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Dear musicians, Pentesilea Road is looking for members (mainly keyboard and drummer) who want to join a progressive project in Den Haag area. Influences are from the prog area (ideally Fates Warning, DT, Opeth, Spock’s Beard, Leprous, Riverside, Ayreon) and from the Post Rock area (Russian Circles, Pelican). If you’re interested, please message me in private. Cheers Some demos can be … meer »

Muzikantenbank user ViFreViFre

Drummer gezocht voor old-school rauwe blues/rock band – eigen werk.

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Wij willen graag een nieuwe band beginnen Regio Hellevoetsluis/Voorne-Putten en zijn hiervoor op zoek naar een drummer. Het idee is een simpele 3 mans formatie (eventueel te bespreken uitbreiding) waar we old-school rauwe blues-rock met invloeden van country aan ons publiek willen presenteren. ( dus ook lekker optreden! ) Denk hierbij aan muziek van de Stones / Status Quo / the Who / Cream. Uiteraard … meer »

Gert-Jan Timmer

Gitarist/pianist zoekt een jazzband

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Gitarist/pianist zoekt een jazzbandIk heb maar 6 maanden in Nederland gewoond en ben een "contract student" aan het conservatorium van Rotterdam. Ik kom uit Toronto en heb daar jazz gestudeerd. Nu woon ik in Den Haag en weet ik weinig muzikanten om samen muziek te spelen. Ben jij een serieuse muzikant wie wil een jazz band vormen en gigs zoeken? Ik spreek maar een beetje Nederlands maar ik probeer het te leren

Carmel Freeman

Drummer gezocht!! The Frontiers

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Drummer gezocht!! The FrontiersHoi, ik ben Romano en ik ben de rhythm gitarist van The Frontiers en wij zijn op zoek naar een drummer!! Een paar MUST haves: 1. Goed met dubbel bass 2. Je bent thuis in de hardrock/metal/punk 3. Je woont in regio Rotterdam Heb je nou interesse om onze nieuwe drummer te worden? Stuur mij dan een berichtje! (06-40140700)

Muzikantenbank user Romano RomeoRomano Romeo

GEZOCHT: semi-pro drummer voor goedlopende rock coverband

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Wij zijn een goed lopende rock coverband en zoeken een gedreven, semi-pro drummer in de regio Rotterdam/Den Haag/Gouda. We spelen zo'n 15 keer per jaar op de leukere podia in de regio en spelen nummers die het grote publiek kent en mee kan blèren. Stilstaan, zowel op het podium als in het publiek, is geen optie. We spelen o.a. nummers van AC/DC, Muse, Aerosmith, Bon Jovi, Foo Fighters, Editors … meer »

Rob

Startend Disco / Funk Band zoekt Bassist en Drummer

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 326x bekeken

Hallo, Rhythm Gitarist wil een Funk / Disco cover band starten is hiervoor opzoek naar een Bassist en Drummer. De bedoeling is om eerst een "basis" te leggen met Drums, Bass en Gitaar, om daarna uit te bouwen met Zangeressen, Toetsenist en wellicht nog andere muzikanten. Het genre waarin ik het zoek is jaren 70 disco: denk hierbij aan Chic (Le Freak, Good Times, I want your Love), Sister Sledge … meer »

Michel van Nieuwland

Pop/Rock Coverband Jackman's Blue zoekt Drummer

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Jackman’s Blue is een Strakke Pop/Rock Coverband die al meer dan 25 jaar actief aan de weg timmert. We treden met grote regelmaat op (20-25 gigs per jaar) en doen dit met volle overgave. Spelplezier en enthousiasme is ons uitgangspunt! Naast de samenzang en de vette gitaren is ook het gedoseerd bandgeluid van Jackman’s Blue onderscheidend. 10 jaar geleden is de keuze gemaakt om te gaan spelen … meer »

Mathieu Doeland