Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenoten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 207x bekeken

(Akoestisch) gitariste zoekt bandgenotenHoi! Ik ben Emma, 27 jaar en woon en werk in Den Haag. Ik speel al lang gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Door alleen in mijn eentje gitaar te spelen word ik niet veel beter. Dus ik zou graag wat meer uitdaging krijgen door met anderen te spelen en evt op te treden! Ik vind zingen ook erg leuk maar heb nog geen groot bereik. Dus als tweede stem zingen of bij geschikte liedjes de zangeres … meer »

Emma

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Bigband zoekt drummer

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Bigband zoekt drummerDe Gouwe Bigband uit Gouda zoekt een nieuwe drummer. We zijn een band bestaande uit 13 blazers, een 4 koppige ritme sectie, zang en een professionele bandleider. We hebben een zeer divers reportoire van Latin, Jazz tot Pop, van oud tot heden. Met songs van Frank Sinatra, The Weekend en Amy Winehouse. We zijn opzoek naar iemand met ervaring en talent om met groovy band mee te spelen.

Muzikantenbank user Gouwe BigbandGouwe Bigband

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 121x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Kick the Habit zoekt drummer met ervaring

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Kick the Habit zoekt drummer met ervaringWij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een waardige vervanger. Een muzikant met veel inzet, ruime ervaring en creativiteit. Drie van onze leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen, jazzrock, pop, beetje fusion, wat synfo zoals je kunt beluisteren op onze recente, vijfde CD. https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room … meer »

Paul

Muzikanten in Zoetermeer gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een goede … meer »

Arjen van Putten