Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CLAF zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Crazy Like A Fox (CLAF) is een elektrische Band (CLAF 1), een akoestisch Duo (CLAF 2), en een akoestisch Quattro (CLAF 3). We schrijven de muziek zelf maar spelen ook heel oude blues. We zoeken een percussionist/drummer die in staat is de 3 CLAFS te ondersteunen. Steekwoorden: plezier; lekker optreden; goed oefenen; allesbehalvemetal; King Creosote; geen grote ego’s; afspraak is afspraak; geen jonge … meer »

Dirk Alberti

Gezocht een drummer voor onze coverband Rotterdam Rijnmond

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 94x bekeken

Nu we na een jaar Corona weer in de repetitieruimte mogen repeteren, zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan. Helaas heeft onze drummer onlangs opgezegd , en daarom zoeken wij een drummer of drumster. Wij (bassist, sologitarist/zanger en slaggitarist/zanger) hebben al vele jaren een coverbandje (omgeving Rotterdam/Capelle/Barendrecht/Rhoon) waarin we met veel plezier beleven aan het samen muziek … meer »

The Pinballwizzard

Punkband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Ha! Wij zijn een punkband in wording en inmiddels voorzien van een zanger, bassist en gitarist. We willen uiteraard alleen nog wel een drummer... Ben jij een energieke (punk) drummer die er ook een leuk ska beatje uit weet te pompen? Dan zoeken we jou! Voor nu spelen we wat covers om op elkaar ingespeeld te raken (zal niet lang duren), maar het uiteindelijke doel is toch het schrijven van eigen … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Coverband Into Colors zoekt gevorderde drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Wij zijn een viermansformatie en spelen covers in een eigen jasje. We zijn op zoek naar een gevorderde drummer die mee wil bouwen aan een mooi repertoire. Van rustig tot uitpakken. Bill Whiters tot Hendrix. Jaren 80 met uitstapjes. Doel is optreden. Leeftijd niet belangrijk. Ervaring en eigen vervoer wel. Repeteren in Rhoon.

Rob Herben

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 241x bekeken

Ervaren muzikanten zoeken een jazzdrummer. Doel is optreden. Het repertoire bestaat naast mooie zoete jazzstandards ook uit meer swingende liedjes. Drumstel is aanwezig, eigen bekkens wel meenemen. De huidige bezetting bestaat uit Anja op zang, Frans op gitaar en Wouter op bas. We zoeken ook nog een pianist. Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen wij jou graag uit in de oefenruimte om te kijken of we … meer »

Frans

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 278x bekeken

Drummer gezocht!hallo, Wij zijn op zoek naar een drummer die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Mijn album "Hard Times"komt 22 oktober uit. Hier is alvast een voorproefje qua sound van mijn nieuwe nr "Crossing the line": https://www.youtube.com/watch?v=JMaQ0Y9kemI Spotify: https://open.spotify.com/artist/4d1WSfXNqVJEYoZ2PLG924 Mocht er vragen … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Actieve HORROR hit show met uniek concept zoekt ervaren drummer!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 289x bekeken

Actieve HORROR hit show met uniek concept zoekt ervaren drummer!Wij zijn THE TRAVELING PSYCHO WARD! Een groep ontsnapte gestoordelingen die sinds 2018 een zo gevarieerd mogelijke show speelt die in het teken staat van HORROR gerelateerde hits! Slipknot, OZZY, Rob zombie, System of a down, My chemichal romance, Misfits, maar ook Turbo Negro, Van Halen, Jerry Lee lewis, Coal Chamber, Queens of the stone age en Marilyn Manson en meer sieren onze setlist. Zolang de … meer »

Muzikantenbank user Harvey SengersHarvey Sengers