Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Zoek je een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor Gospel en zoek je een gospelband om te joinen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met name zanger(es), drummer, gitarist. Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband (leeftijden tussen 18 en 28) uit Den Haag. Onze muziek varieert van neo soul, jazz, black gospel, Nederpop, rap tot zelfs African gospel. We spelen op bruiloften, festivals, … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Band zoekt drummer- Omgeving Rotterdam - eigen werk en een enkel covertje. Gitaren en toetsen en zang en bas. - Repeteren in Dynamo op dinsdag avond - Rock muziek, moody,tikje prog, randje pop. Beslist niet heel heavy. Maar wel met pit. - Drumkit aanwezig. - Serieuze instelling gewenst maar niet té ambitieus. = Gewoon lekker mooie muziek maken! Iedere week repetitie opnames , demootje maken, optreden.maxdb67@*******.com

Muzikantenbank user Marco DBMarco DB

Drummer / slagwerker gezocht

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Wij zijn de Ringvaartzangers, een gemengd koor van 50 leden. Ons repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige shanty's. Wij worden begeleid door accordeon, piano, banjo, basgitaar. Helaas heeft onze drummer afscheid genomen van ons en zijn we nu op zoek naar een enthousiaste drummer/slagwerker. Wij repeteren op woensdag avond in Weteringbrug onder de deskundige en enthousiaste leiding van … meer »

Muzikantenbank user dick schuilingdick schuiling

Band leden gezicht voor Black Sabbath tribute

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar een drummer en vocalist voor een black sabbath tribute. Maar mijn idee is niet om het wel bekende materiaal van deze band te gaan doen. Maar ons juist te focussen op de DIO years (lees haeven and hell,dehumanizer en mob rules. Als mede ook het werk wat ze uitbrachten on der de naam Heaven and hell. Het doel is om een unieke en sterke en krachtige set neer te zetten die … meer »

jos Schiphuis

Drummer gezocht voor Coverband regio Rotterdam/Nissewaard

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 293x bekeken

Drummer gezocht – regio Rotterdam/Nissewaard Voor onze Coverband zoeken wij een strakke Drummer (tussen de 30-50 jaar). Ons repertoire is voornamelijk pop/rock met funky blues on the side. De band bestaat uit een Zangeres, Gitarist (ook backing vocals), Bassist en Drummer. Voor deze laatste positie zoeken we nu dus iemand die wekelijks kan repeteren en ca 10 optredens per jaar kan draaien. We … meer »

Michel

Drummer gezocht per direct

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 313x bekeken

Kajal is per direct op zoek naar een enthousiaste drummer. De band Kajal bestaat uit een vier ervaren muzikanten: zangeres, bassist, toetsenist en gitarist. Wij repeteren in POPRADAR (voormalig Haags Pop Centrum) in Den Haag. Onze leeftijden liggen rond de 40 jaar. De band bestaat 5 jaar en heeft veel podiumervaring. Ook hebben wij gespeeld bij speciale gelegenheden zoals diverse radioprogramma’s. … meer »

Ruben

Groovende/funky bluesband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 492x bekeken

Groovende/funky bluesband zoekt muzikantenIk, gitarist, wil graag een groovende bluesband oprichten. Bestaande moderne blues, maar ook oude klassiekers in een eigen jasje steken. Denk aan mensen als Matt Schofield, Josh Smith, Joe Bonamassa en vele anderen. Je hoeft geen absoluut geen virtuoos te zijn, want dat ben ik zelf ook niet. Gezellig samen aan een heerlijk repertoire werken en dan uiteindelijk een paar ker per jaar optreden lijkt me … meer »

Muzikantenbank user Mar TijnMar Tijn

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan!

Apprentus