Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer staat open voor spelen in bandjes

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Drummer staat open voor spelen in bandjesMijn naam is Fedde en ben 17 jaar oud. Ik heb rond de 10 jaar ervaring op de drums en oefen vrij regelmatig. Mijn genres die ik het liefst speel zijn Metal en Rock, maar sta wel voor meer open. Drummen in bands is niet mijn top prioriteit op het moment, maar zou dit in de toekomst wel meer willen. Voor nu zou ik het leuk vinden om zo nu en dan (als de kans er is) in te vallen voor bepaalde … meer »

Fedde

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 387x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Startende, strakke drummer in Den Haag zoekt mede muziekanten!

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Hi! Enthousiast startende drummer zoekt medemensen om samen te jammen. Ik heb jarenlang muziekervaring maar recentelijk gestart met drums, heb goed ritme en speel aardig wat weg. Ben op zoek naar gitarist, bassist, of ander startend bandje om samen muziek mee te maken en meer van elkaar te kunnen leren. Zeer gevarieerde smaak, van strakke funk/disco naar John mayer, van RHCP tot zwaardere rock/metal. … meer »

Frits