Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 52x bekeken

Deze allround Drummer zoekt een Countryrock Coverband Zoeken jullie een ervaren Drummer met podium ervaring dan ben ik jullie man. De leeftijds categorie is 50 jaar en ouder en in de Regio Den Haag Delft Westland Schiedam. Meer info?? Mail me. Groetjes.

Muzikant

KISS coverband.

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 104x bekeken

Hoi,Hanno is de naam ,speel al een tijdje drums. Zoek muzikanten om lekkere KISS rockers te spelen . Het idee kwam zo maar bij me op dus ik dacht ,gewoon proberen. De KISS fans weten de samenstelling vd Band wel,dus reageer !!!!! Repeteer zelf in Zoetermeer . En natuurlijk ,zonder make up ,hihi. Groetjes Hanno

Hanno

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1274x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen