Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

Intermediate rock/metal gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 58x bekeken

Goedendag! Ik heb altijd alleen op de zolderkamer geoefend. Nu zou ik toch graag eens aan willen aansluiten bij andere metal muzikanten. Sub-genre maakt niet zoveel uit als het maar leuke riffs zijn om te spelen (zoals RATM, Metallica, Pantera etc). Ik ben 45 jaar, geinteresseerd in covers en alles in de Randstad is qua afstand prima voor mij. M vr gr, Xander

Muzikantenbank user Xander AlfrinkXander Alfrink

Gitarist zoekt enthousiaste band in omgeving Leiden

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 261x bekeken

Gitarist zoekt enthousiaste band in omgeving LeidenHoi, ik ben Marius, 33 jaar, woon in Voorschoten en ben gitarist. Ik zoek een enthousiaste/gedreven/gezellige band om mee op te treden. Ben bereid een afstand af te leggen maar de voorkeur heeft omgeving van Leiden. Qua muziek voel ik me het meest thuis in de rock/pop hoek. Maar ik schuw me niet om nieuwe dingen te leren. Spelen en aanpakken is waar ik zin in heb. Covers, eigen werk, tributes.. … meer »

Muzikantenbank user Marius van DolderMarius van Dolder

Gitarist met zangstem zoekt 60+ band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 373x bekeken

Hoi, Ik ben een pensionado slaggitarist met een muziekvoorkeur voor BLUES dat zich uitstrekt tot singer songwriters, Country, Mavericks, J.J. Cale, Tony Joe White, etc. . Van huis uit een slaggitarist, maar ga een lekker solo,tje niet uit de weg. Ben op zoek naar een band in oprichting. Zo nu en dan een optredentje is geen punt. Muziek met elkaar maken en binnen een goed sfeertje. Kom uit Leiden, … meer »

Fender Strat

Gitarist met zangstem zoekt 60+ band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 363x bekeken

Hoi, Ik zoek een coverband met 60 plus muzikanten erin. Komen jullie toevallig uit Leiden of uit de nabije regio ? Ikzelf speel slaggitaar en schuw geen solo-partij. Daarnaast beschik ik over een zangstem. Mijn voorkeur is een muziekstijl a la de sixties, met een uitloop naar de 70-80-er jaren muziek.: Dylan, Van Morrison, The Mavericks, J.J. Cale Jackson Browne, Eagles, Marc Knopflers stijl en verder … meer »

Fender Strat

Gitarist zoekt nieuwe band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Ik ben op zoek naar een nieuwe band of een band in oprichting. Bij vorkeur in- of rond de bollenstreek. Ik heb een brede muzikale smaak. Ik speel slag- en sologitaar. Ben ik bezit van goede instrumenten. Graag serieuze muzikanten die zo nu en dan ook nog eens willen optreden. Leeftijdscatagorie niet belangrijk, zelf ben ik 50+.

Appie