Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazzy bandje zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Zangeres, drummer/percussionist en bassist zoeken een gitarist (of toetsenist) voor jazzy georienteerde muziek, hoewel andere stijlen ook aan bod komen. De volledig ingerichte oefenruimte staat in Noorden (2431, vlak bij Nieuwkoop), waar we gemiddeld 1x/2 weken repeteren. Nummers uit de setlist zijn Lullaby of Birdland, Sunny, Ain't No Sunshine, Cry Me A River en My Funny Valentine. Als je denkt … meer »

Serge Willemse

All-round feestband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 250x bekeken

All-round feestband zoekt gitaristGitarist m/v gezocht voor de leukste coverband van de bollenstreek: run4cover. Wegens vertrek van een van onze bandleden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe gitarist m/v! We zoeken een muzikant die het repertoire aankan, die het leuk vindt om vaak op te treden en die een feestje kan bouwen! Run4cover is een allround feestband en bestaat uit 6 ervaren muzikanten, die op enthousiaste wijze invulling … meer »

Harm Jan Mostert

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 290x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband zoekt een gitarist/zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk (tussen Zoeterwoude en Zoetermeer). Het oefenen moet vooral gezellig, maar daarnaast ook serieus zijn. Wij bassist, toetsenist / zanger(2e stem) en drummer hebben al enige podium ervaring. (Leeftijd maakt niet uit enthousiasme wel, zelf zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham

Our Freeway zoekt Gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Our Freeway zoekt GitaristVoor onze (amateur) band zijn we op zoek naar een tweede gitarist en eventueel een drummer. Wij zoeken een enthousiast iemand, op vrijwillige basis (vanaf ongeveer 35 a 40 jaar) die bereid is wekelijks met ons mee te komen repeteren, regio Bollenstreek/Haarlemmermeer. Wij spelen rustige luistermuziek. Een breed genre; van Mody Blues tot Blof, Otis Redding of bijvoorbeeld Josh Groban. Soms ook een … meer »

Muzikantenbank user John GaljaardJohn Galjaard

Run4cover zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 263x bekeken

Gitarist m/v gezocht voor de leukste coverband van de Bollenstreek: Run4Cover. Wegens vertrek van een van onze bandleden zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe gitarist m/v! We zoeken een muzikant die het repertoire aankan, die het leuk vindt om vaak op te treden en die een feestje kan bouwen! Run4Cover is een allround feestband en bestaat uit 6 ervaren muzikanten, die op enthousiaste wijze invulling … meer »

Harm Jan Mostert

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Alternatieve rock band zoekt gitarist Krachtige grooves en ruimte voor improvisatie Inspiratie: Marc Ribot, Beefheart, Pere Ubu, Sonic Youth, Nels Cline, Zappa, Radiohead, e.d. Onze basis is in Katwijk/Leiden. Huidige line-up: Contrabas, orgel - Drums, percussie - Bariton- tenorsax, basclarinet, clarinet + elektronica.

Arie Zwardsick