Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren allround zangeres zoekt ervaren gitarist/zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Meppel (Drenthe) | 163x bekeken

Ik, Frieda, ben op zoek naar een ervaren zanger/ gitarist of 2 gitaristen om samen een repertoire op te bouwen met als doel: optreden!! Ik houd van jazzy, blues, popsongs, country, evergreens, nederlandstalige luisterliedjes of franse chansons etc. Bestaande liedjes in een ‘nieuw jasje’…. Ik woon in Meppel. Het zou handig zijn als je in die omgeving woont.

Frieda Bosch

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 172x bekeken

Ervaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke bandErvaren gitarist uit Utrecht zoekt christelijke band op niveau. Bekend met spelen in diverse stijlen (blues, rock en symfonische rock, jazzy). Ervaren op podia met elektrische en akoestische gitaren. 65 jaar jong en nog even enthousiast en gemotiveerd als een dertiger! Muziek maken is mijn leven. Kijk op mijn website www.detremain.nl om meer van mij te weten. Bij interesse graag reageren via deze site....

Muzikantenbank user Erick DetremainErick Detremain

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 272x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen