Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 157x bekeken

Ben op zoek naar ervaren 60+ muzikanten die evenals ik zuinig op hun gehoor zijn. Omgeving Lochem/Zutphen/Doetinchem, om iets nieuws op te starten of om in een bestaande formatie te stappen. Ik zing voornamelijk popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik een grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en dezelfde muzikale belangen. Optreden doe ik graag. Heb je interesse, … meer »

vocalist

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 164x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Gezellige pretentieloze drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 142x bekeken

Hoi hoi ik zoek een gezellige classic-rock/blues/funk coverband om lekker mee te spelen. Mijn spullen zijn op orde en ik heb een playlist op spotify met over de zeven uur muziek met nummers welke ik speel / gespeeld heb. Zou ook overdag kunnen repeteren. Optreden zo nu en dan motiveert om ergens naar toe te werken maar is geen must.

Han Leunk

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing

Blues-gospel-folk music

Gitarist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 485x bekeken

Blues-gospel-folk musicGraag zou ik in contact komen met mensen om blues, folk en gospel te gaan spelen. Niet direct om een vaste band te gaan vormen, veel meer om het samen spelen van deze muziek te ervaren. Denk in dit verband aan bijv. Rev. Gary Davis, Blind Willie Johnson, Robert Wilkins, Joe Callicot, Elizabeth Cotton en vele, vele anderen. Zelf speel ik dit genre al vele jaren met gitaarbegeleiding, akoestisch of elektrisch. … meer »

Herman