Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt (Zuid-Holland)

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 62x bekeken

Toetsenist zoekt band in de omgeving +/- 30minuten rijden Den Haag die toetsen nodig heeft. ben geen virtuoos wel no-nonsense ervaren. ibv vervoer en spulletjes. in ear en conventioneel. (koor)zang mogelijk. Ook stroomloos-unplugged. Kleine lettertjes: Ik zoek een band met bestaande, en vaste, capabele zang. Met de intentie en trackrecord om op te treden. Geen harde muzieksoorten of symfo. sta … meer »

show band

Toetsenist zoek cover band

Toetsenist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Ik Toetsenist (49 jaar) zoek een allround coverband in Regio Tilburg/Breda. Ben in de 80's begonnen bij een Amusement Band, in die tijd zat er altijd een band te spelen bij trouw en andere feesten (en stonden de sigaretten in glaasjes op tafel voor de gasten. Repetoire: Oldies, Top 40, Evergreens eigenlijk allround ook met carnaval en kermissen waren we volgeboekt. Heb dat bijna 12,5 jaar gedaan … meer »

Muzikantenbank user JurgenJurgen

Muziekkanten gezocht

Toetsenist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 244x bekeken

Hallo Allemaal, Ik speel keyboard en zou graag een band willen starten. Ik speel eigenlijk alle soorten muziek maar mijn voorkeur gaat uit naar Pop van de jaren 60-70. Nederlandstalig speel ik ook graag, vooral jaren 80 en 90. Spelen in een coverband, omgeving Breda/Tilburg zou geweldig zijn. Ik kom zelf uit Dongen (NB) Ik ben daarom op zoek naar muzikanten/ starters/gevorderden. Misschien kunnen … meer »

Muzikantenbank user Roy van der LeeRoy van der Lee

Toetsenist zoek leuke energieke coverband in de buurt van Den Bosch - Vlijmen

Toetsenist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Na een poging een eigen band op te richten (wat helaas niet gelukt is), ben ik op zoek naar een leuke energieke coverband. Ik houd van een breed repertoire, iets waar het publiek lekker op los kan gaan. Heb zelf al een tijdje ervaring in het spelen en optreden met bands. Ik heb best wel wat noten op zang qua "voorwaarden/uitgangspunten": - Niet (standaard) repeteren in het weekend - Repetitie … meer »

Ton

Pianist zoekt zanger/zangeres of band

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Goededag, Graag zou ik wat ervaring op willen doen om een zanger/zangeres te begeleiden op de piano of aan te sluiten bij een band Ik ben zelf 35 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik zie mijzelf zeker niet als een super professional maar ook absoluut niet als amateur. Ik hoop tot snel! Raymond

Muzikantenbank user RaymondRaymond