Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 276x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 278x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 494x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoire

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1497x bekeken

Zeer ervaren rockzanger zoekt rustiger repertoireIk ben al flink ervaren als rockzanger en zoek nu een tweede band voor andersoortige nummers. Nummers met een ander soort uitdaging als je begrijpt wat ik bedoel. Denk bijvoorbeeld aan: John Legend The Wanderer The Verve Ben Howard Coldplay Eddie Vedder solo Ik woon in Nieuwegein dus de provincie Utrecht is wel een beetje mijn grens voor reizen. Ik oefen met met andere band op disdagen, dus … meer »

Muzikantenbank user MartijnMartijn