Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht omgeving de Kempen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Gitarist (66) zoekt muzikanten om samen muziek te maken . Uitgangspunt, Hobby en ontspanning . Niveau en leeftijd is daarin niet belangrijk. Een enkel optreden mag maar is niet het hoofddoel. Zowel akoestisch als versterkt is bespreekbaar. Lijkt het wat? reageer.!! Ook muzikanten die graag opnieuw willen beginnen zijn welkom.

Ad

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Ik ben een 24-jarige zangeres (en bescheiden gitarist/drummer) met veel ervaring in bands en optreden, en die tot op heden veel eigen nummers heeft geschreven met muzikale vrienden. Ik ben recentelijk verhuisd en zoek naar meer muzikanten in de buurt (piano en/of gitaar en/of drums of dergelijke) die met mij muziek zouden willen maken, en wellicht aan eigen nummers willen werken. Via onderstaande link … meer »

Daphne

18 jarige gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Hey, ik ben een gitarist in eindhoven en opzoek naar leuke mensen om mee te spelen. Ik hou erg van alternatieve rock, punk en metal. Gewone rock is ook prima. heeft je band nog een gitarist nodig of lijkt het je leuk om een keer te jammen laat dan zeker een berichtje achter.

Tomas

Muzikanten gezocht voor twenty one pilots coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Hallo allemaal, Ik ben een 21 jarige zanger enloop al een tijdje met het idee rond een twenty one pilots coverband op te richten en ben op zoek naar mensen die hier aan mee willen helpen. Zelf zing/rap ik en ben op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist maar niet alleen muzikanten kunnen reageren. Iedereen die hun steentje wil en kan bijdragen is welkom!

Muzikantenbank user Joey van AlphenJoey van Alphen