Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend Gitarist/Bassist zoekt mensen voor Metallica tribute band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Hoi beste lezers. Ik ben Bas. Ik ben 16 jaar en een enorm fan van Metallica. Ik woon in Eindhoven en ik zoek mensen om een soort tributebandje voor Metallics op te starten. Ik speel zelf gitaar en basgitaar. Ik ben opzoek naar een lead gitarist, drummer, zanger en dus een rythm gitarist of bassist. Heb je interesse? Laat me zsm iets weten en lets rock!

Muzikantenbank user Bas GroenendaalBas Groenendaal

Ervaren Allround zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Ik heb als leadzanger in een paar rock bandjes gezeten, in tal van Night of the Proms en gelegenheidsbands gezongen. Tot voor kort was ik ook de leadzanger van een 60s 70s rockband maar ben daar gestopt. Daarom heb ik nu tijd over en ben op zoek naar een nieuwe band die ook een aantal keer per jaar op wil treden. Volgens mij heb ik wel een behoorlijk stembereik en kan goed entertainen. Mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user HansHans

Bassist/zanger zoekt rockband of drummer/gitarist tandem in Eindhoven. Geen coverband.

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Smaak: spannende rock. Bijv.: Kyuss/Qotsa, Tool, King Crimson, Black Sabbath. *NIET*: Anoek, Coldplay, Golden Earring, U2 & 80s hardrock (Whitesneek, etc.). Ervaring: redelijk wat. Ben van origine gitarist, maar wil een wat meer ondersteunende rol vervullen. Heb zowel alleen als met andere materiaal geschreven. Doel: goede samenwerking, smakelijk repertoire creëren, optreden. Ik ben 40. Heb … meer »

MennoSG

Indie/folk gitarist/zanger gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Goede avond, Ik ben Lou en ik maak veel indie/folk muziek waarbij ik zing en gitaar speel. Denk hierbij aan keaton henson, iron and wine en the paper kites. Ik ben opzoek naar een tweede gitarist die het liefst ook kan zingen om zowel covers mee te maken als zelf nieuwe nummers schrijven. Ook wil ik meer gaan optreden dus podiumervaring is fijn maar geen must. Spreekt je dit aan en wil je meer info? … meer »

Lou