Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid Holland

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Zangeres zoekt bandje omstreeks Den Haag Zuid HollandBeste muzikant/Band, Mijn naam is Sarina, ben 27 jaar en zing al sinds ik heel jong was. Ik hou van genres zoals Pop, SingerSongwrite, Blues etc. Enkel en alleen geen Metal of Hardrock want mijn stem past daar niet goed bij, vind ik zelf. Ik ben een zangeres, zoekend naar een bandje/muzikant die ook op zoek is naar een zangeres. Mijn bedoeling hierbij is om vaker te repeteren, met als doel optreden … meer »

Muzikantenbank user SarinaSarina

Black metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Hoi. Ik ben Draugr (stagename). Ik zoek mensen van/rond de 17 (mijn leeftijd) in of om zoetermeer om als black metal vocalist aan de slag te gaan. Ik doe nu al een jaar vocals en heb momenteel een eenmansproject gaande. Met dit project neem ik aleen maar wat rehearsal demo's op. Ik wil nu graag verder met een band. Mocht je interesse hebben, laat dan een reactie achter.

Finn

Indie/folk/alternatief/softrock zangeres zoekt band in den haag

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Indie/folk/alternatief/softrock zangeres zoekt band in den haagHi! Ik ben Anne, 28 jaar en op zoek naar muzikanten om muziek te maken in het genre Indie/folk/alternatief/softrock met invloeden van bijvoorbeeld fleetwood mac/ mazzy star/lorde/lana del rey etc. Lijkt me superleuk om eens in de week of twee weken met elkaar te repeteren en wat moois neer te zetten:)! Ik zing zelf en speel gitaar maar iedereen die het aanspreekt is welkom met welke inbreng dan ook. … meer »

Muzikantenbank user Anne PtsAnne Pts

Jazz en blues r&b zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 447x bekeken

Jazz en blues r&b zangeres zoekt bandGoddamn lastig te vinden mijn genre.. Ik zing Amy Winehouse style met Jessy J en Renee Olstead.. met Andy Allo in wenslijst en kan van alles schrijven en verzinnen en freestylen maar liever geen rock.. dus looking for op zn minst gitarist en pianist maar t liefst bassist en drummer met zelfde wensen.. kan veel covers.. ben 39.. en mis mn oude bandje zo welke ik heb moeten verlaten door verschil … meer »

Muzikantenbank user Oem FoefoeOem Foefoe

Band gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 379x bekeken

Hoi beste lezer(s) ik zoek een band! Ik heb zelf een beetje podium ervaring (maar 2 keer op een podium gestaan) en wil graag meer opdoen. En vooral lol hebben! (60's-90's) van alles en nog wat is welkom https://vimeo.com/705544715 :)

Muzikantenbank user yvancayvanca

''zangeres'' zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 488x bekeken

hoi beste lezer, ik ben een zelf geleerde zangeres en ben eigenlijk opzoek naar een groep die gewoon lol wilt hebben en wat muziek wilt maken. Gelieve ook interesse hebben in de 60's tot 80's :) Dit is nieuw voor mij dus het kan zijn dat het wat onprofessioneel over komt. ik hoop iets van je te horen!

Muzikantenbank user yvancayvanca

Zangeres zoekt producer om samen muziek te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 330x bekeken

Hoi hoi! Ik ben Allisha, 26 jaar, zangeres, actief op YouTube en zou dolgraag mijn eigen muziek willen maken en delen. Om die reden ben ik op zoek naar een producer waar ik samen een duo mee kan vormen zodat we samen muziek kunnen gaan maken :D Ik zing, schrijf teksten en componeer melodieën/beats (echter, dit zal natuurlijk basic zijn in vergelijking met de kunde van een producer die wel weet wat … meer »

Allisha

Zangeres zoekt pop/rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 687x bekeken

Zangeres zoekt pop/rock bandHoi! Ik ben Vera, 32 jaar en ben op zoek naar een pop/rock (cover)band om gezellig samen muziek te maken. Ik heb in het verleden kort in verschillende bandjes gezongen, maar door COVID kwamen deze helaas niet goed van de grond. Verder heb ik veel in koren (klassiek en pop) gezongen. Ik sta open voor veel genres, maar het liefst zing ik nummers zoals van Alanis Morisette, No Doubt, Anouk, Krezip, Natalie … meer »

Muzikantenbank user Vera BerendsVera Berends

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 274x bekeken

Hey! Mijn naam is Maaike Kouwenhoven, 19 jaar en kom uit Naaldwijk. Ik zing al vanaf mijn 8e en mijn genres zijn pop en ballades. Ik schrijf ook muziek in het Engels en Nederlands en produceer deze ook zelf. Ook heb ik al nummers ingezongen voor producers maar het leukste vind ik om zelf eigen nummers te maken en op te treden (ook met covers). Daarom ben ik opzoek naar een leuke band om muziek mee … meer »

Maaike Kouwenhoven