Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Zanger zoekt gitarist/pianistHoi, ik ben Johnny en ik ben 29 jaar. Ik ben op zoek naar een goede gitarist of pianist om samen liedjes te coveren/schrijven en op te nemen. ook om eventueel samen een repoirtaire op te bouwen om samen op te treden. Mijn genre; top 40, ballads en pop. poprock ook nog wel, Engelstalig maar kan ook Nederlandstalig zingen. woon jij in de omgeving van Den Haag en spreekt deze tekst je aan? Stuur me dan … meer »

Johnny Hendriks

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 380x bekeken

Zangeres zoekt muzikantenHallo, Ik ben op zoek naar ervaren muzikanten die zingen en ook meerdere muziek instrumenten bespelen, en dat leuk vinden om te combineren.Die buiten de hokjes denken, en het leuk vinden om samen te komen om zonder verwachtingen muziek te maken. Mijn muziek style is heel breed, van Engelstalig , naar Spaans, Bossa nova, jazz, country, folk maar ook experimenteel. wil graag eigen nummers op nemen en … meer »

Muzikantenbank user Naina Da LuaNaina Da Lua

Zangeres zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 361x bekeken

Zangeres zoekt BandHey allemaal, Mijn artiesten naam is Rachel, ben net 28jaar jong en ik woon in Den Haag, ik ben ongeveer nu 3jaartjes zangeres, vaak opgetreden bij Theater Korzo, theater piérrot en mijn vaste standplaats is bij Steunpunt Drentheplatsoen van Middin. Mijn genre's algemeen zijn hiphop, r&b en straat muziek, voor contact met mij is dit mijn Whatsapp/nummer:: 06 840 247 84

Muzikantenbank user Rachel AbranteRachel Abrante