Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige en ervaren zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 284x bekeken

Gezellige en ervaren zangeres zoekt bandHoi, Ik ben een enthousiaste zangeres, 50+, met veel ervaring in diverse bandjes. Ik woon in Voorburg, maar heb stevige roots in Den Haag. Mijn grootste 'handicap' is dat ik bijna alle muziekstijlen leuk vind. Dat blijkt uit de variatie van bands waarin ik actief ben (geweest) Het gaat van pop/rock, naar smartlappen en nu soul en blues. Muziek maken is één van de leukste dingen om te doen. Corona … meer »

Muzikantenbank user MonicaMonica

Zangeres zoekt muzikanten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 401x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten!Hallo allemaal. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Nika en ik ben (pas) 17 jaar. Muziek is mijn leven. Ik zing al heel mijn leven en speel een HÉÉL klein beetje gitaar. Ik woon in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Ik zou het super gaaf vinden om met JOU een band op te starten! (drum, gitaar, piano, bas) Wat zing ik? VAN ALLES. Van Anouk tot Adele. Van Nederlands tot jazz, ik wil alles proberen. Ik … meer »

Muzikantenbank user NikaNika

Nederpop ( Nederlandstalig) en/of Schlager (Duitstalig) gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hoi,hoi, ik ben 59 jaar en al ruim 50 jaar met muziek bezig. Voornamelijk slagwerk en aan enkele zangcontesten meegedaan en ook gewonnen. Verder heb ik op de planken gestaan met een act bij dinershows. Nu ben ik als zanger op zoek naar aansluiting bij een Nederpopband of Duitstalige band. Mochten er medemuzikanten zijn die zoiets willen opzetten heb ik ook zeker interesse. Ook optreden als duo … meer »

Eric Seerden

Ervaren zanger zoekt hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Hoi, Ik (36) heb 18 jaar ervaring. In die 18 jaar heb ik in veel bands gespeeld, veel gigs gehad en aardig wat uren doorgebracht in de opname studio. Ik zoek een goede hardcore band met relaxte gasten. Ik heb niet de illusie dat we de wereld gaan veroveren maar ik zou het wel leuk vinden als er potentie in zit, een Demotje, af en toe een gig hier en daar en ik vind het best. Om je een idee te … meer »

Lahey