Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer songwriter Claudia Robbens zoekt bluesy toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Singer songwriter Claudia Robbens zoekt bluesy toetsenistIk zoek een virtuoze ervaren toetsenist die het leuk vindt om met eigen songs te werken. Kun je mij begeleiden en helpen neerzetten van de songs dan kunnen we op zoek gaan naar werk in het kleine theater. Stijl mix blues, pop, jazz en folk. Ben je thuis in de stijl van S Tedeschi, B Raitt en Eva Cassidy en durf je iets moois te maken, stuur mij dan jouw bio en opname tracks toe.

Muzikantenbank user Claudia RobbensClaudia Robbens

Professionele feestband gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Professionele feestband gezochtHi! Mijn naam is Sannah Smits. Ik ben 25 jaar en afkomstig uit Zoetermeer. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de band "Joost Mag Het Weten" gezeten, maar op dit moment is de toekomst van de band erg onzeker en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom ook op zoek naar een professionele band. Ik ben er gek op om overal echt een feest van te maken. De tent op z'n kop te zetten. Ik ben afgestudeerd … meer »

Muzikantenbank user Sannah SmitsSannah Smits

Audition, 10 minutes own compositions of experimental songwriting

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hi everyone :), my name is Maj Rachel, live in The Hague, I’m a singer and composer of experimental songwriting, and I’m looking for 2/3 violin players and 1 cellist. I want to apply for musician 3.0 conservatory in Utrecht, that’s a music education for experimentation with music, sound and performance. I need to audition between 3 and 14 of april (exact date I will get when I’ve passed my … meer »

Muzikantenbank user Maj RachelMaj Rachel

Zangeres zoekt band omgeving Den Haag of Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 292x bekeken

Hoi! Ik ben op zoek naar een leuke band om wat deuntjes mee te zingen en mogelijk op te treden. Ik heb dit jaar het zingen weer opgepakt en heb nog geen ervaring in een band. Verder ben ik ben wel erg enthausiast en heb wel ervaring met optreden (solo). Ik sta open voor van alles maar heb het meeste ervaring met pop, sing/songwriter, rock (80ties muziek is een favoriet), jazz (beetje ervaring). Ik … meer »

Marleen

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Hoi, Mijn naam is Roy, 57 jaar jong en i ben op zoek naar bandleden die het leuk vinden om een "mixed tribute" band te vormen. Ik houd zelf van Neil Diamond en Englebert Humperdick achtige nummers, Tom Jones en dat soort werk. De mooie ballads, maar zeker ook uptempo vooral dansbare oldies met een hoge kwaliteit brengen zodat we lekker vaak kunnen optreden en niet onbelangrijk, er nog wat aan … meer »

Muzikantenbank user Roy PragtRoy Pragt

Black metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 255x bekeken

Black metal vocalist zoekt bandHoi. Ik ben Draugr. Zoek jij een suïcidale, mentaal verminkte black metal vocalist rond de 18? Zoek niet verder. Ik ben voor concerten en rehearsals tot het extreme instaat om het publiek te shockeren en om een nog realistischer geschreeuw te krijgen. Ik leid aan diverse mentale aandoeningen waaronder depressie een psychose en mogelijk cotard syndroom waardoor ik vaak geen grenzen ken.

Finn

Jazz en blues r&b zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1062x bekeken

Jazz en blues r&b zangeres zoekt bandGoddamn lastig te vinden mijn genre.. Ik zing Amy Winehouse style met Jessy J en Renee Olstead.. met Andy Allo in wenslijst en kan van alles schrijven en verzinnen en freestylen maar liever geen rock.. dus looking for op zn minst gitarist en pianist maar t liefst bassist en drummer met zelfde wensen.. kan veel covers.. ben 39.. en mis mn oude bandje zo welke ik heb moeten verlaten door verschil … meer »

Muzikantenbank user Oem FoefoeOem Foefoe