Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht !!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 549x bekeken

Muzikanten gezocht !!Ach, laat ik het zo nog eens proberen. Ben een nog steeds ambitieuze zingert/ liedjesschrijver in de hoek van Blof, de Dijk, Goede Doel. Ik zoek ervaren muzikanten om met een eigen repertoire iets goeds neer te zetten. Een TopOudeLullenBand !! Alleen eigenwerk. Ik zoek bassist, drummer, toetsenist en gitarist, ben zelf ook gitarist. Stem erbij is welkom !!! Niet hooghartig bedoeld, maar ik zoek wel … meer »

Toon van Mil

Country- en bluesmuzikanten gezocht!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 419x bekeken

Country- en bluesmuzikanten gezocht!Voel jij je aangesproken? Fantastisch! Wij, Cas (23, gitaar), Robbie (30, manusje van alles) en Noud (27, gitaar + zang), zijn op zoek naar versterking voor de Nashville Ticklepicks. Momenteel spelen wij wat JJ Cale, Doc Watson, Ray Charles, Dan Auerbach, Johnny Cash, Darrel Scott, CSNY, Eagles en anderen. Wij staan open voor van alles en nogwat, als het maar een beetje in de buurt hangt van bovenstaande. … meer »

Muzikantenbank user Noud SchoffelmeerNoud Schoffelmeer

Ervaren Bassist zoekt Soul Funk Formatie / Band

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 130x bekeken

Hoi, Mijn naam is Vince en ben een bassist (43 jaar jong) met heel wat jaartjes ervaring (studiowerk, doceren, en veel als inval bassist) met eigen materiaal en vervoer. Ik ben ben op zoek naar vaste (dus geen inval meer !) soul/funk formatie. Gezelligheid en plezier en een goede klik met de bandleden staat voor mij voorop!

Muzikantenbank user Vincenzo FrassinoVincenzo Frassino

GEZOCHT: GROOVENDE DRUMMER & BASSIST! Wanted: groove, soul, funk, rock & bluesy jazzy feel. GROOVE!!

Bassist en Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 450x bekeken

Kern van creatieve muzikanten (1x zang & 2x gitaar), semi-pro level, zoekt voor nieuw project bassist en drummer voor groovende ritmesectie. Stuwend, melodisch én zeer ritmisch met gevoel is waar we aan denken. Denk aan funk & blues, soul & rock, soms jazzy, zoiets. Deels covers én eigen werk. Creatief meedenken meer dan welkom! V/v improviserend vermogen, snel kunnen schakelen tussen sferen/stijlen, … meer »

andy a.