Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trompettist gezocht voor salsaband

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Een grote salsaband omgeving Arnhem is op zoek naar goede blazers. Liefst ervaring met salsa! Ervaren blazer die ook kan soleren. Wie-o-wie durft de uitdaging aan. Veel solo's als je wilt, we repeteren de laatste jaren op woensdag 1 x per 14 dagen. We zijn een groot gezellig amateur-orkest, ambitieus en we willen vooruit. Maandelijkse bijdrage in de kosten voor repetitieruimte, repetitor, huur … meer »

Marijke Bruin

Gezocht akoestisch ritme gitarist

Accordeonist, Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 343x bekeken

Contrabassist en leadgitarist/zanger zoeken een strakke, tempo vaste, akoestische pure ritme gitarist(e). Ook accordeonist, violist, klarinettist zijn welkom. Wij spelen repertoire bestaande uit Gipsy jazz, Jazz standards, valse musette en Latin. Wij repeteren thuis in Nijmegen of Mook. Wij zijn zestigplussers. Reacties zien we graag tegemoet, Sanny

San Salou

Balkanmuziek, dynamisch en enerverend

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 384x bekeken

Wij spelen folklore dansmuziek uit de Balkan (Bulgarije, Macedonie, Servie, Roemenie ...) en we zijn op zoek naar enthousiaste medespelers. De muziek is fascinerend, dynamisch en erg enerverend. zowel regelmatige als onregelmatige maatsoorten zullen onder handen genomen worden. Repetitie in Nijmegen nabij station op donderdag. Ben je net nieuwkomer in de stad of omgeving en speel je een mooi instrument, … meer »

Lou

Saxofonist gezocht

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 351x bekeken

Hallo, Onze band zoekt een lekker jazzy altsaxofonist(e). Als deze ook nog tenorsax speelt is dat zeer welkom maar geen must. Wij spelen jazzstandards en onze bezetting is: Zangeres, Drums, Contrabas, Piano. Daar past uitstekend een saxofonist(e) bij. Wij zijn allen ervaren muzikanten en komen uit de regio Harderwijk, dus niet uit Apeldoorn. Repeteren doen we om de week in onze oefenruimte in Ermelo … meer »

John van der Wal