Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in Ede

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in EdeBij de Jalafusi Big Band in Ede komt een plek vrij op 4e trompet. Als je graag soleert, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Welkom om vrijblijvend eens te komen kijken bij een repetitie. Repetities zijn op woensdagavond olv Maurice Ditmer. De Jalafusi Big Band bestaad uit gevorderde muzikanten en timmert flink aan de weg. Jaarlijks geeft de bigband een theaterconcert in Cultura Ede, maar is ook … meer »

Wilma Schepers

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 289x bekeken

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonistBen jij een gepassioneerde trompettist/Flügelhornist of (bas)trombonist? Wil je schitteren op het podium tijdens leuke concerten en internationale festivals? En droom je ervan om in de Tirolertent op de Zwarte Cross te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een trompettist/Flügelhornist en een (bas)trombonist om ons orkest te versterken. Bij ons kun … meer »

Muzikantenbank user Jan-Joris HelingJan-Joris Heling

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 205x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig