Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 47x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 66x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Alternatieve band zoekt backingvocalist/muzikant

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Hey you! Sinds 1,5 jaar heb ik (Naomi, 28) een band waarmee ik de nummers die ik schrijf uitwerk. Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als doel opnemen en evt optreden. Ik speel ukulele, zing en schrijf, Shaun speelt bas en doet backingvocals, Nick drumt. We zoeken een vocalist die een instrument bespeeld om de band mee aan te vullen zoals gitaar, … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Ervaren Soulband zoekt een extra blazer

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 199x bekeken

Ervaren Soulband zoekt een extra blazerBeste blazer, Wij zoeken een ervaren en gezellige extra blazer. Onze blazerssectie bestaat uit saxofoon, trombone en trompet. We zoeken daarbij een vierde blazer. Wij zijn Soul'n Pepper, spelen al jarenlang samen en spelen Soulcovers. We treden maximaal 10 keer per jaar op. Om een idee te krijgen bezoek dan onze website: www.soulnpepper.nl Repetities elke week op woensdagavond Interesse? … meer »

Leon van Mook

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 167x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Trombonist / Tenor Saxofonist gezocht voor "The Boogie Club"!!

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 224x bekeken

Voor "The Boogie Club" zijn wij op zoek naar een extra blazer. The Boogie Club is een opstartende project / band met gevorderde / semi professionele muzikanten. Voor dit hyper ambitieuze project in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Trombonist of Tenor Saxofonist. Is een playlist met uitdagende tracks van Stevie Wonder, Elton John, The Beatles, The Rolling Stones en Tower of Power jouw ding? Maar ga … meer »

Muzikantenbank user Thijs SchampThijs Schamp

Rock and Roll band zoekt ervaren saxofonist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 494x bekeken

Startende Rock and Roll band uit Nijmegen zoekt ervaren saxofonist. Voorkeur tenor sax maar zou leuk zijn als je ook bariton speelt. Stijl is 70 jaren rock and Roll met een knipoog naar de oude Rock and Roll en Rockabilly. Geen commerciële instelling maar gewoon lekker samen spelen met doel binnen korte tijd op podium te staan. Met alle respect geen kroeg optredens. Wij zijn allemaal ervaren muzikanten … meer »

Ron