Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oosterse en Westerse wereld muziek

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 194x bekeken

Wij zijn Onur en Erol, twee zangers die beide snaarinstrumenten bespelen (saz en gitaar). Onze muziekstijl bestaat uit Turkse, Griekse en Westerse muziek. Wij willen meer kleur in onze band brengen. Wij zijn opzoek naar muzikanten die out of the box denken. Strijkers, blazers of toetsenisten zijn meer dan welkom. Laat ons weten of je geïnteresseert bent. Tel: 06-51145186

Erol

Trompettist en trombonist gevraagd regio Arnhem salsaband

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 142x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020 en liefst langer: - Trombonist - Trompettist Zou jij ons kunnen versterken? Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste Cubaanse repetitor en vaste prachtige repetitieruimte met barretje. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, conga's, timbales, piano, bas, 2x trompet, 2x altsax, 1x tenorsax, 1 tenorsax, 2x trombone, … meer »

Marijke Bruin

Saxofonist gezocht

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 131x bekeken

Hallo, Onze band zoekt een lekker jazzy altsaxofonist(e). Als deze ook nog tenorsax speelt is dat zeer welkom maar geen must. Wij spelen jazzstandards en onze bezetting is: Zangeres, Drums, Contrabas, Piano. Daar past uitstekend een saxofonist(e) bij. Wij zijn allen ervaren muzikanten en komen uit de regio Harderwijk, dus niet uit Apeldoorn. Repeteren doen we om de week in onze oefenruimte in Ermelo … meer »

John van der Wal

Blaasorkest zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 214x bekeken

Sprok is op zoek naar een enigzins ervaren trompettist, die noten kan lezen. Sprok is een orkest dat bestaat uit dertien muzikanten: tien blazers, twee slagwerkers en een accordeoniste. Wij spelen muziek uit alle windstreken, met een voorkeur voor de blaasmuziek zoals die oorspronkelijk door de Roma en Sinti vanuit India naar Spanje is gebracht. Opzwepende filmmuziek uit Bollywood wordt afgewisseld … meer »

Muzikantenbank user Mart HeijmansMart Heijmans

Elvis project

Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 201x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 814x bekeken

Update 15 september 2019 Op dit moment zijn we voorzien! We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel