Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Marillion Tribute Dry Land zoekt drummer.

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 165x bekeken

Marillion Tribute Dry Land zoekt drummer.Marillion Tribute Dry Land is op zoek naar een drummer. Wij spelen Hogarth era Marillion nummers. Wij zijn een groep liefhebbers van symfonische rock en in het bijzonder Marillion, onze leeftijd ligt gemiddeld rond de 45 maar wij hebben geen voorkeur op leeftijd, de passie samen Marillion spelen is belangrijker. Gezelligheid en streven naar de perfecte sound is wat ons drijft, af en toe een … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders

Drummer

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 151x bekeken

Zeer goede drummer zoekt zeer goede band Ik zoek gedreven muzikanten waarbij gezelligheid en spontaniteit ook bovenaan staan Ik heb een brede interesse in soul rock bluescounty pop en coverbands In afwachting van jullie muzikale reactie Gr Freddy

Muzikantenbank user Freddy VisserFreddy Visser

Gitarist zoekt (beginnende) Band

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 262x bekeken

Hey hoi, Ik ben Gijs, ik ben 20 jaar en opzoek naar een band. Ik speel al een aantal jaartjes de gitaar en ben daarnaast sinds kort bezig om de piano te leren. Ik moet toegeven, mijn gitaar vaardigheden zijn niet de allerbeste, dus ik verwacht dat ook niet van een band(lid). Maar ik ben wel ontzettend gedreven om veel nieuwe dingen te leren, en dat lijkt mij heel tof om dat samen met andere mensen … meer »

Muzikantenbank user Gijs KörblGijs Körbl