Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken een drummer!

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 177x bekeken

Wij zijn op zoek naar een drummer! Ongeveer zijn we nu een jaar bezig, maar hebben we van onze drummer afscheid moeten nemen. ( Zoals dat zo mooi heet: "In goed overleg.") Muzikaal zijn wij het best/makkelijkst te omschrijven als stevig/rock. We laten ons beinvloeden door de Staat, Rival Sons en Audioslave. Maar we gaan vooral voor een eigen sound en dat ontwikkeld zich steeds verder. Gewoon … meer »

H.M. Lakerveld

Drummer gezocht voor de band PULSE

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 197x bekeken

Hallo, De band ‘Pulse’ uit Deventer/Enter is op zoek naar een enthousiaste Drummer. We spelen nu in een bezetting van Zangeres, Gitarist/Zanger, Bassist/Zanger. Het idee was in eerste instantie om nummers (semi) akoestisch te spelen. Nu hebben we afgelopen Koningsdag een optreden gedaan MET een Drummer en dat bevalt toch beter. Ons repertoire bestaat tot nu toe uit Top-100-allertijden maar … meer »

Muzikantenbank user Olaf BorgonjenOlaf Borgonjen

Allround Coverband zoekt ervaren DRUMMER!

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 346x bekeken

Allround Coverband is per direct op zoek naar een ervaren Drummer! Heb jij een semi-professionele instelling én niveau? Ben jij tussen de 25 en 45 jaar? Ben je in bezit van eigen vervoer ? Ben je flexibel en neem je initiatief? Ben je betrouwbaar? Kun je evt zingen ? Ben je gedreven ? Ben je bekend met clicktrack ? Dan ben jij, misschien wel, onze Drummer … meer »

Muzikantenbank user Remon JagerRemon Jager