Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 158x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

Top 2000 band zoekt toetsenist/te

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 164x bekeken

Hallo muziekvrienden, Wij zijn een top 2000 band uit het oosten van het land we zoeken een toetsenist/te die onze band komt aanvullen. Het repertoire is al klaar en willen beginnen met try-outs. De bezetting is bassist-zang,gitarist-zang,drums-zang en een zangeres. De leden van de band hebben allemaal een ruime muziek ervaring.telnr 0653633375 of mail naar onlywimpie@*****.com.

Wim Musters

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 324x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist