Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist voor latin band gezocht

Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 70x bekeken

Percussionist voor latin band gezochtBeste Muziekant, We zijn op zoek naar een gedreven en ervaren percussionist ter versterking van onze ritmesectie(huidig = timbales en conga). We spelen o.a. Salsa, merengue, Bachata, zouk en Kizomba. De huidige bezetting is 11 man. Samen met onze andere 2 percussionisten(conga en timbales) hopen we dat je bij de verschillende latin stijlen de juiste invulling kunt geven op de bongo, campana of … meer »

Ruben

ScooterRoy and the Hitmachine zoekt extra bandleden!

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 310x bekeken

ScooterRoy and the Hitmachine zoekt extra bandleden!Hey! Wij van ScooterRoy and the Hitmachine zijn op zoek naar extra bandleden! Hou jij van scheurende gitaren, chille beats en up-tempo dansmuziek, dan is het misschien wel wat voor jou! We zoeken een toetsenist, bassist of drummer, leeftijd tussen de 20 en de 30 uit de omgeving van Leiden. Momenteel hebben we een bezetting van 3 man (vocalen, gitaar en beats). We oefenen in Leiden (in een … meer »

Muzikantenbank user Kenneth van den BosKenneth van den Bos

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 283x bekeken

Gezocht: gezellige, groovy gelijkgestemde drummer om nieuw muzikaal project mee op te starten en minimaal eens in de twee weken savonds mee te jammen met nog nader te benaderen andere muzikanten. Vanuit werk vrije toegang tot oefen studio incl volledige backline in omgeving Scheveningen. Speel zelf Bas en gitaar en sinds kort wat aan het experimenteren met een synth. Mijn Muzikale interesse varieert … meer »

Muzikantenbank user Bas BinnertsBas Binnerts