Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ritme gezocht!!!

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Ritme gezocht!!!Love Gone Wrong is op zoek naar ritme! Die-Hard drums vinden we too much, we zijn trots op onze akoestische sound. Vind jij het leuk om één keer in de twee weken op woensdagavond te repeteren (Leiden/Haarlem), ben je tussen de 30 en 45 en heb jij zin om ons met een lekker ritme te begeleiden? Dan horen wij graag van je! Check ook onze pagina op: www.facebook.com/LoveGoneWrongBand

Mies

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverband

Percussionist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverbandWij (zangeres en gitarist) willen een semi-akoestisch coverband oprichten en daarmee gaan optreden. We willen een breed repertoire opbouwen met muziek van bijv. Depeche Mode en Bazart maar ook van Ellen ten Damme en Ricky Koole. We zoeken iemand die een instrument speelt dat goed in deze setting past. Een percussionist, pianist of strijker zou mooi zijn maar een gitarist of bassist kan ook prima. … meer »

Green Soap

Zin om ervaren duo, zanger en gitarist, compleet te maken? Pop/jazzy

Bassist en Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 305x bekeken

Wij, gitarist en zanger, waren al een bandje van vier, maar de bassist en percussionist zijn ermee gestopt (had niets met de band te maken!) Het is een electro/akoestische band voor optredens op kleine feesten, tuinfeesten of in zaaltjes waar mensen nog met elkaar kunnen praten en de sfeer wordt verhoogd met een redelijk origineel repertoire bestaande uit covers in eigen versie. Repeteren: meestal … meer »

Muzikantenbank user PieterPieter

Muzikanten gezocht voor moderne kerk

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 324x bekeken

Evangelische gemeente Immanuel te Dordrecht is op zoek naar muzikanten voor de reguliere kerkdiensten op zondagmorgen. We zijn op zoek naar twee (elektrisch/akoestisch) gitaristen, bassisten en een drummer/percussionist. We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten die daarnaast ook zelf christen zijn. Om deel uit te maken van een band hoeft een muzikant geen lid te zijn van Immanuël. We verwachten … meer »

Tim van Dijl