Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Ciske de Rat de musical

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Theaterorkest.nl is gevraagd door Stichting Treatief Producties uit Oudewater om hun aankomende show muzikaal te begeleiden. De productie die zij gaan doen is Ciske de Rat de musical. Voor het orkest worden semiprof muzikanten gezocht of amateurs die op hoog niveau spelen en lezen. Het is een onbetaalde klus. De volgende partijen zijn nog vacant: altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, hoorn, trombone, … meer »

Timo Pronk

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optreden

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optredenOff The Record is op zoek naar een drummer. Een ervaren drummer die zin heeft in zowael oefenavonden als optredens. Wij vinden zowel plezier als serieus repeteren en beter worden belangrijk. Afgelopen jaar hebben we 4 optredens gehad en ons doel is om zeker elke twee maanden op te treden. We zijn gemiddeld 45 met baan en gezin naast deze serieuze hobby. Onze setlist bestaat uit pop covers die we … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Percussionist gezocht

Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Hallo percussionisten en ritmisch muziek makers,.. Aangezien wij een niet al te harde band zijn, zoeken wij een percussionist(Geen drummer dus) eventueel met een cajon-box is ook goed die de ritmes en bas-pedaal en eventueel met andere muziek instrumenten zoals conga's en bongo's wil komen spelen in de band. Voor meer vragen gelieve eerst even aanmelden, gegadigden willen wij uitnodigen om op donderdag … meer »

Michael

Gezocht: Drummer voor nieuwe worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Drummer en Percussionist gezocht Een nieuwe worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: … meer »

Gert-Jan