Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Drummer en Percussionist gezocht Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: … meer »

Gert-Jan

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Drummer of percussionist gezochtWij zijn een jazzy georiënteerd bandje, maar schuwen andere muziekstijlen niet. Een vleugje blues mag er dikwijls bijvoorbeeld rustig bij. De samenstelling is nu vocals, gitaar en (fretloze) bas en hebben dringend behoefte aan een drummer of percussionist. Wij oefenen 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431; nabij Nieuwkoop) in een volledig ingerichte oefenruimte met goede opname faciliteiten.

Serge Willemse

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverband

Percussionist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Muzikant gezocht voor semi-akoestische coverbandWij (zangeres en gitarist) willen een semi-akoestisch coverband oprichten en daarmee gaan optreden. We willen een breed repertoire opbouwen met muziek van bijv. Depeche Mode en Bazart maar ook van Ellen ten Damme en Ricky Koole. We zoeken iemand die een instrument speelt dat goed in deze setting past. Een percussionist, pianist of strijker zou mooi zijn maar een gitarist of bassist kan ook prima. … meer »

Green Soap