Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Salsaband La Parranda zoekt een enthousiaste Percussionist!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 329x bekeken

Wij zijn La Parranda uit Den Haag. Wij zijn op zoek naar een goede timbalero en/of kleine percussie. We treden regelmatig op. In juni hebben we gespeeld op de Dias Latinos in Amersfoort. We repeteren iedere maandag in Den Haag, vaak onder leiding van percussionist Michelangelo Catal. Dus voor een timbalero is er nog een extra uitdaging en mogelijkheid tot leren. Er is ook ruimte voor soleren, graag … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Gezocht: Drummer voor nieuwe worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Drummer en Percussionist gezocht Een nieuwe worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: … meer »

Gert-Jan

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Drummer of percussionist gezochtWij zijn een jazzy georiënteerd bandje, maar schuwen andere muziekstijlen niet. Een vleugje blues mag er dikwijls bijvoorbeeld rustig bij. De samenstelling is nu vocals, gitaar en (fretloze) bas en hebben dringend behoefte aan een drummer of percussionist. Wij oefenen 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431; nabij Nieuwkoop) in een volledig ingerichte oefenruimte met goede opname faciliteiten.

Serge Willemse